peki onu bıraktığında diyelim yani ayrıldığında dahamı mutlu olucaksın ? buna evet diyobiliyosan durma
kesinlikle sevmediğini düşünmüyorum zaten ama bu kadar ilgisiz olması beni delirtiyo. ve evet ben de gereğinden fazla alınganlık oluşmuş olabilir. pek çok şey üst üste geldi devlet yurdunda kalıyodum arkadaşlarım değişti alışamadım bi yandan kpss için dershane bi yandan staj bi yandan okul derken ilgi bekledim merak edilmek istedim. okutmanlık konusuna gelince ankara izmir ya da kilis deki üniversiteler alıyor şu an. ben hangisine gidersem gideyim birlikte olma şansımız çok minik bi ihtimal olarak kalacak. kendisi denizci olduğu için her yere gidemiyone yapacağımı bilemedim
günde bi kere konusuruz genelde ama hani bazen bi kaç gün yemek yicektim ben de şimdi, yeni uyandım bilemem ne deyip kısa kesiyo. yalan söylemiyo bu konularda biliyorum ama bi insan hiç mi aramaz ya. mesela bu aralar okutman olma itimalim var puanlarım yüksek geldi ama o sürekli yer değiştireceğinden olma ihtimali yok. bi insan hiç sormaz mı ne yaptın ne ettin diye. ben söylüyorum şuralarda yer var senin oraya tayinin çıkar mı diye. yeni mezun oldum ne bi hediye ne bi doğru düzgün kutlama
daha öncesinde asker bi sevgilim oldu zorluklarını biliyorum, o havacıydı onunda sınırlıydı şehir imkanları. Bazen ilişkinin gidişatından sıkılırsın sonlandırısın , sonrası önemli ? anladığım kadarıyla seviyosun fevri davranma derim:103: buarada askerlerin egoları çok yüksek olur , bi havalanma söz konusu olabilirmi (;
Bunlarla ilgilenmeyen,sormayan insanlamı sözlüsünüz?
kendisi klasik bi aslan burcu erkeği olarak yeterince yükek bi egoya sahipti zaten. pek fazla bi değişim olmadı bana karşı. tabi değişti sonuçta kendi parasını kazanmaya başladı. ya seviyorum bi anda silip atamıyorum o da seviyo onu da biliyorum ama bu kadar gailesiz bu kadar rahat olmasına deli oluyorum. sonuçta az romantikliklerini de görmedim değil. bişey olsa bana söylemz kendi yapar o iş olunca bana söyler ben o süre içinde ona kızarım ama o benim için iyi bişey yapmış olur. ya iletişemiyoruz bi çocukla
mesajınız var:103:
günde bi kere konusuruz genelde ama hani bazen bi kaç gün yemek yicektim ben de şimdi, yeni uyandım bilemem ne deyip kısa kesiyo. yalan söylemiyo bu konularda biliyorum ama bi insan hiç mi aramaz ya. mesela bu aralar okutman olma itimalim var puanlarım yüksek geldi ama o sürekli yer değiştireceğinden olma ihtimali yok. bi insan hiç sormaz mı ne yaptın ne ettin diye. ben söylüyorum şuralarda yer var senin oraya tayinin çıkar mı diye. yeni mezun oldum ne bi hediye ne bi doğru düzgün kutlama
öncelikle mezuniyetiniz hayırlı, uğurlu olsun... sizin ve sözlünüzün yaşları kaç bilmiyorum ama evliliğe hiç acele etmeyip kendi hayatınız ve kariyeriniz için yapabileceğinizin en iyisini yapmak baş hedefiniz olsun...sonraki pişmanlık faydasız oluyor bunu yaşamayın derim nacizane.... tecrübe konuşuyor bilesiniz....
mesajınız var:103:
ilk önce sen. eğitimin kariyerin okulun sınavların sağlığın... sonra ailen (ilk önce sen maddesindeki bütün yazılacaklar zaten otomatikman aileni de etkiler olumluysa olumlu olumsuzsa olumsuz, senin mutluluğunu en çok isteyecek en çok seni düşünen insanlar onlar, elbet sen de onların mutluluğunu düşüneceksin) en son erkek arkadaşın sözlün nişanlın eşin. dediğin gibi en verimli çağlarında daha 22 yaşında çocuk sayılabilecek bir erkek için üzülme, tutulma, gelişimini engelleme derim ben. Evleneceğiniz varsa zaten evlenirsiniz ilerde. Daha şimdiden aramaması sormaması senin hayatını kilitlememeli. Tam tersi bir erkek bu acıyı yaşasa anlarım tamam derim ama bir kadın bunları dert etmemeli. Unutma sen daha önemlisin, değerlisin, el üstünde tutulacak kişi sensin burada. Okumuş etmişsin, notların yüksek, güzel bir işe gireceksin, ekonomik özgürlüğün olacak, canından da çok sevdiğin ailen de yanındaysa eğer, uzakta olsalar da kalbindelerse eğer, eee daha ne olsun tatlım, senden daha ala bulunmaz hint kumaşı mı var ?????
'' Sevmek çok şeyi göze almaktır'' ama tek taraflı olmamalı...
daha 22 yaşındasınız ve önünüzde kocaman bir hayat var...insanı hayat akıllandırır, ki akıllandırabilirse...
söyledim tekrar söylüyorum, kariyeriniz olsun ilk hedefiniz ve herşeyden vazgeçin ama kariyerinizden asla!!!
bir gün geliyor o çok sevdikleriniz, uğrunda çok şeyden vazgeçtikleriniz, el olup hiç ardına bakmadan çekip gidiyor...
çok haklısınız. mantıklı bi şekilde düşündüğümde ben de bunları düşünüyorum ama seviyorum da. o da beni seviyo biliyorum ama bu yaptıkları çok zoruma gidiyo. bi şekilde akıllandırmak lazım bu çocuğu
kızlar dün gece uyumadan mesaj attım yazıyorum.
uyuyamıyorum kaç gündür, bak biraz kendine gel. benim için çok önemli bi dönemdeyim, yanımda olmana,ilgine,sevgine,nazımı çekmene ihtiyacım var. bu sevgiyi ve ilgiyi hak ediyorum. biliyorum tamam tek derdin ben değilim ama anlat bana anlatabileceklerini, ben dinlemeyecek, anlamayacak bi insan mıyım. sana mesaj atarken ya da seni ararken uzaktan tanıdığım biriymişsin gibi hissetmek istemiyorum. mesaj atarken acaba ne yazsam diye kendimi kasıyorum. aramak alışkanlık gibi, yine ne duyacağımı bile bile aramak... sen benim 5 yıldır tanıdığım,sevdiğim .... ol yine. bu yazdıklarımı da sakın seni bunaltmak için yazdığımı düşünme.sadece doğru düzgün konuşamadığım için yazma ihtiyacı duydum. sadece anlaşılmak istiyorum. Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil :) beni anla
bunları yazdım attım sabah 5buçukta bakalım ne yapacak. bekliyorum
mesajla değil de yüzyüze konuşsan daha iyiydi canım. bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?