Sözlüme neden yüzde yüz güvenemiyorum? Sizce haklı mıyım?

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Selamlar herkese,
benim bir sorunum var yada sorunum oldunu düsünüyorum! Sizce simdi ben bunlari düsünmekte haklimiyim cok merak ediyorum lütfen dikkatle okuyun yazdiklarimi ve bana akil fikir verin cünkü cidden patlamak üzereyim.

Benim en iyi arkadaslarimdan biri beni sözlüm ve ailesi istemeye geldiginde sözlüme bakip durmus. Bunu Ailemde farketmis ve bana hatta actilar bu konuyu. Neyse bosverin dedim önemsemedim. Sözümüzdede ayni sekilde sözlümü süzmüs arkadasim hep gözü ondaymisti. Bunu Sözlümün kuzeni demis sözlüme ve yine ailemin gözüne batmis. Yine bosverdim fakat sözlümde bunu fakretmis yani ona baktigini arkadasimin. Gecenlerde ise bir olay oldu facebook sitesinde arkadasim cok dekolteli bir elbise giymis ve resmini koymus profiline. Bunu telefonda sözlüme söyledim sözlüm hemen girdi facebooka bana haber vermeden resimlerine bakti kizin. Bende girdigini surdan farkettim facebooka iki kisi birden girince ilk gireni atiyor site! Bu birinci olay ikincisi ise hep arkadasimin makyajindan bahseder sözlüm bu arada arkadsim cok bakimli ve makyajida cok güzel yapar kisacasi güzel bir kiz. Bu sefer iste onun makyajina takti yok cok abartiyormus vs. diye ama kendiside hoslaniyor bakimli bayanlardan bunu farketttm! diger arkadaslarimdan hic bahsetmez dogru dürüst ama ondan cok bahseder! Ve ayrica sIk sIk arkadasimin ona baktigi konusunu acar sanki hosuna gitmis gibi!!! Ayrica simdi ben facebookdan gecenlerde ciktim fakat bilirsiniz girdikce aktive edersiniz cikarken tekrar deaktive edilebiliyor. Benim sözlümde bugün geldi bana dediki senin facebookuna aradabir giriyorum diye. Ne icin giriyosun dedigimde arkadaslarinin resimlerine bakiyorum acaba senin resimlerini eklemislermi diye dedi. Buda bana hic inandirici gelmedi! Benim direk aklima o arkadasimin resimleri geldi ona girip baktigini düsünüyorum sizce ben paranoyami olmusum yoksa cidden kizmakta haklimiyim ne yapacagimi sasirdim ya!!!! Arkadasim o niyetle bakmasada sözlüme 100% Güvenemiyorum malesef nedeni ise o yukarda saydilgim olaylar. LÜTFEN AKIL VERSIN BANA LÜTFENNNN!

insana en çok yakınındaki insanlar zarar verir.
hiç beklemezsin, sinsi sinsi halleder.
o arkadaşınla ilişkini kesmeni öneririm.
tarif ettiğin gibi bana pek tekin gözükmedi.
o kız sözlünün içinde yoksa bile aklına girer.
sözlün için de anlattığın kadarıyla kesin bir şey söyleyemeyeceğim.
onu en iyi sen tanıdığın için niyetini bizden daha iyi anlarsın.
sen yine de dikkatli ol.

insana en çok yakınındaki insanlar zarar verir.
hiç beklemezsin, sinsi sinsi halleder.
o arkadaşınla ilişkini kesmeni öneririm.
tarif ettiğin gibi bana pek tekin gözükmedi.
o kız sözlünün içinde yoksa bile aklına girer.
sözlün için de anlattığın kadarıyla kesin bir şey söyleyemeyeceğim.
onu en iyi sen tanıdığın için niyetini bizden daha iyi anlarsın.
sen yine de dikkatli ol.

valla ben ne sözlüme nede o arkadasima güveniyorum !!!!
Arkadasligim zaten iyice acildi görüsmüyorum bile dogru dürüst! Hicbirinide istemiyorum!

Kaç yaşında? Mesleği ne? Akrabanız mı ,geçmişini araştırdınız mı?

bana da hoş gelmedi yazılanlar hatta senin "ben paranoyamı oldum" cümlesini hiç haketmediğini düşündüm....zararın neresinden dönersen kardır canım..bu kızla arkadaşlığını kes derim ..bakışlarını zaten herkez görmüş hemen uzaklaştır onu etrafından..faceden falan sil kesinlikle görüşme yani o anlar ozaman görüşmek istemediğini....bir kız bir erkeğe gözünü dikip bakarsa hele ki bu dekolte giyen güzel bir kızsa erkeğin ister istemez dikkatini çeker yani...yol ver sen o kıza arkadaşının sözlüsüne bakmak yerine gitsin bakacak başka birileri bulsun kendine

bana da hoş gelmedi yazılanlar hatta senin "ben paranoyamı oldum" cümlesini hiç haketmediğini düşündüm....zararın neresinden dönersen kardır canım..bu kızla arkadaşlığını kes derim ..bakışlarını zaten herkez görmüş hemen uzaklaştır onu etrafından..faceden falan sil kesinlikle görüşme yani o anlar ozaman görüşmek istemediğini....bir kız bir erkeğe gözünü dikip bakarsa hele ki bu dekolte giyen güzel bir kızsa erkeğin ister istemez dikkatini çeker yani...yol ver sen o kıza arkadaşının sözlüsüne bakmak yerine gitsin bakacak başka birileri bulsun kendine

haklisin canim, aynen öyle yapacagim zaten, saglam ayak degil erkek manyagi!

Kız arkadaşınızı geçtim de sözlünüzle ilişkiniz pek normal gelmedi bana..
Siz arkadaşınızın giydiği dekolte elbiseden neden kendisine bahsetme gereği duydunuz?
O neden sizin arkadaşınızın profilini geziyor ve sürekli kızın makyajı ve kıyafeti hakkında yorum yapıyor?

tabi bunun yanında sözlünde bu kızdan bahsetmeye devam ederse onu da uyar tepkini koy yani...

koyuyorum zaten! Ama kendiside rahatsiz olmus güya onun bakislarindan, faceyede girme sebebi bizim resimlerimizi yada benim resimlerimi koymamasi icin vs. istemiyormus nette resmimin olmasi

Kız arkadaşınızı geçtim de sözlünüzle ilişkiniz pek normal gelmedi bana..
Siz arkadaşınızın giydiği dekolte elbiseden neden kendisine bahsetme gereği duydunuz?
O neden sizin arkadaşınızın profilini geziyor ve sürekli kızın makyajı ve kıyafeti hakkında yorum yapıyor?

ben sözlümle hersyi paylasan biriyim, cevremde ne olup biterse haberi olur. Arkadaslarimida kendiside taniyor. Ben onunla telefondayken facede geziyordum aa bu ne bicim resim cekilmis falan diyince oda sordu haliyle!

tabi bunun yanında sözlünde bu kızdan bahsetmeye devam ederse onu da uyar tepkini koy yani...

koyuyorum zaten ama kendisi de rahatsiz olmus güya arkadasimin bakislarindan ve ayrica faceye girip bakiyomus cünkü o arkadaslarimla bulusunca resim cekiniyoz onlari falan koyar diye yani facebookda istemiyor resmimim olmasini diye cevap veriyo !

sözlün birde çapkınlık turlarını yaşamadan ne diye sözlenirler, evlenince en çok bu tipler kadını aldatır

valla bilmiyorum, hatta ben onun ilk kiz arkadasiymisim! Birde o var!

sözden önce arkadasin sevgilinin aklinda yoksa bile, su an aklina girmis durumda
sözlün sanirim birinin onu süzmesinden, ilgi göstermesinden hoslandi.
ve buda onun o kiza olan ilgisini arttirdi
bana normal gelmedi davranislari isin acikcasi
kimsenin günahini almak istemem, ama benim kocam aynisini yapsa
ben esimin kisiligini sorgulardim.

yasi kac ki sözlünün? cok cocukca geldi bana davranislari.

sözden önce arkadasin sevgilinin aklinda yoksa bile, su an aklina girmis durumda
sözlün sanirim birinin onu süzmesinden, ilgi göstermesinden hoslandi.
ve buda onun o kiza olan ilgisini arttirdi
bana normal gelmedi davranislari isin acikcasi
kimsenin günahini almak istemem, ama benim kocam aynisini yapsa
ben esimin kisiligini sorgulardim.

yasi kac ki sözlünün? cok cocukca geldi bana davranislari.

23 yasinda......

ben sözlümle hersyi paylasan biriyim, cevremde ne olup biterse haberi olur. Arkadaslarimida kendiside taniyor. Ben onunla telefondayken facede geziyordum aa bu ne bicim resim cekilmis falan diyince oda sordu haliyle!

Öyledir tabii..
Bana tuhaf geldi açıkçası..
İnsan sevdiğiyle herşeyi konuşması çok güzel de çift olarak başkalarının kıyafetleri ile ilgilenmeniz ilginç..
Neyse madem bu kadar içiçe bir beraberliğiniz var,bence ona güvenmelisiniz,bir hatası olsa zaten eline yüzüne bulaştırır bu durumda,siz de ona göre karar verirsiniz..

bu arada restte cektim eger bir yamugunu görürsem ihanet vs. diye defolup gidersin affetmem dedim oda biliyorum öyle sey yapmayacagini vs. söyleyip duruyo

Öyledir tabii..
Bana tuhaf geldi açıkçası..
İnsan sevdiğiyle herşeyi konuşması çok güzel de çift olarak başkalarının kıyafetleri ile ilgilenmeniz ilginç..
Neyse madem bu kadar içiçe bir beraberliğiniz var,bence ona güvenmelisiniz,bir hatası olsa zaten eline yüzüne bulaştırır bu durumda,siz de ona göre karar verirsiniz..

aynen eger öyle birseyi varsa zaten eli ayagina dolasir INSALLAH ozaman defolup gider eger gercekende öyle bisey varsa icinde!

bu arada restte cektim eger bir yamugunu görürsem ihanet vs. diye defolup gidersin affetmem dedim oda biliyorum öyle sey yapmayacagini vs. söyleyip duruyo

Bu tür konuları dillendirmek de doğru değil bana göre..
Adam size ihanet etse zaten affetmemeniz doğal olan öyle değil mi?
Anormal bişiy değil ki sadık kalmak..
Neyse hakkınızda hayırlı olsun bana biraz tuhaf geldi herşey baştan sona..

Back
X