sözlüm... yorumlarınıza ihtiyacım var...

CerenElt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
197
0
46
Ankara
merhaba. direk anlatayım içimi bi dökeyim.
kasım ayında sözlendim. 4buçuk yıldır sevgiliydik sözlendiğimizde. ama sadece 1 buçuk sene birlikteydik. daha sonra ikimiz de farklı şehirlere gittik okul için ben bursaya o balıkesire. yin arada birlikte oluyoduk haftasonları felan. sonra onun tayini iskenderuna çıktı. her şey normaldi ama sözlendikten 2 3 ay sonra çok fazla aramaz oldu her konuştuğumuzda yemek yiyodum yok şöyleydi yok böyleydi. biliyorum beni seviyo ama neden böyle ilgisiz. bu sene kpss ye gireceğim çok stresliyim yanımda olmasını bekliyorum ama o geçen dönem hep yanımdayken şimdi o kadar destek olmuyo. işi çok yorucu ona vereyim diycem ama benim de okulum bu sene çok yoğundu ben hep onla ilgilendim hep. daha bi sürü şey var sinirlendiğim ama artık içim kurudu genç yaşımda ya. şu en güzel anlarımızı boş boş geçiriyoruz :18:

iş yoğunluğu gerçekten büyük faktörr (; özellikle öğrencilikten çıkıştaki ilk zamanlar... peki bu soğukluğun arkasında farklı şeyler hissediyomusun asıl önemli nokta bu :103:

Canım erkekler ne yazıkki bir süre sonra ilişkiyi rutine bağlıyorlar. gerek iş sstresi gerek hayat koşuşturmacası derken sevdikleri kadına yeteri kadar ilgi gösteremiyorlar.
Biz de ilgiyi sevdiğimiz için bizim kadar hassas ve düşünceli olmalarını bekliyoruz. ama yapamıyorlar ne yazıkki.
bende nişanlıyım. arar sorar ama ben hep nedense daha romantik şeyler beklerim.
keşke böyle olmasa tabiki...

onu da denedim. bi ara hi aramadım sormadım nasıl yalakalık yapıyodu aşkım özledim de bilmem ne de. ama hakkaten ona çok ihtiyacım vardı dayanamadım yine normale döndüm o da eski haline döndü

işi gerçekten yoğun asker olduğu için çok üsteleyemiyorum. arada acaba diyorum başkası mı var ama her seferinde olmadığına inanıyprum. sevmiyo değil gerçekten ama anlamıyorum ya sözlendiğimizden beri bi garip. evlilikten de korkuyo mudur nedir anlamadım.

günde bi kere konusuruz genelde ama hani bazen bi kaç gün yemek yicektim ben de şimdi, yeni uyandım bilemem ne deyip kısa kesiyo. yalan söylemiyo bu konularda biliyorum ama bi insan hiç mi aramaz ya. mesela bu aralar okutman olma itimalim var puanlarım yüksek geldi ama o sürekli yer değiştireceğinden olma ihtimali yok. bi insan hiç sormaz mı ne yaptın ne ettin diye. ben söylüyorum şuralarda yer var senin oraya tayinin çıkar mı diye. yeni mezun oldum ne bi hediye ne bi doğru düzgün kutlama

bir süre daha aynı hareketlere devam ederse rest çek canım.''ben daha çok sevgi ve ilgi hakediyorum.bunu sende göremiyorum.sanırım bu ilişkiyi gözden geçirmemiz lazım'' gibi şeyler söyle bakalım ne diyecek. başka bi sıkıntısı varsa anlatır bu şekilde en azından.

Az konuşuyorsunuz gerçekten canım.
dediğin gibi böyle zor.
siz aile arasında sözlendiniz de mi?

dün gece biraz oraya getirdim o da sinirlendi kapattık. sonra ben gece yalnız kalıyorum bi şeyden çok korktum ara dedim aradı konuştuk iyiydi gayet. aradaki uzaklık bizi çok yıprattı bu sefer o balıkesirdeyken iki üç hafta da bi görüşürdük mutlaka. şimdi o iskenderunda ben bursadayım görüşemiyoruz tek şansımız telefon. onda da anlattığım gibi oluyo işte. bazen çok yabancı hissediyorum kendimi ona

bir insanla birlikte olmanın amacı mutlu olmaktır. eğer seni artık mutlu edemiyorsa,kendini yalnız hissettiriyorsa ufaktan yol vermenin zamanı gelmiştir bana kalırsa.

bir insanla birlikte olmanın amacı mutlu olmaktır. eğer seni artık mutlu edemiyorsa,kendini yalnız hissettiriyorsa ufaktan yol vermenin zamanı gelmiştir bana kalırsa.

benim de aklıma çok sık gelir oldu bu ama deiğim gibi sözlüm diyorum ama nişan sayılır bizim ki bütün herkes biliyor. yok çeyizler altınlar bilezikler düğün şöyle böyleler bi anda yapamıyorum

günde iki üç defa konuşmak çokta az değil bence bazıları telefonla konuşmaktan hoşlanmaz ben öğrenciyken babam beni haftada bir arardı bu beni az sevdiği anlamınamı geliyo yani ? bence seninle ilgi ve alakasını arama sayısından yada mesaj yoğunluğundan anlayamazsın (; kötü düşünme sözlendikten sonra demişsin , seni elde etmiş olmanın rahatlığıda olabilir. Stresli olmanında verdiği alınganlıkta olabilir (;
özellikle değinmek istediğim okutman olma ihtimalınden bahsetmişsin bu konuda taviz verme geleceğini kendin belirle zaten seni yeterince seviyosa her kararının arkasında olucaktır.

şimdiden seni cepte görüp ilgiyi esirgeyen adam ilerde de mutlu edemez seni canım.ilerde vahvah etmektense ipini şimdiden kes,daha az acır. bırak millet ne derse desin. bu senin hayatın ve mutluluğu hakediyorsun.

peki onu bıraktığında diyelim yani ayrıldığında dahamı mutlu olucaksın ? buna evet diyobiliyosan durma

kesinlikle sevmediğini düşünmüyorum zaten ama bu kadar ilgisiz olması beni delirtiyo. ve evet ben de gereğinden fazla alınganlık oluşmuş olabilir. pek çok şey üst üste geldi devlet yurdunda kalıyodum arkadaşlarım değişti alışamadım bi yandan kpss için dershane bi yandan staj bi yandan okul derken ilgi bekledim merak edilmek istedim. okutmanlık konusuna gelince ankara izmir ya da kilis deki üniversiteler alıyor şu an. ben hangisine gidersem gideyim birlikte olma şansımız çok minik bi ihtimal olarak kalacak. kendisi denizci olduğu için her yere gidemiyo ne yapacağımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…