sözlüm... yorumlarınıza ihtiyacım var...

daha öncesinde asker bi sevgilim oldu zorluklarını biliyorum, o havacıydı onunda sınırlıydı şehir imkanları. Bazen ilişkinin gidişatından sıkılırsın sonlandırısın , sonrası önemli ? anladığım kadarıyla seviyosun fevri davranma derim:103: buarada askerlerin egoları çok yüksek olur , bi havalanma söz konusu olabilirmi (;

Son düzenleme:

Bunlarla ilgilenmeyen,sormayan insanlamı sözlüsünüz?

kendisi klasik bi aslan burcu erkeği olarak yeterince yükek bi egoya sahipti zaten. pek fazla bi değişim olmadı bana karşı. tabi değişti sonuçta kendi parasını kazanmaya başladı. ya seviyorum bi anda silip atamıyorum o da seviyo onu da biliyorum ama bu kadar gailesiz bu kadar rahat olmasına deli oluyorum. sonuçta az romantikliklerini de görmedim değil. bişey olsa bana söylemz kendi yapar o iş olunca bana söyler ben o süre içinde ona kızarım ama o benim için iyi bişey yapmış olur. ya iletişemiyoruz bi çocukla

mesajınız var:103:

öncelikle mezuniyetiniz hayırlı, uğurlu olsun... sizin ve sözlünüzün yaşları kaç bilmiyorum ama evliliğe hiç acele etmeyip kendi hayatınız ve kariyeriniz için yapabileceğinizin en iyisini yapmak baş hedefiniz olsun...sonraki pişmanlık faydasız oluyor bunu yaşamayın derim nacizane.... tecrübe konuşuyor bilesiniz....

22 yaşımdayım sözlüm de benle aynı yaşta. bi yandan bu meseleler bi yandan yapmak istediğim ama ononu için vazgeçmek zorunda olduğum şey. Allah'a hep hayırlısı neyse onu ver diye dua ederim hayırlısı ne belli olacak ilerleyen zamanda umarım

ilk önce sen. eğitimin kariyerin okulun sınavların sağlığın... sonra ailen (ilk önce sen maddesindeki bütün yazılacaklar zaten otomatikman aileni de etkiler olumluysa olumlu olumsuzsa olumsuz, senin mutluluğunu en çok isteyecek en çok seni düşünen insanlar onlar, elbet sen de onların mutluluğunu düşüneceksin) en son erkek arkadaşın sözlün nişanlın eşin. dediğin gibi en verimli çağlarında daha 22 yaşında çocuk sayılabilecek bir erkek için üzülme, tutulma, gelişimini engelleme derim ben. Evleneceğiniz varsa zaten evlenirsiniz ilerde. Daha şimdiden aramaması sormaması senin hayatını kilitlememeli. Tam tersi bir erkek bu acıyı yaşasa anlarım tamam derim ama bir kadın bunları dert etmemeli. Unutma sen daha önemlisin, değerlisin, el üstünde tutulacak kişi sensin burada. Okumuş etmişsin, notların yüksek, güzel bir işe gireceksin, ekonomik özgürlüğün olacak, canından da çok sevdiğin ailen de yanındaysa eğer, uzakta olsalar da kalbindelerse eğer, eee daha ne olsun tatlım, senden daha ala bulunmaz hint kumaşı mı var ?????

çok haklısınız. mantıklı bi şekilde düşündüğümde ben de bunları düşünüyorum ama seviyorum da. o da beni seviyo biliyorum ama bu yaptıkları çok zoruma gidiyo. bi şekilde akıllandırmak lazım bu çocuğu

'' Sevmek çok şeyi göze almaktır'' ama tek taraflı olmamalı...

daha 22 yaşındasınız ve önünüzde kocaman bir hayat var...insanı hayat akıllandırır, ki akıllandırabilirse...
söyledim tekrar söylüyorum, kariyeriniz olsun ilk hedefiniz ve herşeyden vazgeçin ama kariyerinizden asla!!!
bir gün geliyor o çok sevdikleriniz, uğrunda çok şeyden vazgeçtikleriniz, el olup hiç ardına bakmadan çekip gidiyor...

evet bu olabiliyor maalesef

zaten kendine dönersen, bir süre sonra erkeklerin tabiriyle "ne oluyor lan?" moduna giriyor bu cins. uzaktasınız ya, arayan soran sen oldukça, neden beni aramıyorsun muhabbetine girdikçe popişleri kalkıyor da kalkıyor. Sen eğer ders vermek istiyorsan, bol bol derslerine çalış, artık yüksek lisans mı memurluk mu özel sektör mü hangi sınavlara gireceksen kendi kariyerin ve isteklerin için seç birini hazırlan, işine gücüne bak, asıl peşinden koşulacak kişi CerenElt miş der, arar ha arar, yok aramaz sormaz ilgisiz tavırlara devam ise kendi kaybeder, sen kendi kendini yiyip bitirme.

çok seviyorsun çok seviyor, o zaman dediğim gibi ilerde evlenirsiniz, bu olanlar da geçmişte yaşanılan pürüzler olarak kalır, ama yaşadıkların senin yanına kalmasın, önemli olan bu, ilerde evlenseniz de ayrılsanız da, vaktinde beni ne üzdü, onun yüzünden ne sınavlar kaldı ne iş kaldı ne güç kaldı dememelisin. bak bu stratejiyi erkekler çok iyi uyguluyor. çevremdeki bütün ilişkilerde benimki de dahil, pürüzlerde erkek asla günlük planlarını aksatmıyor, uzun vadeli hedeflerine kilitleniyor, ilişkisinin zarar vermesine izin vermiyor, hatta daha çok işine gücüne yoğunlaşıyor, kadın tam tersi ölüp bitiyor, kilitlenip kalıyor, ne ileri ne geri, olan geçen günlerine oluyor, zaten iş hayatında kadının yeri de malum, bir türlü kariyerine hedeflerine odaklanamıyor.

eğer bunalımlardayım diyorsan, işine gücüne dönmek istiyorsan belki yardımı dokunabilir, http://www.kadinlarkulubu.com/kisis...eniden-ayaktayim-diyen-kadinlarin-mekani.html

ben bu konuyu vaktinde bunalımlardayken açmıştım, eee bir kadın neden bunalıma girer, tek ve mutlak derdimiz erkekler için, kilitlendiğim dönemlerde işime gücüme yoğunlaştıkça asıl önemli olanın kendim olduğunu anlamıştım. erkek kısmısı her zamanki gibi işine gücüne yoğunlaşıp ilgi göstermedikçe, kadın hayatında molalar veriyor.

bende açtım bu tarz konular
ilgisiz ama beni seviyo deme. osadece sna alıştı ve artık ne yaparsan yap onunla kalıp ugraş vericeginden emin.ve seni cantada keklik olark görüo. başka acıklması yok yaşadım gördüm biliyorum..

şimdise gerçekten sevilmenin ne oldugunu yaşıyorum.eskiden arasa msj atsa bi sevdigini söylese ben iteklemeden gelseee die geçerdi zamanım şimdise evet düşünülüyorum evet seviliyorum..bunuda o hastalıklı 6 yıllık ilişkimden kurtularak başardım.. yani kendini cok hırpalama herşey olacagına varıcak.illa seni aldatıo olamaz ama sogumak ve artık herşeyin senden gelicegni bildigi için bu tavra girmş..birazcık yokklugunu gösterirsen yine senn peşine düşücektr.bnde öyle oldu ama geri dönüş olmadı hiç bişeyi telefi ettmedi ve bitti.. umarım aynı sonla karşılaşmassınz

o sana nasıl davranıyosa, sen de öyle olmaya çalış. ilk yüzyüze görüştüğünüz anda da bu rahatsızlığını güzelce anlat.

kızlar dün gece uyumadan mesaj attım yazıyorum.
uyuyamıyorum kaç gündür, bak biraz kendine gel. benim için çok önemli bi dönemdeyim, yanımda olmana,ilgine,sevgine,nazımı çekmene ihtiyacım var. bu sevgiyi ve ilgiyi hak ediyorum. biliyorum tamam tek derdin ben değilim ama anlat bana anlatabileceklerini, ben dinlemeyecek, anlamayacak bi insan mıyım. sana mesaj atarken ya da seni ararken uzaktan tanıdığım biriymişsin gibi hissetmek istemiyorum. mesaj atarken acaba ne yazsam diye kendimi kasıyorum. aramak alışkanlık gibi, yine ne duyacağımı bile bile aramak... sen benim 5 yıldır tanıdığım,sevdiğim .... ol yine. bu yazdıklarımı da sakın seni bunaltmak için yazdığımı düşünme.sadece doğru düzgün konuşamadığım için yazma ihtiyacı duydum. sadece anlaşılmak istiyorum. Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil :) beni anla
bunları yazdım attım sabah 5buçukta bakalım ne yapacak. bekliyorum

mesajla değil de yüzyüze konuşsan daha iyiydi canım. bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…