sözlümden ayrıldım ama bu haksızlık, seven insan bırakamazdı hani yardım lütfen. :'(

Inşallah inşallah güven kırıldı mı bi kez kötü oluyo .s.s bilmiyorum insanlar nasıl buluyo güvenilcek birilerini .s gerçi bn hiç bulma çabasına girmedim o bni bulmuştu doğum Günlerimiz bile aynı gündü en çokta bu bni etkilemişti onun nefesine ortak olmuşum falan diye biraz duygusal yaklaşıyordm ama yok yani gerek yokmuş böyle şeylere
aynen canım üzme kendini yola devam et arkana bile bakma başka şeyleri aklına getir onu düşünme derim

Abla bu dedikleriniz diyorum ya biliyorum böyle olacak, ama kalbim işte acı çeksin istemiyorum neler neler görüyoruz çok şükür ucuz kurtuldum belkide ama üzülüyorum işte .s

zamaaannnnn ....hayatının en güzel yaşlarındasın ...gez toz eğlen seni mutlu edecek şeylere ver ilgini ,aklına getirmemeye çalış ...değmez çünki ...

Kızlar ben 2.5 aydır sözlü sayilirdim evlenme teklifi etti ve daha dün yüzüğü falan ona bıraktım. O bitirmek istedi sadece 2 günde dehşet bi değişim oldu.biri bana ve kalbime söz geçirmeyi öğretsin. 15 tatilinde söz yapacaktik nisan olacaktı neden noldu birden :'( babama bile söyledim ben,cok kötüyüm çok .s.s
Ne kadar zamandır çıkıyordunuz?
Yani kendini çok fazla evlilik moduna kaptırdığı için böyle oluyor bence.

tamamen çocukluk..sen hiç arama arkasını boşver...daha çok küçüksünüz..oku çalış birşeylerle uğraş..nasıl çocukluk aşkını unuttuysan ki buda çocukluk aşkı sayılır bunuda unutursun merak etme...

Back
X