dün gece biraz oraya getirdim o da sinirlendi kapattık. sonra ben gece yalnız kalıyorum bi şeyden çok korktum ara dedim aradı konuştuk iyiydi gayet. aradaki uzaklık bizi çok yıprattı bu sefer o balıkesirdeyken iki üç hafta da bi görüşürdük mutlaka. şimdi o iskenderunda ben bursadayım görüşemiyoruz tek şansımız telefon. onda da anlattığım gibi oluyo işte. bazen çok yabancı hissediyorum kendimi ona
bir insanla birlikte olmanın amacı mutlu olmaktır. eğer seni artık mutlu edemiyorsa,kendini yalnız hissettiriyorsa ufaktan yol vermenin zamanı gelmiştir bana kalırsa.
kesinlikle sevmediğini düşünmüyorum zaten ama bu kadar ilgisiz olması beni delirtiyo. ve evet ben de gereğinden fazla alınganlık oluşmuş olabilir. pek çok şey üst üste geldi devlet yurdunda kalıyodum arkadaşlarım değişti alışamadım bi yandan kpss için dershane bi yandan staj bi yandan okul derken ilgi bekledim merak edilmek istedim. okutmanlık konusuna gelince ankara izmir ya da kilis deki üniversiteler alıyor şu an. ben hangisine gidersem gideyim birlikte olma şansımız çok minik bi ihtimal olarak kalacak. kendisi denizci olduğu için her yere gidemiyogünde iki üç defa konuşmak çokta az değil bence bazıları telefonla konuşmaktan hoşlanmaz ben öğrenciyken babam beni haftada bir arardı bu beni az sevdiği anlamınamı geliyo yani ? bence seninle ilgi ve alakasını arama sayısından yada mesaj yoğunluğundan anlayamazsın (; kötü düşünme sözlendikten sonra demişsin , seni elde etmiş olmanın rahatlığıda olabilir. Stresli olmanında verdiği alınganlıkta olabilir (;
özellikle değinmek istediğim okutman olma ihtimalınden bahsetmişsin bu konuda taviz verme geleceğini kendin belirle zaten seni yeterince seviyosa her kararının arkasında olucaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?