• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlümden Ayrıldımm????? Nelerini iade etmem lazım?????

loyajenny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
51
2
36
Arkadaşlar, sözlüm yalan söylüyor sanırım, ne yapmam lazım ? diye başlık açmıştım geçen bilenleriniz vardır.. dün bitirdik.. eşyalarını vericem.. söz yüzüğü ,kardeşinin hediye ettiği sahte kolye v.s v.s herşeyi koydum. pc,fotoğraf makinesi... peki ya nişanda giyceğim elbisede koyuluyor mu? çok pahalı bir elbise değil 100 falan aldım indirimdeydi.. fiyatından değil de.. versem kim giyecek diye düşündüm.. vermesem niye vermedi derler mi diye düşündümm... normalde söz atılınca prosedür nasıl işliyor.. bana aldığı tişört falan veriliyor mu mesela.. bende ona öyle şeyler çok aldım.. onun kıyafetlerini ben neyapım ,benimkileri o ne yapsın diye... kararsız kaldım .doğru olan nedirr?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kimsenin bilgisi yokmu ..birkaçsaate eşyaları almaya gelecek ve ben nişan elbisesi verilir mi verilmez mi bilmiyorum.. daha nişan olmamıştı..sözlüydük.elbiseyi giymedim hiç.

canım ben tam bilmiyorum ama bence onla ilgili görmek istemediğin, onu hatırlatacak her şeyi ver gitsin. İnşallah hakkında da hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Benim bildigim sözde verilen bütün hediyeler (taki vs.), nisanlik (sonucta giyilmemis) ve söz yüzügü geri veriliyor.

Yani kisacasi adet yerini bulsun diye verilen tüm esyalar geri veriliyor.

Sana öylesine aldigi bi tshirti geri vermen gerekmez diye düsünüyorum.

Gecmis olsun bu arada, umarim hakkinda hayirlisi olur.

Benim bildigim sözde verilen bütün hediyeler (taki vs.), nisanlik (sonucta giyilmemis) ve söz yüzügü geri veriliyor.

Yani kisacasi adet yerini bulsun diye verilen tüm esyalar geri veriliyor.

Sana öylesine aldigi bi tshirti geri vermen gerekmez diye düsünüyorum.

Gecmis olsun bu arada, umarim hakkinda hayirlisi olur.

Ne aldıysan ver gitsin niye düşünüyosun bu kadar boşver.

postit kağıtlarına kadar koydum zaten de tek elbisede kararsız kaldımm.. onu da versem kim giyecekki kardeşi kilolu olmaz diye.. kıyafetlerde emin olamadım.söz de hiçbirşey takılmadı tek taş yüzük sadece.. onların hepsini hazırladım bakalım..nişan elbisesini de yeni aldım kendim netten ama parasını o ödemişti..annem ver ver diyor:) ama sorduklarım takı ve bohça türü şeyler iade ediliyor dediler.onlar bana bohça vermedi zaten..

Illa ki gelip alicak.sen hazirda beklet esyalari. Evet nisan icin alinlari geri vermelisin ama sen elbiseyi cok begenmissin de vermek istemiyor mussun gibime geldi :1: elbiseyi vermeyedebilirsin eger arayip sorarsa unutmusum diyip gonderirsin ama aricani sanmiyorum bunun icin.

bu arada eski konunu da okumustum bence dogru olani yaptin. Yalan aliskanlik yapmis sanki onda. Bu da ilerde buyuk sorunlar yaratabilirdi. Hakkinda hayirlisi olsun canim

nişan elbisesi verilir evet.bence ona ait ne varsa hepsini ver sen ona.tenezzül etme bir kırık iğnesine bile.arkandan laf yaparlar.o getirmezse getirmesin çokta takma kafana ama sen ondan bir adım önde ol ki ileri geri konuşma fırsatı olmasın.

msj atmış demin ikindiye doğru gelicem diye.. pc,kitaplarım ,yüzük,kolye v.s bana ait olan ne varsa hazırla kapının oraya demiş. bende hazır zaten hepsi koridorda dedim..seninde bana sekizyüz tl borcun vardı getirirsen iyi olur dedim..ama şimdi getiremezmiş sonra dedi.hesap numaramı verdim bende.

Back
X