Sozlumun Ailesi Davranışları ?

Isim ilginc tarafi hic dedikleri gibi pis biri degil kendisi. Bende benim yanimda boyle her seferinde konusmalarini anlam veremiyorum. Sozlum he evet diyor geciyor takmiyor

Tamam işte o zaman bu insanlar, söylemek istedikleri bişey olduktan sonra doğru mu yanlış mı gerçek mi değil mi bakmadan konuşuyorlar. Bunlar ile baş edilir mi? Sevgilin demek ki ancak He diyip baş edebiliyor. Yıllarca o alismis takmamaya bakalım sen ne yapacaksın. Uzak dur derim.

Ahh kuzum o sen misin? SAKIN diyeyim. Aile zaten bizden evlenirken bişey isteme demiş oluyor bu şekilde. Zaten fikrini değiştirmiştin.

Aileyle arana olabildiğince mesafe koy. Ilerde senin sofrana oturup sana, çocuğuna falan böyle abuk sabuk konuşmasınlar.

Valla aramdaki mesafe ellerini 1 kere optum bayramda sanirim gordugum zaman sarilip etmem cikarken giderken de oyle baya bir ucurum var yani aramda hic yoklar gibiler

Aile olayı seni sarsabilir evlendikten sonra. El eşik demeyip paldır küldür konuşuyorlarsa ileride çekilmez bir hal alabilir. Ama onları değiştiremezsin, baştan söyleyeyim. Ailesini olduğu gibi kabul edebileceksen, sözlünü seviyorsan, onun da seni sevdiğinden, gerekirse ekmeğini taştan çıkarıp sana bakabileceğinden eminsen, olur yani. Niye olmasın, hatasız kul olmaz.

Ama ama düğündü vs. hemen niye sen para koyuyorsun, kredi çekiyorsun ben onu anlamadım. Sen mi kız alıyorsun?
Maddi konularda gevşek bir aile anladığım kadarıyla. Sana lakayt espri yapabilecek kadar umursamazlar da. Tavrını koy, durumdan rahatsız olduğunu sözlüne söyle. Bir de böyle dene bakalım.

Baktın olmuyor, kendi ailenle de durumu paylaşır, ne yapılacağını düşünürsünüz.

:KK70::KK70::KK70:nasıl yaptın kız bunu ayrıca sen ne burcusun

Kova :)

Anlatmaya kalksam uzun hikaye.
Şu 3 gündür yazdıklarımdan zaten az buçuk anlaşılıyo, iletişim - ifade - empatiyle yapmaya çalıştım öyle.
Sabırla... İtinayla :)

Bi de sağ olsun insanmış. Hakkını da yemiyim adamcağzın ^_^

Siz çook değer verip sevdiğiniz için göremiyorsunız belki de bazı huylarını?

Kova kadını- başak erkeğini halleder de :) Başak kadını-kova erkeğini ı ıhh zannetmiyorum.
:))

Kendime sizin yorumunuzdan pay çıkardım. :))

:) Ya burç işi işin geyiği azcık. Karşındaki kadınına kıymet veren, düzgün, helal süt emmiş bir adamsa canım illa ki hanımını yaşatır. Kavga da edebilir, gıcıklığı tutar bile bile damarına da basabilir, çocuk gibi şımarıklık da yapabilir, bazen gerçekten "Bıktım bu huyundan" diyebileceğin zor huyları da olabilir.. Ama diğer iyi yönleri hepsini kapatır gider ^_^ Tuz biber onlar hepp...

:) Ya burç işi işin geyiği azcık. Karşındaki kadınına kıymet veren, düzgün, helal süt emmiş bir adamsa canım illa ki hanımını yaşatır. Kavga da edebilir, gıcıklığı tutar bile bile damarına da basabilir, çocuk gibi şımarıklık da yapabilir, bazen gerçekten "Bıktım bu huyundan" diyebileceğin zor huyları da olabilir.. Ama diğer iyi yönleri hepsini kapatır gider ^_^ Tuz biber onlar hepp...

Tam olarak bunu düşünüyorum, haklısınız. :)

Anlaşamadığın burç şunlar, şunlar derler en yakın arkadaşım o burç olur. Tabiiki bunlar eprisi işin.
:)

Her yönüyle iyi bir insanın ufak bir huyu için es geçilmesi doğru mu bilmiyorum. Her şey sevgi, saygı, anlayış yani. Hayırlısı olsun her şeyin. :))

Kizlar merhaba uzun sure iliskim var sozluyuz suan..
Kisaca anlaticam sozlum pek ailesini takmayan dinlemeyen biri ..
Su ara is degisikligi nedeniyle bir sure calismiyor. Ailesi surekli beni nerde gorse sacma sapan konusuyor.
Ornek vereyim babasi yada annesi farketmiyor ogullarin yaninda boyle hayat gecermi yok para kazan borcumuz var açız dugun parasi biriktir sigara birak pis kokuyon dislerini fircala vb.
Allah askina boyle seyler benim yanimda dencek seyler mi. Ben hep bunları duymak zorunda miyim inanin bu soyledikleri daha az bile.
Gecende babasi bana sende para cok galiba napiyon para mi veriyon diyor oglundan icin . Bende bir sey diyemedim
sizce abartiyorum mu yada artik boyle seylerde ne tepki vermeliyik gercekten bunaldim hep hep..

Bilerek yapıyorlar bezdirme politikası bunlar haberin olsun...

Oğullarnn evlilk gibi bir sorumluluğu üstlenemeyeceğini düşünüyorlar ve senin yanında bilinçli bir sekilde sana bezdirme politikası uyguluyorlar....

Eses07 Eses07 katılıyorum sana canım, bi an önce topuklaaaa.... Topukların popona vura vura kaç git o aileden. Çok Pişman olursun sonra demedi deme....

Bilerek yapıyorlar bezdirme politikası bunlar haberin olsun...

Oğullarnn evlilk gibi bir sorumluluğu üstlenemeyeceğini düşünüyorlar ve senin yanında bilinçli bir sekilde sana bezdirme politikası uyguluyorlar....

Eses07 Eses07 katılıyorum sana canım, bi an önce topuklaaaa.... Topukların popona vura vura kaç git o aileden. Çok Pişman olursun sonra demedi deme....
Hemfikirim. .
Evlenmeden göstermiş gerçek yüzünü. .

Bence aile haklı sözlün işsiz güçsüz, dügün dernek ev eşya bunlar parayla oluyor. Asıl senin onları desteklemen lazım iş bulsun tabi diye

Evlenmeden once ailesi hakkinda birazda olsa bilgi sahibi olmussun,bu da birsey karar vermen acisindan.Ben ailesini onemsemedim aslnda cok da tanimadm,evlendim,Simdi kavgalarimizin tek sebebi onlar .az oncekonu actim hatta.. cok dertliyim :((

Bence anladığım kadarıyla aile sizi istemiyor gibi. İşi bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Sizde ona göre davranın onlara. Siz kendi aranızda mı sözlendiniz. Ailenizden gelip istediler mi sizi.

Taylim sence ne demek istiyorlar tanidigimdan beri boyle ler. Benim yanimda dencek seyler mi anlamiyorum ben napiyim sence
inan ki okur okumaz sanki alttan mesaj veriyorlar gibi geldi...yani zaten öyle bile olsa yaptıkları hoş değil tabi,sana düzgünce ifade etmeleri gerekli....dediğim gibi belki oğlumuz işe yaramaz, boşver onu der gibi hani......

Back
X