- Konu Sahibi gulen_yuzumsun
Arkadaslar öncelikle herkese merhaba benimde bir derdim var herkesinki gibi büyük olmasada bu durum beni üzdü açıkçası bi okuyup bana yardımcı olursanız inanın çok sevinirim...
Ben yurtdısında yasıyordum 22 günlügüne tatile Türkiye'ye gitmistik annem kardesim ve ben...Sözlümle hemen hemen her gün bazen her gün olamasada 2 günde bir bulusuyorduk (bu 22 günün 18-19 unu onunla geçirdim sayılır) Her şey harikaydı benım ıcın hersey yolundaydı fakat ben Almanyaya geri gidince sözlüm ağzından bir şey kaçırdı bana dedi ki = biliyormusun sen Türkiye'ye geldiğinde ben bu 22 günde tam 1.5 milyar harcamışım dedi...O kadar üzüldüm ki neyse sonra barıştık aradan 1-2 gün geçince ama hala benim içimde bi sızı kalmıştı...Bunu bana söylemesi benim üzülmem için yeterdi (sonucta böyle seylerın lafı olmaması gerekır dıye düşünüyorum) --- (ayrıca şunuda belirteyim ben ona hiç bir şey aldırtmadım aşkım sunu alalım filan gibisinden şimdiye kadar 1 kez demedım dememde...Kendi icinden geldıgı ıcın bı parfüm bi 2 kazak almıstı onun dısında benden haberısz bana kontör almıs 1 kere ve 6-7 kerede otobüs kartımı bastı ben bascam diye diretmeme ragmen kendi istedi...2 kere sinemaya gittik 2 kerede yemek yedik 2 kerede çiçek aldı...Ben ona aldıgım hedıyelerım yaptıgım süprizlerın sımdıye kadar onun ıcın neler yaptım bılemezsınız hıc bırını onun basına kalkmadım ama o benı cok üzdü
ben bunları zorla yaptırmadım ona hemde hıc bırını ama bana dedıgı laf hala aklımdan cıkmıyor özür dıledı kac kere ama hatırladıkca üzülüyorum) Şimdi ise yani o lafı dediğinden beri ben hiç kendime gelemedim hep düşündüm hatta bana bazen diyor şunu gördüm çok beğendim sana alcam diye telefonda bende hayır aşkım alma gerçekten gerek yok diyorum cünkü sonradan bak ben bu kadar harcadım demesınden korkuyorum...Bi kerede telefonda konuşurken şöyle dedi = Cok güzel beyaz bır kaban gördüm sana alacagım dedı bende yok askım gerek yok alma lütfen paranı harcama dedım yok yok kesın alcam sen karısma dedı bende ıyı dedım tesekkür ettım...Sonra orda bir şeyler oldu tam hatırlyamıyorum araya bı sogukluk gırdı baska konudan dolayı sonra bana aynen şöyle dedi = Biliyormusun sana değmez...dedi bende telefonu yüzüne kapattım tabı bı kac gün sonra tekrar barıstık....Şimdi ağustosta yine Türkiyeye gideceğiz ama tamamen yerlesecegiz ailecek ömür boyu Ankaraya...Sizce nasıl davranmam gerekiyor ben cok korkuyorum onunla bulusmaktan bıle cekınıyorum kı yedıgım yemegın belkıde lokmasını sayar dıye...Askerden geçen agustosta geldı üstüne gıtmemeye calıstım sonucta psikolojisi bozuktur fılan dıye ama ne biliyim napcam arkadaslar ben resmen aglıyorum aklıma gelınce...
3.5 senelik bir aşkın ardından sözlendik biz bu senede düğünümüz var ailemde benım ıcın Türkiye'ye tasınıyor...Ben ne yapacagım sımdı bu gittigimde nasıl davranacagım her seyımı kendım alacagım orası kesın biletlerii bile basmasına ızın vermeyececgım yedıgım yemegın parasını bıle kendım ödemek istiyorum o derece üzüldüm bu durumdan dolayı 
Ben yurtdısında yasıyordum 22 günlügüne tatile Türkiye'ye gitmistik annem kardesim ve ben...Sözlümle hemen hemen her gün bazen her gün olamasada 2 günde bir bulusuyorduk (bu 22 günün 18-19 unu onunla geçirdim sayılır) Her şey harikaydı benım ıcın hersey yolundaydı fakat ben Almanyaya geri gidince sözlüm ağzından bir şey kaçırdı bana dedi ki = biliyormusun sen Türkiye'ye geldiğinde ben bu 22 günde tam 1.5 milyar harcamışım dedi...O kadar üzüldüm ki neyse sonra barıştık aradan 1-2 gün geçince ama hala benim içimde bi sızı kalmıştı...Bunu bana söylemesi benim üzülmem için yeterdi (sonucta böyle seylerın lafı olmaması gerekır dıye düşünüyorum) --- (ayrıca şunuda belirteyim ben ona hiç bir şey aldırtmadım aşkım sunu alalım filan gibisinden şimdiye kadar 1 kez demedım dememde...Kendi icinden geldıgı ıcın bı parfüm bi 2 kazak almıstı onun dısında benden haberısz bana kontör almıs 1 kere ve 6-7 kerede otobüs kartımı bastı ben bascam diye diretmeme ragmen kendi istedi...2 kere sinemaya gittik 2 kerede yemek yedik 2 kerede çiçek aldı...Ben ona aldıgım hedıyelerım yaptıgım süprizlerın sımdıye kadar onun ıcın neler yaptım bılemezsınız hıc bırını onun basına kalkmadım ama o benı cok üzdü

Son düzenleme: