Sözlüm ve arkadaşları..!

bi kaç defa görüşme bi görüştüğünde süslen hazırlan aklını al başından :)

kuzumm beni görsen zaten hep süslü hep kokoşum,dövmeler,kırmızı,pembe rujlar..yaşımda 22 daha yani..Ama şu arkadaşları gidip konuşcam bırakın sevgilimi diye..Bi kaç sefer çağırdılar gel diye izin vermedim gitme dedim sevgilime trip atıyolarmışş hay allahım...!!!

aslında biz kadınlar hep sewgimize yenik düşüyoruz erkeklerden daha güçlüyüz her yükün altından kolayca kalkabiliyoruz erkeklerde şekil a da göründüğü gibi kaçmayı tercih ediyorlarr pembeişimmm üzülmee bak sende sölüyosun soğumaya başladım diyee:34: belki senn için hayırlısı buu bak nur ne güsel sölüyor DAHA SONRA HAYIRLI OLDUĞUNU ANLIYORUZ die

evet cnm doğru soyluyosun bzı yapı geregı akdınlar cok gucluyuz ama cok sevınce gozumuzun onune perde ınıyo sankı nolcak ıdare ederım dıyoruz ,ama ALLAH HAYIRLISINI VERSIN :71:

sen gene de negatıf dusunme cnm ,yapı meselesı bu bız nasıl onalr gıbı olamıyoruz onalr da bızım gıbı olamıyo,eger sözlünü anlayıp kabullnırsen boyle mutlu olmaya calısrsan belkı cok mutlu olursnz tatlım,emın ol boyle erkekelrın karsılarına dünya guzelını dunay ıyısını de koysan gene de bı sure sonra sıkılırlar,ama hemen evlenme cnm iyice karar ver

hayırlısı canımm sürekli bu olaylardan dolayı kavga ediyoruz zaten ve soğğuma sebebim oluyo..hayırlısı..tşk.ederm bu arada hepinize..:46:

ailen böle bi adamla sözlenmene nası müsaade etti ben de onu düşünüyodum şimdi.

Canım ya daha ailem bilmyo kendi aramızda..sadece anneme söledim sevgilim olduğunu o kdr..:43:

o zaman aile faciasına yoö açmadan yol yakınken dön. çocuk karakterli olsa yoluna baş koy derdim ama yok yani, aileni karşına aldığına değmez.

Merhaba kızlar bi sorunumu paylaşıcam yardım ederseniz gerçekten sevinirim.10 aydır bi erkek arkadaşım war ve sözlüyüz.Biliyorum beni çok seviyor.Ama güvenemiyorum sorunum bu.Ailevi sorunlarım var(babamla ilgili)ondan kaynaklanıyo sanırım.Bide canımı sıkan erkek arkadaşımla buluştuğum zaman erkenden ayrılmak istiyo çalışıyo iş çıkışı buluşuyoruz tamam hak veriyorum çok yoruluyorum dio bişey demiyorum ama söz konusu arkadaşları olduğu zaman yorgunluğu falan kalmıyo.Geçen buluştuk yine iş çıkışı oturduk bi cafede çay içiyorum hadi kalkalımmı dedi daha erkendi saat 10falandı(akşam)bu başladı hiç ben düşünmüyosun bilmem ne bende arkadaşlarına gelince bişey demiosun ama diye yüzüne vurdum.ve her zamanki gibi kawgalı ayrıldık.Sonra özür diledi yine barıştık.Sürekli arkadaşlarıyla takılmak istiyo.Ben rest çektim arkadaşlarınla evlenceksin galiba onlarla takılmaya dewam et demiştim 1 2 konuşmamda.Yok onları silerim senn için bilmem ne.Hep lafta şeyer.Kaç gündür gerçekten canımı sıkıyo.Akıl verin..Neden bu böyleeee..!:47::2::20:

fazla üstüne gıtme derım..

Canım ya daha ailem bilmyo kendi aramızda..sadece anneme söledim sevgilim olduğunu o kdr..:43:

he siz kendi aranızda yaptınız ah be cnm bende sandım aileler biliyorr :51: ozamn iyimiş bırak arkadaşları ile takılsın bakalım nereye kadar böylesine odun denir:63::63: hayırısı neyse o olsun tatlım:71:

bütün erkekler böle sanırım benim erkek arkadşımda öle. sanki onlarla daha mutlu gibi gelio bana.
onların yanında daha keyifli zaman geçirio, hemen onların yanına gitmek istediğini hissedip sorun çıkarıorum bende.onlar şimdi zaman geçirmek için önemli olan sensin dio ama ben yinede bozuluyorum bu duruma.:17:

git onlarla evlen diorum bnde. resmen arkadaşlarını kıskanıyorum:(
ama şuda bi gerçekki erkekler bizim gibi düşünmüyo onların zaman geçirme anlayışı bizden çok farklı olduğu için körü körüne suçlayıp bi sonuç çıkarmanın çokta doğru olduğunu düşünmüyorum..

Aynı durum bizde de söz konusu. Ben evliyim flört döneminde böyle değildi benimle buluşacaksa arkadaşlarıyla yaptığı tüm planları iptal ederdi. Nişanlılık döneminde arkadaşlarına iyice düşmeye başladı Onlarla telefonda konuşurken bile farklı benimle sohbet ettiği gibi değil. Evlendik maalesef yazları onlarla tatile bile gidiyor düşün artık :5: benim şimdi 16 aylık kızım var biz dört yıldır evliyiz ilk defa bu yaz baş başa tatile çıkacağız. Bundan önceki dört yıl boyunca arkadaşlarıyla tatil yaptım. Çocuk olunca benim eşim biraz düzeldi.

sende kız arkadaşlarınlavakit geçir
onlarla mutlu olup eğlenmene bak
bulaşalım dediğinde arkadaşlarıma söz verdim de
arkadaşlarınla buluşmayacak bile olsan dene bence bunu
yanındayken sen hadi kalkalım de

Aynı durum bizde de söz konusu. Ben evliyim flört döneminde böyle değildi benimle buluşacaksa arkadaşlarıyla yaptığı tüm planları iptal ederdi. Nişanlılık döneminde arkadaşlarına iyice düşmeye başladı Onlarla telefonda konuşurken bile farklı benimle sohbet ettiği gibi değil. Evlendik maalesef yazları onlarla tatile bile gidiyor düşün artık :5: benim şimdi 16 aylık kızım var biz dört yıldır evliyiz ilk defa bu yaz baş başa tatile çıkacağız. Bundan önceki dört yıl boyunca arkadaşlarıyla tatil yaptım. Çocuk olunca benim eşim biraz düzeldi.

:20: adama bak beee

Sen de arkadaşlarınla vakit geçir ona vakit ayırma bakalım ne olacak. Benim erkek arkadaşım da böyle ama bizimki daha farklı akşam kısıtlı zamanda görüşüyoruz geceleri de arkadaşlarıyla görüşüyor benim ki daha vahim.

Back
X