Sözlümle aramda cinsel problem var

yuvarlanan asi bir panda

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2018
8.062
21.007
278
Evliliğe doğru giden bir ilişkim var ve korkuyorum.

Aslında bu sorun benimle ilgili. Yaşadığım bazı travmatik olaylar yüzünden sözlümle birlikteyken içimde tiksinme, oradan uzaklaşma isteği oluşuyor. Sebebini yazmak istemiyorum sanırım anladınız. Kendisi de biliyor. Bunu yenmeye çalışıyorum ama olmuyor. Bir anda korkmaya başlıyorum. Bunu ifade edemiyorum ya da etsem de o anlamıyor. Zorluyor. Beni en çok üzen de bu oluyor. Neden bunu yapıyor, normal mi zorlaması?

Şu an da bir kararsızlık yaşıyorum. Evlenince de böyle hisseder miyim diye endişeliyim.

Bu durumu yaşayan var mı? Vazgeçme ya da istememe durumunda ilişkide ne oluyor?

Evlilik için tavsiyeniz nedir? ayrılmayı bile düşünüyorum çünkü huzursuzum. Ne yapmalıyım?

Korkularınız yüzünden değil ama korktuğunuzu bildiği halde ısrarcı davranan bir sözlünüz olduğu için ayrılın. Yaptığı hiç insani değil, insanlar eşlerini senelerce bekliyor, siZ daha sözlüsünüz. Demek ki yeterince güvenmiyorsunuz ya da hazır hissetmiyorsunuz ki korku duyuyorsunuz.

Aslında bu sorun benimle ilgili. Yaşadığım bazı travmatik olaylar yüzünden sözlümle birlikteyken içimde tiksinme, oradan uzaklaşma isteği oluşuyor. Sebebini yazmak istemiyorum sanırım anladınız. Kendisi de biliyor. Bunu yenmeye çalışıyorum ama olmuyor. Bir anda korkmaya başlıyorum. Bunu ifade edemiyorum ya da etsem de o anlamıyor. Zorluyor. Beni en çok üzen de bu oluyor. Neden bunu yapıyor, normal mi zorlaması?

Şu an da bir kararsızlık yaşıyorum. Evlenince de böyle hisseder miyim diye endişeliyim.

Evlilik için tavsiyeniz nedir? ayrılmayı bile düşünüyorum çünkü huzursuzum. Ne yapmalıyım?
Başkasının ilişkisini bilip napacaksın?
Kendi ilişkine göre karar ver ve istersen ayrıl.

Zorluyorsa size saygi duymuyordur. Ve henüz nisanliyken saygi duymayan bir adamin evlendikten sonra neler yapabilecegini hayal bile edemezsiniz

Inanın gerçekten kendinizi o insanla güvende hissetseydiniz bu hisler olmazdi .
Bence sözlünüz normal zamanda da size çok güvende hissettirmiş biri değil.
Ki zaten öyle biri olsa böyle bir durumda hayır dediginiz an kalkardı.
Ben sadece cinsellik degil ilişkinizi baştan bir gözden gecirmenizi öneriyorum

Ayrılın. Ve psikolojik yardım alın.
Bu adamla evliliğiniz sadece travmanızı tekrarlatacak gibi görünüyor.
Hayır sizi zorlayamaz.
İstemediğiniz bir şey yaptıramaz.
Ve bunu sözlü iken kendinde hak gören, evli iken daha çok üsteler. Daha anlayışsız olur.
Sizin durumunuzda normal değil.
Sevdiğiniz adamdan tiksiniyor olmamalısınız.
O yüzden tedavi olmalısınız ve daha anlayışlı partneriniz olmalı

Zorlayıcı olması çok iğrenç.Yani tamamen bencil adam senin ne hissetiğin demek önemli değil o keyfine bakıyor.Yol yakınken ayrıl değersiz hissettirir kendini sana.Tramvaların için de mutlaka bir destek al

Sevişmek için neden acele ettiniz ? Belki anlaşamayıp ayrılacaksınız adam sizi kullandığı ile kalacak..Neyse taşlanmayayım.

Yok yok taslanmazsin.

Birazdan burdaki muhabbet bu olmayacak zaten.

Akli basinda uyelerimiz konuyla ilgili sahane yorum yapacaklar.

Ve buyuk ihtimalle konu kapanacak.

:KK70:

Bu arada nedense bu yeni uyelikler bana pek perest geliyor :KK70:

Buarada polemik amacli acilma ihtimali %100000

Rahat ol yani. Sanmiyorum bekaret konusu konusulsun :KK66:

Back
X