• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm yüzüne çok bunaldım!!!

Merhabalar ilk defa yazıyorum buraya uzun zamandır takip ediyorum. Benim sözlümle sorunlarım var yaklaşık 2 senedir sevgiliyiz ve sözleneli 2 ay oldu ve şuan askerde ekimde gelecek askerden benim sorunum sözlümün beni çok sıkması artık ne yapacağımı şaşrdığım için buraya yazdım hiçbir yere izin vermiyor zaten kimseyle görüştüğüm yok askere gittiği içindir demeyin askerden öncede böyleydi arkadaşımın düğününe gidecektim ilk önce tamam git sonra aramızda bir tartışma çıktı ve hayır gitmiyceksin oraya cezalısın dedi hep böyle yapıyor gittiğim zamanda kesin bir şey bulur ve günümü mahveder dün bu olay yüzüne tartıştık ve ben anneme söyledim daha fazla yapamadığımı ayrılacağım dedim annemde bende konuşayım dedi ne güzel konuştu annemle annem yapamıyosanız konuşayım babanla bitirelim demiş sonra geldi bana bağırdı çağırdı neden annene söylüyosun diye çok tartıştık şimdi ise gelince göreceksin diyor yüzük atmak nasıl olurmuş diye gerçekten atarmı yüzüğü atsa bile benim atmaması için ikna edeyim mi yoksa kendime yeni bir yol mu çizeyim onu seviyorum oda beni seviyor biliyorum ama kafam çok karışık:KK1::KK1: biraz karışık oldu heralde kusura bakmayın cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden :KK52::KK52:
kızım senin çekeceğin var bu adamdan..şimdiden senin dizginlerini eline almış..boş ver gitsin sen başına bela arıyorsun..korkuyorsun ayrılacak diye..merak etme koca çoook

cezalandırmak ne demek ya?
siz hayvan mısınız oldu olacak bi de poponuza gazeteyle vursun.
kendinize nası yakıştırabiliyosunuz böyle bişeyi
düğüne gitmek için birinin izin vermesi mi gerek
psikopatın birinin eline düşmüşsünüz yazık üzüldüm
kaçın kurtarın kendinizi adam normal değil

perşembenin gelişi çarşambadan bellidir canım.şimdi bunu yapan evlendikten sonra daha neler yapar.bana vurmadı diyorsun ya yanında değil bir de sinirlensin sen de belli hiç ses çıkarmıcaksın ,hak göreceksin.evlenirsen sen daha buraya çokkk şikayet yazarsın tabii izin verirse.sakın evlendikten sonra ben onu değiştiririm diye düşünme neyse 10 katı ters tepiyor.ayrılırsan bir defa üzülürsün ama hayatın kurtulur.sakın bir erkeğe madden bağımlı kalma ileriki günler neler gösterir belli olmaz.bu sebeple boşanan var sen sözlü erkek arkadaş kıvamındaki kişiden ayrılmıyorsun.

Erkek arkadasinin en basindan beri boyle oldugunu soylemissin yani askerlik psikolojisiyle ilgisi yok bu durumda. Ama bunu bile bile sozledigine gore seviyosun demekki bence ona biraz zaman tanimalisin senden uzakta ve baska sehirde bunu goz onunde bulundur dondugunde de bu sekilde devam ederse ne yapman gerektigini o zaman dusunuruz sevdigin ve ugruna caba gosterdigin adam en azindan bu kadarini hak eder diye dusunuyorum. Tabiki kimsenin huyunu degistiremezsin ama iyilikle yaklasarak yontulabilir bana gore seven erkek kiskanir bu her yerde boyledir

Evet cok haklisinz belki evlendikten snra dha kotu olacak ama ben su zamana kadar hep duzelir diye bekledm onu cok sevdigim icin bu kdar cok bekledim ama duzelmedi yani askerden geldktn snra onunla konusucam duzgunce eger duzelirse devam eder duzelmezse herkes kendi yoluna yapmk zorundayim oda beni seviyor ama bu sevgi beni yipratiyor

Sen ayrilmak istedigine emin degilsin daha bence once buny netlestr..ayrica cezalisin falan ne demek ya cocukmusunda izin veriyo sana kusura bakma ama sen dizginleri onun eline vermissin eger o rahatligi senden almasa sana kolesi gibi davranamaz..boyle bi adam evlenince dahada beter olur boyle bi hayata hazirmisin bunlari dusun kendin icin en hayirli karari ver

Adam kocan gibi her b.ka karışıyor,kocan olsa bile bu ne be, esir mi alıyor kendine? Ne hakla?
Atarsa atsın yüzüğü, bi taraflarına koysun sonra da :KK53:

[QUOTE="cagla_95, post: 36520094, member: 584060rüya et cok haklisinz belki evlendikten snra dha kotu olacak ama ben su zamana kadar hep duzelir diye bekledm onu cok sevdigim icin bu kdar cok bekledim ama duzelmedi yani askerden geldktn snra onunla konusucam duzgunce eger duzelirse devam eder duzelmezse herkes kendi yoluna yapmk zorundayim oda beni seviyor ama bu sevgi beni yipratiyor[/QUOTE]
Sizin ki 2 yillikmis daha..
Bizim ilk 5 yilimiz ruya gibiydi.
O 5 yol hep siriyarak gezerdim. Herşey mükemmeldi ..
Bir dediğimi iki etmezdi.
Sürprizler hediyeler..
Tabi o saltanat sona erdi. 2 yil kavga gürültü derken geçti.
Gecen hafta bugün ayrildim. Çünkü dayak yedim bu adamdan.
7 yilimdan Vazgeçtim ben.
Seni daha Fazla yikacak bir olay yaşamadan bitir..

Ah canim, üni'ye gittikten sonra, eline meslegini aldiktan sonra artik bu durumlara güleceksin. "Ben nasil 19 yasinda sözlenmisim, hemde öyle biri ile, ne cahilmisim o yasta" diyeceksin. Hepimiz senin yasinda sanki kisiligimiz, fikirlerimiz hiç degismiyecekmis gibi hisetmisizdir ama degisiyor, hemde nasil.

Ondan dolayi bu yasta sözlenmek, evlenmeyi düsünmek o kadar yalnis ki. Bak kendi ayaklarin üzerine duramiyorsun daha. "Bana karisma, istedigim dügüne giderim" diyemiyorsun daha, o olgunluga (yasindan dolayi) varamadin.

Elbette yüzük atmak kolay degil. O yasta askin, sevginin ne oldugunu anliyorsun saniyorsun, ve aci çekersin fakat uzun dönem bakarsin en hayirlisi olur canim. Sen derslerine çalis, üni'ye git, o üniversite ortamin tadini çikar, kendini gelistir canim. Bu çoçugu zaten unutursun. Gün gelir aklina bile gelmez artik.

Bence varsa bohçasıni gönder. Bu adamida daha önce zorla kabul eden ongorulu ailene de yüzüğü sat guzeeeel bir akşam yemeği ısmarla. Aradığında da git yüzüğü kendi kafana at de. :-)
Ya da tek ayak üstünde bunala bunala sozlunu bekle....

Cezalisin gidemezsin lafi cok komigime gitti :)
Ya evlenmekten daha guzel isiniz yok mu 19 yasinda, elalemin cocugunun elinde oyuncak 0luyorsunuz.
Su tartismalariniz, laflariniz saka gibi.
Ikiniz de cocuksunuz, sizin evliliginizden hayir gelmez. Buyuyun once bence. Once oku, isini gucunu kur, boyle biriyle evlenilmez. Cezaymis. :)

Ya niye bu kadar söz hakkı veriyorsunuz elin oğlanlarına? Cezalısın ne demek, ondan niye izin alacakmışsın ki? Kaç kurtul bence, ilerde sana çok daha farklı cezalar verebilir bu ergen arkadaşımız.

Merhabalar ilk defa yazıyorum buraya uzun zamandır takip ediyorum. Benim sözlümle sorunlarım var yaklaşık 2 senedir sevgiliyiz ve sözleneli 2 ay oldu ve şuan askerde ekimde gelecek askerden benim sorunum sözlümün beni çok sıkması artık ne yapacağımı şaşrdığım için buraya yazdım hiçbir yere izin vermiyor zaten kimseyle görüştüğüm yok askere gittiği içindir demeyin askerden öncede böyleydi arkadaşımın düğününe gidecektim ilk önce tamam git sonra aramızda bir tartışma çıktı ve hayır gitmiyceksin oraya cezalısın dedi hep böyle yapıyor gittiğim zamanda kesin bir şey bulur ve günümü mahveder dün bu olay yüzüne tartıştık ve ben anneme söyledim daha fazla yapamadığımı ayrılacağım dedim annemde bende konuşayım dedi ne güzel konuştu annemle annem yapamıyosanız konuşayım babanla bitirelim demiş sonra geldi bana bağırdı çağırdı neden annene söylüyosun diye çok tartıştık şimdi ise gelince göreceksin diyor yüzük atmak nasıl olurmuş diye gerçekten atarmı yüzüğü atsa bile benim atmaması için ikna edeyim mi yoksa kendime yeni bir yol mu çizeyim onu seviyorum oda beni seviyor biliyorum ama kafam çok karışık:KK1::KK1: biraz karışık oldu heralde kusura bakmayın cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden :KK52::KK52:

bu nasıl sevgi öyle sevgiden çok inat olmuş bazı şeyler...

ben evliyim eşimden izin alma gereği duymuyorum sadece haber veriyorum aile bütünlüğü adına o da.. lütfen kendinize gelin. ilerde dayak falan da başlar çünkü çok ezmiş seni. işte o zaman ailende yanında olamayabilir hele bir de çocuk olursa tam bir korku filmi. burda izliyoruz bu tür filmleri. bence yaşın itibari ile baya bir bekleyebilirsin yani. kurtul derim ama askerden dönünce mantıklı olur gibi.

Kulağınızı da çeksin bari..Ondan mahrum bırakmasın..Kaç gündür bu erkek meseleleri ve kızların istikrarsız davranışları beni düşündürüyor açıkçası.. Siz bir ..KADINSINIZ..Uzaktan kumandalı oyuncak değilsiniz..Artık kadınlığınızın farkına varın..Bir erkek sizi çocuk azarlar gibi yönlendiremez..Yeri gelir evlilikte karışmalar olur tamam ama bu ne ya adam askerde sizi özledi psikoloji olarak bunalımda diyeceğim ama askerlikten önce de böyleydi diyorsunuz..Geç olmadan aklınızı başınıza toplayın..Yok ailem ne der o ne der bu ne der diye düşünmeyin.Evlenipte hapis hayatı yaşamaktan kurtaracaksınız kendinizi...:KK34:

Kesinlikle sozlun ipleri ele almaya calisiyor.ceza da neyin nesi.biryere gidermeb haber verilebilir merak etmemesi acisidan fakat izin almak yada ceza cok sacma.bence karsiniza alin konusun.cunku sanirim guven problemide var

Back
X