• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm yüzüne çok bunaldım!!!

bir kadının kocam, nişanlım vs izin vermiyor demesini hep şaşırtıcı bulmuşumdur
gerçekten nasıl bu konuma geliyorsunuz ki
yani izin veriyorum der vermiyorum der
ee?
hayat benim hayatım

biliyorum bende çok pişman oldum sözlendiğime geldiğinde oturup konuşcam eğer düzelmezse ki düzelmeyecek biliyorum bitiririm artk hayatımı karartmak istemiyorum çünkü

biliyorum bende çok pişman oldum sözlendiğime geldiğinde oturup konuşcam eğer düzelmezse ki düzelmeyecek biliyorum bitiririm artk hayatımı karartmak istemiyorum çünkü

ya sen çocuk musun ondan izin alıyorsun
ne demek üstelik cezalısın
bana annem babam böyle müdahale etmedi benim aklım almıyor bir erkeğin bu kadar himayesine girmeyi.

Arkadasim sen akli melekeleri yerinde olmayan egitilmesi gereken biri misin? Bir sey yapacagi zaman dogruyu yanlisi ayirt etmen icin kendi zekan yetmiyormus gibi izin mi alacaksin boyle? Biraz kendinize gelin yahu. Kendini bu adama kumandali araba yapmissin resmen o nasil kumanda ederse oyle hareket etmek zorundaymissin gibi. Bu adamla evlilik esittir mahvolmus pismanliklarla dolu bir hayat...

Asker piskolojisi pek iyi olmaz birde karekterde böylese hepsi birden seni bunaltıyorsa en iyisi yüzüğü atman

canım ne olursa olsun sana böyle baskı yapamaz .. sen sadece 'şuraya gidiyorum haberin olsun desen yeter yani izin alman gerekmez ama böyle baskıcı ise evlilik daha kötüye gidebilir o yüzden yol yakınken dön derim sana kimsenin kölesi değilsin hem ailen seni bu kadar sıkıyor mu eminim sevgilin kadar baskıcı değildr iyi düşün önünde bir ömür söz konusu seni kukla yapmasına izin verme

bende atmayı düşünüyorum ama şuanda kaldığı yer iyi değil psikolojisi çok bozuk zaten bir askeri orada öyleyken ayrılmak hiç hoş değil yani ben şu zamana kadar öylelerine laf söylemişimdir şimdi kendim aynı hatayı yapmam gelince olacak herşey

bende atmayı düşünüyorum ama şuanda kaldığı yer iyi değil psikolojisi çok bozuk zaten bir askeri orada öyleyken ayrılmak hiç hoş değil yani ben şu zamana kadar öylelerine laf söylemişimdir şimdi kendim aynı hatayı yapmam gelince olacak herşey

sen ayrılamazsın bundan. sanane nasıl ortamdaysa ortamda o seni baskılarken düşünüyor mu vay yazık ya sözlücüğüm şuna sıkılır buna bunalır diye.

canım ne olursa olsun sana böyle baskı yapamaz .. sen sadece 'şuraya gidiyorum haberin olsun desen yeter yani izin alman gerekmez ama böyle baskıcı ise evlilik daha kötüye gidebilir o yüzden yol yakınken dön derim sana kimsenin kölesi değilsin hem ailen seni bu kadar sıkıyor mu eminim sevgilin kadar baskıcı değildr iyi düşün önünde bir ömür söz konusu seni kukla yapmasına izin verme

beni küçük düşürecek laflar söylemediğiniz için size çok teşekkür ederim çok haklısınız ailem beni çok sıkmaz yani ailem sıkmazken böyle yapması gururuma yediremedim hiç ama sevdiğim için sustum şu zamada kdar ama artık susmamam gerekiyor ben zaten sessiz bir insan fazla sesim çıkmadğı için böyle oldu ve mu huyumdanda ben nefret ediyorum zaten

ben herkesi kendimden fazla düşündüğüm için böyle düşünüyorum ama ayrılacam gelince ben vicdansız olmayım sonra herkesin gözünde

ona zaten gideceğim yani sonuçta benim 6 senelik arkadaşım her derdime koşan bir insan o yokken o vardı benim hayatımda sonuçta

evet çocuk gibi aynen bende çok sıkıldım artık bu zamana kadar düzelmesini bekledim ama bir ömür boyu böyle geçiremem eğer ben atarsam aileme çok zorlukla kabul ettirdim bir suru laf edecek herkes o atarsa kendi yoluma devam edeyim mi onu bilemiyorum :KK43::KK43:
Böyle hayat geçmez güzelim, ayrıl görsün gününü...
Sana koca mı yok be, kendisi gibi saplantılı bi hatun bulsun o kendine..
Kimse için taviz vermeye değmez emin ol, yarın öbürgün pişman olmaktansa şimdiden bitmesi daha hayırlı..

canım seni neden küçük düşürelim ki tatlım ... küçük düşürülecek kişi sevgiliniz hangi çağda yaşıyor kendisi
lütfen kendini bu kadar ezdirme sonra pişman olursun
boşver HAYIRLISI DER VE UNUTURSUN kendini ömür boyu yakmandan iyidir değil mi

Bence kendinize yeni bir yol çizin...

Gelince göreceksin ne demektir, nasıl bir tarzdır hırsdır sevgiliye. Bu şekilde ömür geçmez emin olun

Merhabalar ilk defa yazıyorum buraya uzun zamandır takip ediyorum. Benim sözlümle sorunlarım var yaklaşık 2 senedir sevgiliyiz ve sözleneli 2 ay oldu ve şuan askerde ekimde gelecek askerden benim sorunum sözlümün beni çok sıkması artık ne yapacağımı şaşrdığım için buraya yazdım hiçbir yere izin vermiyor zaten kimseyle görüştüğüm yok askere gittiği içindir demeyin askerden öncede böyleydi arkadaşımın düğününe gidecektim ilk önce tamam git sonra aramızda bir tartışma çıktı ve hayır gitmiyceksin oraya cezalısın dedi hep böyle yapıyor gittiğim zamanda kesin bir şey bulur ve günümü mahveder dün bu olay yüzüne tartıştık ve ben anneme söyledim daha fazla yapamadığımı ayrılacağım dedim annemde bende konuşayım dedi ne güzel konuştu annemle annem yapamıyosanız konuşayım babanla bitirelim demiş sonra geldi bana bağırdı çağırdı neden annene söylüyosun diye çok tartıştık şimdi ise gelince göreceksin diyor yüzük atmak nasıl olurmuş diye gerçekten atarmı yüzüğü atsa bile benim atmaması için ikna edeyim mi yoksa kendime yeni bir yol mu çizeyim onu seviyorum oda beni seviyor biliyorum ama kafam çok karışık:KK1::KK1: biraz karışık oldu heralde kusura bakmayın cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden :KK52::KK52:
İzin almak ne demek? Baban mı o senin. Ben şurata gidiyorum diyeceksin kibarca haberi olacak o kadar.
İpleri eline almaya çalışıyor, cezalısın ne demek!
Evlensen daha beter kıskançlık yapar kısıtlar seni bence. Çekilmez öyle hayat.
Ama yinede anne babayı katmayın olaya. Danışsan bile sözlüne söyleme. Onlarada kinlenir bu sefer. Belli olmaz barışır evlenirsiniz filan, araları bozuk olur hep sonra.

evet haklısınız çok haklısınız şimdi ayrılıp söz attı demek var evlenip ailenin evine dönmek ayrı hepinize çok teşekkür ederim benim aklımı başıma getirdiğiniz için

İzin almak ne demek? Baban mı o senin. Ben şurata gidiyorum diyeceksin kibarca haberi olacak o kadar.
İpleri eline almaya çalışıyor, cezalısın ne demek!
Evlensen daha beter kıskançlık yapar kısıtlar seni bence. Çekilmez öyle hayat.
Ama yinede anne babayı katmayın olaya. Danışsan bile sözlüne söyleme. Onlarada kinlenir bu sefer. Belli olmaz barışır evlenirsiniz filan, araları bozuk olur hep sonra.

ben şu zamana kdar hiç söylemedim zaten ama artk dayanamadım yani söylemek zorunda kaldım

canım seni neden küçük düşürelim ki tatlım ... küçük düşürülecek kişi sevgiliniz hangi çağda yaşıyor kendisi
lütfen kendini bu kadar ezdirme sonra pişman olursun
boşver HAYIRLISI DER VE UNUTURSUN kendini ömür boyu yakmandan iyidir değil mi

biraz ağır yorum yapanlar olduda o yüzden kendimi aşalanmış hissettim çok haklısınız bir ömür çekmektense 3 - 5 ay çekerim daha iyidir diye düşünüyorum

Back
X