• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlümün ailesi ve kendi ailem ile başım dertte ne yapılır bilmiyorum :(

face hesabının şifresi falan bende var teyzesi ile ilgili konuşmalarını okudum benimkinin teyzesi takmış beni kafaya kimse için degmez unutacaksın ,boşver,gelince herşey degişecek falan yazmış benim ki hiç beni korumamış bile cevap da vermemiş bu laflara çok zoruma gitti kendimi kullanılmış gibi hissettiriyorlar bana.

sizi korumamış olması evlendikten sonrada aynı şeyi yapıcağı anlamına geliyo.çünkü istenmeyen gelin olucaksınız ve eşiniz arkanızda olmazsa nereye kadar gider.iyi düşünüp doğru bi karar verirsiniz inşallah..

Sizin ilişkinizin geleceği yok gibi, sevgi tüm sorunlara çözüm olmuyor maalesef

Senin kendine sorman lazım ben bu kişiyi ne kadar seviyorum tüm bu olumsuzluklar varken değer mi çünkü şimdi çok anlamazsın ama ilerde keşkelerin sonu gelmez iyi düşün derim

sevgilin madem eğitiminden utanıyormuş, sana 2 yıl boyunca yalan söyleyene kadar açıktan bari olsa lise bitirseymiş. bu devirde üniversite okumak bile artık çoğu insanın yaptığı birşeyken liseyi bile bitirmemiş bir insan var karşında. bir de şöyle düşün oğullarının liseyi bitirtemeyecek kadar cahil bir ailesi var. o yüzden de senin değerini tabiki anlamazlar. bence bu yolun sonu senin için pek iyi olmaz gibi, yine de sen bilirsin ama ben hayır diyorum

sevgilin madem eğitiminden utanıyormuş, sana 2 yıl boyunca yalan söyleyene kadar açıktan bari olsa lise bitirseymiş. bu devirde üniversite okumak bile artık çoğu insanın yaptığı birşeyken liseyi bile bitirmemiş bir insan var karşında. bir de şöyle düşün oğullarının liseyi bitirtemeyecek kadar cahil bir ailesi var. o yüzden de senin değerini tabiki anlamazlar. bence bu yolun sonu senin için pek iyi olmaz gibi, yine de sen bilirsin ama ben hayır diyorum

kesinlikle katılıyorum. oğluna lise bitirtememiş bir aileden ne bekliyorsun ki..

Senin böyle bi'aileyle ne işin var ya seni sevmeyip, istememek ayrı iftira atmak ayrı.
Kaç kurtul bu aileden:19:

face hesabının şifresi falan bende var teyzesi ile ilgili konuşmalarını okudum benimkinin teyzesi takmış beni kafaya kimse için degmez unutacaksın ,boşver,gelince herşey degişecek falan yazmış benim ki hiç beni korumamış bile cevap da vermemiş bu laflara çok zoruma gitti kendimi kullanılmış gibi hissettiriyorlar bana.

Yani kisacasi hem size yalan söylüyor lise mevzunu oldu diye, hem sizin erkek arkadaslariyla beraber oturmanizi "ailesine koz vermek" olarak nitelendiriyor ve bunun üstüne teyzesine karsi bile sizi korumuyor?

Kusura bakma, aileye bakmasan bile böyle bir evlilik yüremez.

Sana bu kadar hakaret eden kadın, iftira etmek için arkanda fotografını çeken kız ve sen bunlarla akraba olmak istiyorsun. Sence telli duvaklı gelin olabileceğine inanıyor musun? Evlilik gibi çok kapsamlı çetrefilli bir olay için bu kv aday adayı kadına ya da o görümceye güvenebilir misin? Sadece sevgi karın doyurmaz ağladı vs deyip kendini kandırıyorsun. Sana hakaret eden kadına anne mi diyeceksin ya da dedirtecek mi hiç sanmıyorum. Erkekler bizim kadar kararlı azimli degildir. Şimdi öyle der sonra unutur gider olan sana olur.

Sana bu kadar hakaret eden kadın, iftira etmek için arkanda fotografını çeken kız ve sen bunlarla akraba olmak istiyorsun. Sence telli duvaklı gelin olabileceğine inanıyor musun? Evlilik gibi çok kapsamlı çetrefilli bir olay için bu kv aday adayı kadına ya da o görümceye güvenebilir misin? Sadece sevgi karın doyurmaz ağladı vs deyip kendini kandırıyorsun. Sana hakaret eden kadına anne mi diyeceksin ya da dedirtecek mi hiç sanmıyorum. Erkekler bizim kadar kararlı azimli degildir. Şimdi öyle der sonra unutur gider olan sana olur.

evet haklısınız sanırım bayanlar evli olan bayanlar bölümüne özellikle yazdım ki yaşayan insanlar dinlesin ona göre yorum yapsınlar diye teşekkür ederim yorumlarınız için Sevgilim gelir gelmez daha net birşeyleri konuşucam 1 ay sonra burda bütün taşlar yerine ya oturacak yada ben olmucam artık :(

Back
X