Ayrıl demeyin demişsin.. O zaman ölesiye kurtulmak istediğin adamla evlenip bir ömür mü geçireceksin :26:
Hangi durum için akıl istiyosunuz:44:
aslında onunla ciddi düşünmüyorsun sadece daha rahat dışarı çıkabildiğin için sözlücüklü mü oynuyorsun, doğru mu anladım ona göre yorum yapacağım
Düşündüm düşündüm ama ayrılmaktan başka çare bulamadım. Siz de ayrılmak istemediğinize göre mecbur çekeceksiniz bu adamı.
tiksindiğin adam için ayrıl demeyeceksek ne diyeceğiz bilemedim. zaten tiksindiğine göre kıskanmıyorsundur. bir daha böyle konuşma de madem????
:44:
Bu çocuktan tiksinir hale geldim.. bugün spora başlamak istediğni söyledi, aksi şekilde kızların bakmadığını argo şekilde ifade etti.. Öldüresim geliyor.. Nasıl davranayım insana? İşlerimi yoluna koyana kadar onunla ilişkimi düzgün şekilde sürdürmem gerekiyor, baskıcı bi ailem var ve onun sayesinde nefes alıyorum.. Duygusal anlamda pek bir şey yok aramızda, daha özgürüm o olunca, o manada söylüyorum.. Şu durum için akıl istiyorum sadece, lütfen ayrıl vs. demeyin.
Bu insanımsıya nasıl davranıp bu hareketlerine son verdirebilirim diye soruyorum.
Bir birimzi beğenmenin ötesinde bişey yok aramızda ve de saçma bi söz, ailelerin baskısı. O olmazsa üniversite okuyamam..İş bulup ayrılcam okulum bitince..
Bu çocuktan tiksinir hale geldim.. bugün spora başlamak istediğni söyledi, aksi şekilde kızların bakmadığını argo şekilde ifade etti.. Öldüresim geliyor.. Nasıl davranayım insana? İşlerimi yoluna koyana kadar onunla ilişkimi düzgün şekilde sürdürmem gerekiyor, baskıcı bi ailem var ve onun sayesinde nefes alıyorum.. Duygusal anlamda pek bir şey yok aramızda, daha özgürüm o olunca, o manada söylüyorum.. Şu durum için akıl istiyorum sadece, lütfen ayrıl vs. demeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?