Sözlümden ölesiye kurtulmak istiyorum.

Baskıcı ailenizden kurtulmak için sözlünüzle birliktesiniz? Hem istemiyorsunuz hem hava almak için onunlasınız ne ilginç.. Siz onunla devam ettikçe onu daha çok kendinize bağlar ve umutlandırırsınız size yapılmasını istemediğiniz şey asla başkasına yapmayın

Ayrıl demeyin demişsinizi, sevmiyorsunuz aileniz rahat bıraksın diye okul bitene kadar bu cocuğu nasıldaha iyi kullanabilirim diye akıl istiyorsunuz.. Hmm ben o işlerden anlamam.

Çocuk seni seviyorsa ona yaptığın büyük ayıp ...
Sözlüsü yanında olduğu için kızına güvenen aileyi de ilk kez görüyorum benim bildiğim aile asıl kıza güvenir yanındaki adama değil ...
Dışarı çıkabilmek için insanları kullanacağına dışarı çıkmadan dürüstlüğünle evde otur bence sen ...

Tiksindiğin adamı özgürlüğün için kullanıyorsun,lakin unuttuğun birşey var.
Evlenince zaten özgürlüğünüzden eser kalmayacak.Eeee ozamanda keşke ailem yanımda olsaydı diyeceksiniz ama malesef....

Allahım özgürlük adına tiksindiği adamla evlenmeyi düşünenide yeni gördük.Daha neler göreceğiz

Baskici bir ailen var ama ne nikahli karisi ne de nisanlisi olmadigin bi adam sayesinde ozgur olabiliyorsun he? Ve bu adamdan olesiye kurtulmak istiyorsun? Ama ayrilmak istemiyorsun cunku o olunca ozgursun? Bu nasil bir mantiktir?

Uzun zamandir boyle sacma bi konu okumamistim.

Kendi rahatin icin adami kullaniyorsan madem yaptiklarinida alttan alacaksin o zaman neyin derdindesin

Adamin suyuna git, isin bitene kadar elinden kacirma. Yoksa ozgurlugun gider mazallah.

Bu arada konuyu cok celiskili buldum, yoruma nerden baslayacagimi sasirdim, ama ozetle budur.

Sen bildiğin adamı kullanıyorsun, e bununda bi külfeti var arkadaşım
Ayrılmayacaksan katlanacaksın
Ne diyelim sana biz ? geceden çamaşır suyuna yatır daha az tiksinirsin mi

Son düzenleme:
çocuk muhtemelen seni kıskandırmak için spor ve kadın olayını söylemiş. yazık günah ahını alma.. kendi çıkarların için kullanma. uslübünü beğenmedim hiç.

amacına-üslubuna laf söylemeyeceğim.

eğer dediğin amaçlar için birlikteysen salla gitsin kimin için spora gidiyorsa. umrunda olmaması gerekmez mi?

" Ayril " demeyin , ne diyecegiz ki ???
tiksindigin birine cözum bulamazsin ..
cocugu kullaniyosun resmen , gerci kim kimi kullaniyo
onuda anlamadim !!
Peki diyelimki , universiteyi bitirdin is buldun
sonra ne olcak ??

Ailenin dusuncesimi degisecek ? Daha rahatmi disari cikicaksin ayrilipta ozgurmu olacaksin . Sen cocuktan degil bence kendi cevrene cozum bul ailene cozum bul...
aranizda zaten duygusal bisey yokmus saygida yok anlasilan hic bir cozum o insani sana karsi degistirmez.
kalpte bisey yoksa o insan kimse icin degismez.

mademki aile baskısından kurtulup özgür olmak için bi süreliğine onu kullanıyosun o zaman yaptıklarını umursama boşver takıl kafana göre sevmediğin evlenmek istemediğin birinin kadınlar için spora gidiyo olması senin için sorun olmamalı

Sözlümden 'ölesiye' kurtulmak istiyorum diyorsun.
Fakat 'ayril demeyin' diyorsun.
Ben anlamadim nasil olacak bu is?

Siz sadece ailenizin baskılarından kurtulmak için sözlenmişsiniz. Sevmiyorsanız ve sadece aile baskısından kaçmak içinse bu söz neden kafanıza bu kadar takıyorsunuz? 'Ayrıl demeyin,en azından okulum bitip kendi ayaklarım üstünde durana kadar ayrılamam' diyorsunuz da; siz bile bile ladese tutuştuğunuz farkında değilsiniz. Aileniz bu kadar baskıcı madem,ne belli yarın bir gün de 'Evlenin artık' diye baskı yapmayacakları? Ya da sözlünüzün 'Ayrılalım' dediğinizde kabul etmediği seçeneğini düşündünüz mü? O zaman ne yapacaksınız? Siz ne derseniz deyin ama bana göre ayrılmanız en mantıklısı. Dikkat edin de yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.

Rahat hareket etmek için sözlücülük oynayıp,adamın varlığını kullanıyorsun.O aynı düşüce yapısında değildir büyük bir ihtimalle,o da öyleyse zaten bundan daha aşağılayıcı birşey olmaz.Adamın duygularıyla oynuyorsun.Hem ayrılmayı planlıyor,adamdan ölesiye tiksiniyorsun hem de hareketlerini laflarını kafana takıyorsun.EE zaten istediğin biri olsa,istediğin hareketlerde olurdu.Bugün zorla sözlendiğini söylüyorsun da zaman geçince nasıl ayrılacaksın.Bugün ailene laf geçiremiyorsun,ileride bunca zaman sözlülükten sonra nasıl laf geçireceksin.Sen bence kendini kandırıyorsun.Bu niyetin döner döner ayağına dolanır.Allah var.Kimseyi kullanmadan birşeyler yap hayatın için.

sen sözlünü falan birak ve acilen doktora git bence
senin durumun durum degil gercekten
diger konularini biliyorum
sözlünde akli yerinde degil heralde

Aile baskısı var anladığım bu benim okuduğumdan.
Peki aileniz siz sözü atınca (ilerde okul vs olayları çözülünce) tepki vermeyecekmi?
Ayrılamıyorsunuz, birlikte de olmak istemiyorsunuz biz ne diyebiliriz ki bu durumda onuda anlayabilmiş değilim.

Hani bir söz vardır ya "köprüyü geçene kadar ayıya dayı denir".İşte bunu uygula.Ayrıca sözlünü bu şekilde kullanman çok kötü.Adamın duygularıyla oynuyorsun.Umarım aynı şeyler senin de başına gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…