- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
Ben ve sinirimi göstermemek , boğasım geliyo![]()
Sabredeceksin ve sonunda zafer senin olacak.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ve sinirimi göstermemek , boğasım geliyo![]()
Arada sırada gezmesine bişey demiyorum.Kuaför evinin alt tarafında uğramasam ayıp olur diyo tamam onada hak veriyorum ama benimleyken erkenden kalkalım kalkalım diye ısrar ediyo nedir bu ya wala yine sinir oldum !![]()
sende ona aynısını yapmalısın bence onla buluştuğun zaman sende arkadaşlarınla buluşacağını söyleyip erkenden ayrıl bakalım hoşuna gidecek mi?
ewlenme tarihinz bellmi cnm?
canım sözlün kova burcumu meak ettım aynı benım eskı arkadasıma benzıyo onu hatırladım sınılendım sımdı yasadıkalrıma![]()
Yok anam daha ne evlenmesi bi işlerini yoluna soksun..Başka bii konuda ben üniversite mezunuyum o ilkokul ve cafede çalışıyo....Bnm için sorun yok ama ailem...:26:
bencee buluşma istegi snden gelmesin.sende onu ihmal etki anlasn. tabi anlayabilirse. erkekler biraz farklılar ya nası işlerine geliyosa öyle devam ediyolar.
madem arkadaşlarını tercih ediyo neden nişanlandı.:97:
ben hiç katlanamazdım bu duruma.allah sabır versin walla..
![]()
senn gibi kızı bulmuş bide zaman ayırmıyo heee.... yok ya ben gerçekten erkeklerin bir kez daha ök... olduklarına kanı getirdim hani tarih belli olsa dicem onun sıkınıtısır ama oda yok karın ağrısı neymiş ewinin altında die kuaföre yatıya gidicek değil yaa hayret bişeyy ben çok sinirlenyorum ya böle şeylere tatlım sen de değil sorun kimde olduğu bellii
![]()
Evt hayatım ya anlasam bi..Görünüş olarakda farklıyız allahım gönlüm tam bi bo......kondu yaa![]()
Evt hayatım ya anlasam bi..Görünüş olarakda farklıyız allahım gönlüm tam bi bo......kondu yaa![]()
Yok canım yay burcu ben terazi..Neler yaşadın paylaşırmısın sende..?
senin tam b.. olmuşşş herşeyin hayırlısı bakarsın böle yapar soğursun seni istiyorsa o koşşsun peşinden sen ailene karşı onu savunmuşşsn yanii daha ne olur bundan güsell ama şekerimm adı üzerinde erkek
yay burcu da oyle eglenmeeyi sever,tatlım bız 4 sene cıktık akrabaydık 4. sene ılk defa bulusacaktık neyse cok guzel vakıt gecırdık sonra bi işi varmıs erken ayrıldık ıkıncı bulusmamızda oyle,yanı benı sevdıgını deger verdıgını bılıyodum aama arkadasları bı baskaydı onun gozunde mesela telde konusdruk uyuya kalırdı ama arkadaslarıla sureklı gece takılırdı cin gibiydi onlarlayken sabahda işe giderdi sinir olurdum bu arkads sevgısıne eglenceye duskunlugune ama askdan gozum kör olmustu gözüm acılınca anladım kı ben evlenırsem bunla erken yaslanırım tamam bana deger verıyodu ama bı ınsan sureklı arkadaslarıyla eglence de olur mu ya dedım bıttı ve ıyı kı bıtmıs dıyorum sımdı,ama biz aynı sehırde olmadıgımız ıcın benı bırakıp arkadaslarının yanına gıtmedı ama emınmkı aynı sehırde yasasak aynen senın sözlün gibi davranırdı off bu tarz erkekler cıdden zor erkekler onları anca onlar gıbı kzılar ıdare edebılır ama sen gene de hemen pes etme onun ozlemesını bekle tatlım
isabet olmuşşşş:26::26::26: cnm bencee
yay burcu da oyle eglenmeeyi sever,tatlım bız 4 sene cıktık akrabaydık 4. sene ılk defa bulusacaktık neyse cok guzel vakıt gecırdık sonra bi işi varmıs erken ayrıldık ıkıncı bulusmamızda oyle,yanı benı sevdıgını deger verdıgını bılıyodum aama arkadasları bı baskaydı onun gozunde mesela telde konusdruk uyuya kalırdı ama arkadaslarıla sureklı gece takılırdı cin gibiydi onlarlayken sabahda işe giderdi sinir olurdum bu arkads sevgısıne eglenceye duskunlugune ama askdan gozum kör olmustu gözüm acılınca anladım kı ben evlenırsem bunla erken yaslanırım tamam bana deger verıyodu ama bı ınsan sureklı arkadaslarıyla eglence de olur mu ya dedım bıttı ve ıyı kı bıtmıs dıyorum sımdı,ama biz aynı sehırde olmadıgımız ıcın benı bırakıp arkadaslarının yanına gıtmedı ama emınmkı aynı sehırde yasasak aynen senın sözlün gibi davranırdı off bu tarz erkekler cıdden zor erkekler onları anca onlar gıbı kzılar ıdare edebılır ama sen gene de hemen pes etme onun ozlemesını bekle tatlım
Kısmet bakalım hayatımm ya..Her yaptığı haraket batıyo zaten , en küçük birşeyde nefret ediyorum..hay allahımm![]()
evet cnm bazı şeylere o an üzülüyoruz ama sonra hayırlı oldugunu anlıyoruz ,
Kafam çok karışırık sinirden ağlıyorum ya ailevi sorunlarım var bide yetmezmiş gibi bu böle davranıyo. Sevdiğini biliyorum ama niye arkadaşlarının yanında çok mutlu,herşey bende var çok şükür,güzellik desen,okul tahsil desen...Herşey olacağına varır rabbim hayırlısını versn yine de gönlümü hoş tutayım ben..