Sözlümden ölesiye kurtulmak istiyorum.

Philotes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
92
1
86
Ankara
Bu çocuktan tiksinir hale geldim.. bugün spora başlamak istediğni söyledi, aksi şekilde kızların bakmadığını argo şekilde ifade etti.. Öldüresim geliyor.. Nasıl davranayım insana? İşlerimi yoluna koyana kadar onunla ilişkimi düzgün şekilde sürdürmem gerekiyor, baskıcı bi ailem var ve onun sayesinde nefes alıyorum.. Duygusal anlamda pek bir şey yok aramızda, daha özgürüm o olunca, o manada söylüyorum.. Şu durum için akıl istiyorum sadece, lütfen ayrıl vs. demeyin.
 
Ayrıl demeyin demişsin.. O zaman ölesiye kurtulmak istediğin adamla evlenip bir ömür mü geçireceksin :26:
 
aslında onunla ciddi düşünmüyorsun sadece daha rahat dışarı çıkabildiğin için sözlücüklü mü oynuyorsun, doğru mu anladım ona göre yorum yapacağım
 
Ayrıl demeyin demişsin.. O zaman ölesiye kurtulmak istediğin adamla evlenip bir ömür mü geçireceksin :26:

Okulum bitene kadar, iyi bi iş bulana kadar onunla olmalıyım, yoksa ailem rahat vermiyor. Bu evin kapısını çekip çıkmam gerekecek, kendimi boşluğa mı atayım? güvene alana kadar böyle olmak zorunda.
 
Düşündüm düşündüm ama ayrılmaktan başka çare bulamadım. Siz de ayrılmak istemediğinize göre mecbur çekeceksiniz bu adamı.
 
tiksindiğin adam için ayrıl demeyeceksek ne diyeceğiz bilemedim. zaten tiksindiğine göre kıskanmıyorsundur. bir daha böyle konuşma de madem????

:44:
 
Hangi durum için akıl istiyosunuz:44:

Bu insanımsıya nasıl davranıp bu hareketlerine son verdirebilirim diye soruyorum.

aslında onunla ciddi düşünmüyorsun sadece daha rahat dışarı çıkabildiğin için sözlücüklü mü oynuyorsun, doğru mu anladım ona göre yorum yapacağım

Bir birimzi beğenmenin ötesinde bişey yok aramızda ve de saçma bi söz, ailelerin baskısı. O olmazsa üniversite okuyamam..İş bulup ayrılcam okulum bitince..
 
Düşündüm düşündüm ama ayrılmaktan başka çare bulamadım. Siz de ayrılmak istemediğinize göre mecbur çekeceksiniz bu adamı.

kıskandırıyım mı, umursamayım mı napıyım bilemedim.

tiksindiğin adam için ayrıl demeyeceksek ne diyeceğiz bilemedim. zaten tiksindiğine göre kıskanmıyorsundur. bir daha böyle konuşma de madem????

:44:

O kendini beğenmişin neresini kıskanıcam ben. sadece uyuz oluyorum bu düşüncesiz hareketlerine..
 

Yani cocuğu kullanıyorsun.

O da sana aynı şekilde yaklaşsın olay çözülsün.
 
Ben de senin aileni anlamadim.soz yasal.bir sey mi ki o kadar uzun vadede buna izin veriyorlar.baskici olmalariylA celisiyor ifade.aranizda duygusallik yoksa sen onu ozgurluge giden yolda kullaniyorsun,onun bu is birliginde bir cikari yok mu?
 
Madem sadece özgürlük için sözlüsünüz dediklerine kulak asmamanız kızmamanız gerekir insan önemsemediği birinin kızlar bakmıyor diye bir lafına sinirlenmemesi gerek insan önemsediğinin dediklerini dikkate alır.Madem sadece geçici süreliğini sözlü gibi davranıyorsunuz takmayın dediklerini.
 
Biraz eski konularına baktım durumun gerçekten karışık :26: Allah yardımcın olsun.

Madem sözlüne karşı sevgin yok bırak ne derse desin fazla ciddiye alma sende. Ben senin yerinde olsam umursamazdım heralde. Belki de seni kıskandırmak için söylüyordur. Senin kıskanmadığını anlayıncada susar :)
 
hem ayrılmıcaksın;hem kurtulmak istiyorsun..
bıde sen bu ınsanla evlenceksın zamanı gelınce öyle mi?

senın neyın var böyle ha dostum
 

hem insanımsı dıyosun..
hem begenıyorsun..

ayarların bozulmuş bence senın..
 
Sewmiyosan bu adamın tawırları sana agır gelmez ki zaten. Nie takıyosun anlamadım. Madem rahatlık istiyosun okul bitene kadar idare ediceksin.
 
ailesinden kurtulmak için sözlenen bir kadın, kadınları etkilemek için spora başlayan bir adam.. çok uyumlu bir çift olmuşsunuz. bence de ayrılmayın..
 

falınıza bakın,bakalım ölesiye kurtulabilme ihtimaliniz gözüküyomu falda??
 
Onu diyoruz olmuyor bunu diyoruz olmuyor
size destek vermemiz için nasıl bir talepte bulunmak istersiniz. Talebiniz doğrultusunda yardımcı olmak isteriz
 
Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama aileniz de biraz ilginçmiş...

Kendi kızlarına yalnız başınayken güvenmiyorlar ama yanında -sözlüsü dahi olsa- yedi kat yabancı bir erkek olunca güveniyorlar...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…