Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyorum bende çok pişman oldum sözlendiğime geldiğinde oturup konuşcam eğer düzelmezse ki düzelmeyecek biliyorum bitiririm artk hayatımı karartmak istemiyorum çünkü
bende atmayı düşünüyorum ama şuanda kaldığı yer iyi değil psikolojisi çok bozuk zaten bir askeri orada öyleyken ayrılmak hiç hoş değil yani ben şu zamana kadar öylelerine laf söylemişimdir şimdi kendim aynı hatayı yapmam gelince olacak herşey
canım ne olursa olsun sana böyle baskı yapamaz .. sen sadece 'şuraya gidiyorum haberin olsun desen yeter yani izin alman gerekmez ama böyle baskıcı ise evlilik daha kötüye gidebilir o yüzden yol yakınken dön derim sana kimsenin kölesi değilsin hem ailen seni bu kadar sıkıyor mu eminim sevgilin kadar baskıcı değildr iyi düşün önünde bir ömür söz konusu seni kukla yapmasına izin verme
ben herkesi kendimden fazla düşündüğüm için böyle düşünüyorum ama ayrılacam gelince ben vicdansız olmayım sonra herkesin gözünde
Böyle hayat geçmez güzelim, ayrıl görsün gününü...evet çocuk gibi aynen bende çok sıkıldım artık bu zamana kadar düzelmesini bekledim ama bir ömür boyu böyle geçiremem eğer ben atarsam aileme çok zorlukla kabul ettirdim bir suru laf edecek herkes o atarsa kendi yoluma devam edeyim mi onu bilemiyorum![]()
İzin almak ne demek? Baban mı o senin. Ben şurata gidiyorum diyeceksin kibarca haberi olacak o kadar.Merhabalar ilk defa yazıyorum buraya uzun zamandır takip ediyorum. Benim sözlümle sorunlarım var yaklaşık 2 senedir sevgiliyiz ve sözleneli 2 ay oldu ve şuan askerde ekimde gelecek askerden benim sorunum sözlümün beni çok sıkması artık ne yapacağımı şaşrdığım için buraya yazdım hiçbir yere izin vermiyor zaten kimseyle görüştüğüm yok askere gittiği içindir demeyin askerden öncede böyleydi arkadaşımın düğününe gidecektim ilk önce tamam git sonra aramızda bir tartışma çıktı ve hayır gitmiyceksin oraya cezalısın dedi hep böyle yapıyor gittiğim zamanda kesin bir şey bulur ve günümü mahveder dün bu olay yüzüne tartıştık ve ben anneme söyledim daha fazla yapamadığımı ayrılacağım dedim annemde bende konuşayım dedi ne güzel konuştu annemle annem yapamıyosanız konuşayım babanla bitirelim demiş sonra geldi bana bağırdı çağırdı neden annene söylüyosun diye çok tartıştık şimdi ise gelince göreceksin diyor yüzük atmak nasıl olurmuş diye gerçekten atarmı yüzüğü atsa bile benim atmaması için ikna edeyim mi yoksa kendime yeni bir yol mu çizeyim onu seviyorum oda beni seviyor biliyorum ama kafam çok karışıkbiraz karışık oldu heralde kusura bakmayın cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden
![]()
İzin almak ne demek? Baban mı o senin. Ben şurata gidiyorum diyeceksin kibarca haberi olacak o kadar.
İpleri eline almaya çalışıyor, cezalısın ne demek!
Evlensen daha beter kıskançlık yapar kısıtlar seni bence. Çekilmez öyle hayat.
Ama yinede anne babayı katmayın olaya. Danışsan bile sözlüne söyleme. Onlarada kinlenir bu sefer. Belli olmaz barışır evlenirsiniz filan, araları bozuk olur hep sonra.
canım seni neden küçük düşürelim ki tatlım ... küçük düşürülecek kişi sevgiliniz hangi çağda yaşıyor kendisi
lütfen kendini bu kadar ezdirme sonra pişman olursun
boşver HAYIRLISI DER VE UNUTURSUN kendini ömür boyu yakmandan iyidir değil mi