Sözlüm sanki nisanimizi ve beni önemsemiyor?

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Selam arkadaslar,
sözlümle tartistim ve konusmuyorum! Nedenmi cünkü ben cok özeniyorum düsünüyorum nisanimizda neler yapabilirz ilginc olmasi icin diye fikir ediniyorum arastiriyorum söyle olsa böyle olsa daha iyi olur diye nisanlima diyince ben bunlara kafa yoramam benim sinavlarim var vs. diye cevap veriyo herhangi bir aile konusu olsa yani sözlümün ailesinin hatasi olsa bunu ona söylesem hemen kafa yoramam diyo. Sanki benim sinavim olmuyor sirf o sinav yaziyormus gibi davraniyor hic ilgilenmiyor. Ben kafa yoramam anne babalar düsünsün falan filan diyor. Benimde sinirime gitti sanki kendi kendime nisanlanacakmisim gibi sanki kendisi silah zoruyla nisanlaniyormus gibi tavir yapiyor. Sizce kizmakta ve küsmekte haklimiyim yoksa cidden benmi büyütüyorum olayi?

haklısın canım kızmakta cok haklısın ama bu cocuk evlenınce dahada ılgısızlesır gıbı geldı bana daha sımdıden boyleyse uzmek ıstemem senı ama hakkında hayırlısı olsun

valla kafam cok karisik hicbirseyi bilmiyorum
ayrica en son pazartesi konustuk bende kapattm yüzüne
görmek istemiyorum seni diye ne aradim ne sorudm ama oda
ne aradi ne sordu! Hic ilgi bile duymuyo merak etmiyo önemsemiyor
olsa arardi veya en azindan mesaj yazardi ama oda yok. Beni ne kadar
sevdigi ortada sanirim.

canım is ciddiye bindigi icin korkuyodur muhakkak erkeklerin geneli böyle degilmi zaten kendini üzme muhakkak düzelicektir seninle ciddi düsünmese önemsemese bu asamaya hic gelemezdiniz zaten cok üzücü bir durum anlıyorum seni insallah düzelir bir kac gün uzak dur sende önemsemiyo gibi davran belki ise yarar

zaten öyle yapiyorum ne ariyorum ne soruyorum oda beni hic arayip sormuyor
önceden arar sorardi böyle sorunlar oldugunda en azindan mesaj atip
beni yumsatmaya calisirdi ama simdi hic mi hic arayip sormuyor ya buda beni
iyice sinir ediyor. Hic moralim yok. Ne yapiyor ne ediyor nerde hic birseyden
haberim yok. Bu gidisle hic görüsmeyiz herhalde. Ilgisi sevgisi azaldi ki
arttik arayip sormuyor umursamiyor. Önceden arardi

erkekler ufak tefek ayrıntılara kafa yormak istemiyor genelde... cogu boyle

bizim gibi olmalarını beklememek lazım pek, demek o da bole biri ilgilenmiosa kendin sec begen herseyi buraya kadar bişey diyemem ama seni arayıp sormaması buyuk sorun...

dayanamayıp araması merak etmesi gerekir nedir bu rahatlık cozemedim canım karsına alıp adam gibi konusman lazım senin neden bole yaptııgını

Son düzenleme:
aslinda icimden arayip iyi bir firca atmak geliyor ama bu sefer
yyine ben pes etmis olcam bende bunu istemiyorum sonucta
suclu olan o ve o arayip sormasi gerekiyor hic merak etmiyo
anlasilan cok zoruma gidiyor birde onu aramak icimden gelmiyor
icim daraldi iyice cok rahatzsiz oluyorum bu sorundan dolayi

Nişan aşamasına geldiğiniz diye iyice rahatlamış gibi görünüyor. O yüzden de sizi yumuşatmak gibi derdi yok, ya da bir şeylere kızgın böyle intikam alıyor.

ya benim icim icimi kemiriyor o nasil bukadar rahat
olabiliyor. Sevmiyor beni galiba ask mask bitmiski cok rahat
ozaman cok bekler bende aramicam sormicam inat degilmi
icim icimi kemirsede aramicam ya

Konuyu ilk okuduğumda abarttığını düşünmüştüm. Çünkü erkeklerin çoğu, bu tarz işlerle uğraşmayı sevmezler.. Bayanlar kadar ince düşünemezler. Ancak devamını okudum, arayıp sormuyormuş işte bu büyük sorun. Nişan hazırlıklarını düşünme boşver, çünkü erkekler bu tarz şeylerde pek ince düşünemezler.. Ama şu iki gündür aramıyor olmasını ciddi ciddi düşün... Belki de nişan bahane olmuştur, onun gerçek yüzünü görebilmen için? Her işte bir hayır vardır derler ya.. Bu tartışman bir vesile olmuş olabilir.. Çünkü 2 gündür neolursa olsun araması lazımdı.. Özlemesi lazım, sesini duyması lazımdı.. Ne yaptığını, nereye gittiğini de merak etmiyor.. Canım, sen bence ciddi ciddi düşün ilişkinizi..

Ya iki tarafta sevmiyomu aynı heyecan niye iki taraftada yok bende bunu anlamıyorum
Bence iki taraftada aynı heycanlar aynı duygular olması lazım...

aynen bende onu düsünüyorum zaten insan özler arar sorar sms atar
bu ne bicim insan ya aglamak istiyorum aglayamiyorum evdekilere
belli etmemeye calisiyorum icim agliyo onlara gülüyorum anlamasinlar
diye hic umursamiyor sanki ne yapcam ben ya sizce ne yapmaliyim
aramak istemiyorum kaybeden ben olcam inat ediyorum kendimle
savasiyorum kafam cok karisti önceden araddi sms atardi ama yok artik
nolur bi akil verin

Ya iki tarafta sevmiyomu aynı heyecan niye iki taraftada yok bende bunu anlamıyorum
Bence iki taraftada aynı heycanlar aynı duygular olması lazım...

demekki o heyecanli degil ki hic nisan konusunu bile acmiyor

Bence arama, izle bakalım nezaman arayacak.. Buarada da düşün ilişkinizle ilgili..Allah hayırlısını versin, böyle dua et.. Canını sıkmaya değmez.

Canını sıkma hiç herşey olacağına varır..
Allah'tan hayırlısını iste

Sende arama bekle bakalım nolcak
Ama kendini üzme yıpratma canım

Daha nişanlıyken böyle erkeğin kaprisi çekilmez,sen erkek o kadın rolüne geçmiş

aynen öyle yapcam, ama insan yinede ister istemez
yipraniyor bir ugras ariyorki aklindan ciksin diye. aklinda
durdukcada ici aciyo insanin

canım artık sevgili degilsiniz ki???

arada aileler var, söz var... arama arama nereye kadar aramıcaksın? ailen sormıcak mı?

gelip gitmiyomu size, bize bi sure gelip gitmese yada ben dısarı cıkmasam anlar bizimkiler aramızda bişey oldunu mutlaka dikkatlerini ceker yani işin içinde aile oldugu icin saklaman zor biyerden sonra

biraz daha bekle ama aramıyorsa hala sen ara ama hesap sormak için

ne yapmaya calısıtgını sor... artık bu tarz ilişki oyunlarını oynıcak zamanları gecmişsiniz cunku ciddi ciddi oturup halletmeniz gereken bir problem var arada

bu tarz aramamak inat etmek vs. zamanla ilişkide "iletişimsizlik" adını verdigimiz ve bi ilişkiyi temelinden yavas yavas yiyip sarsan bir probleme donusuyor

daha yeni yeni cıkıyo olsanız tamam dicem olur ama artık adı konmus bir ilişkide bole seylerin uzamaması lazım

nacizene bir tavsiye

haklisin ama o neden aramiyor neden ben ariyim neden eskisi gibi
ilgi göstermiyo arayip sormuyo sms atmiyo neden ? Bu kafamdaki soru
baska hicbirsey yok. Ben aramak istemiyorum icimden gelmiyor cünkü
o suclu hem suclu hem güclü olmasin yani!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…