• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlümün ailesini anlamıyorum kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keşke boşanmak yerine evini ayırmayı deneseydi boşanarak cnm başka insanında canını yakmış olursun sen boşanırsan neolucak başkası giricek belki hayatına ama sana yapılanlar ona yaulmıcakmı boşanmak çözümmü keşke evini ayırsaydın benim sözlümde öyle aslında ben o söylenenlere kızdım diye ama arkalarından sözlüme söyledim bana sinsi dedi hala unutamıyorum boşanmayın evinizi ayırın :(:(:(

Sözlün mü sinsi dedi sana?????:1shok:

sinsi miii:1shok:

en azından yorumsuz dinlesn:oklava:

offf ya ne biçim bi insanki bu senin canını böylesine sıkıyor sen iyi niyetle yardım ediyosun elinden geleni yapıosun onun sana yaptığına bak bence en iyisi her çağırdığında gitme geçerli bahaneler uydur tavrını belli etmeye çalış yada laf soktuğunda sende ona alttan alttan laf sok seni ezmeye şimdiden alışırsa sonu iyi gelmez....benim kayınvalidemin böyle huyları yok laf falan sokmaz allaha şükür ama o da çağırmaz beni 40 yılda ben kendiliğiden giderim(gidince iyi davranır)bize gelmez hastalandım yine gelmedi o da böyle herkezin bi tavrı var ben ararsam konuşur aramazsam yok...offf

Her zaman derim ve yine diyecem...istedikleri kadar iyi olsunlar...kesinlikle fazla samimi ve laubali olmicaksin erkek tarafi ile....:delphin:

Sen simdi ayda bir giden, 2 saat oturup bir cay icen, mesafesini koruyan bir kiz olsaydin inanki kattiyen sana böyle davranmazlardi..:delphin:

Bence elini ayagni cek biraz ordan, simdiden cok yüz göz olmussun bana göre:kahve:

walla ben nerdeyse iki ayda bir gidiyorum:)çünkü kaynanam ne arıyor ne soruyor bende aynı şekilde davranıyorum ewe gidincede bi iş yapamıyorum çünkü benimseyemedim evi sadece çay kahve getirip götürüyorum daha bardak çalkalamışlığım yoktur daha öncedende yazmıştım ameliyat oldum gelmedi bi hatam kusurum olmadı bugüne kadar ama durum bu.insanlar nedense davranışlarının bi ortasını bulamıyorlar

walla ben nerdeyse iki ayda bir gidiyorum:)çünkü kaynanam ne arıyor ne soruyor bende aynı şekilde davranıyorum ewe gidincede bi iş yapamıyorum çünkü benimseyemedim evi sadece çay kahve getirip götürüyorum daha bardak çalkalamışlığım yoktur daha öncedende yazmıştım ameliyat oldum gelmedi bi hatam kusurum olmadı bugüne kadar ama durum bu.insanlar nedense davranışlarının bi ortasını bulamıyorlar

Vallaha canim böyle yüz göz olmaktansa aranilmamayi sorulmamayi tercih ederim...:delphin:

keşke sözlüm yetimhaden çıksaydı ya ne sorun olurdu nede bişey

Bir laf vardir bilirmisin.....Bir sey diledigin vakit cok iyi düsün...ya gerceklesirse...:delphin:.

Umarim bunu sinirinden söylemissindir güzelim...ilerde sende anne olacaksin sende evlad büyüteceksin..büyük konusmamak lazim belki sende oglunun yada kizinin es secimini begenmeyecek sevdigi kizi yada cocugu istemeyeceksin...o zamanda aynisi senin oglun icinde söylenebilir...:kahve:

En kötü anne bile annesizlikten iyidir...sakin bunu unutma...bu adam gökten zembile inmedi...onu seviyorsan ailesi ilede bir sekilde iyi anlasmani tavsiye ederim..simdi olmazsa bile ilerde evlendigin vakit bir tek olumsuz kelimende esin olacak adamin cok farkli bir yüzünü görebilirsin...benneyaptımki

hayatım boyunca şu karşılaştırma işinden nefret etmişimdir ya herkes farklıdır ve başarılı olduğu konularda farklıdır kimisi elişini güzel yapar kimisi ev işini güzel yapar kimisi yemekleri güzel yapar vs vs bunu bu toplumdaki bazı kişilrin anlaması lazım

Kırgınlık olmaması için her zaman mesafeli olmakta fayda vardır.

Vallaha canim böyle yüz göz olmaktansa aranilmamayi sorulmamayi tercih ederim...:delphin:
haklısın tabiki yüz göz olmakta çok berbat bi durum ama bu duyarsızlığıda beni çıldırtıyor anneminde çok gücüne gitti hastalık karşısında böyle davranması ama tabiki susuyorum.....

zuzu87 sözlun sana sinsi dedıyse belki o anlık sınırle yanı san akızmasada senden cıkarmıstır bunu pek dusunme , moralını bozma..
sözlünü sevıyorsan ailesının bazı yaptıgı yada soyledıklerını duymamazlıga geleceksın.. kımse bu yollardan kolay gecmıyorkı (ben gecmedım mesela.. aşkım için yerı geldi bi guzel cevapta verdım yerı geldi yaptıklarına,soyledıgı lafları duymamazlıga geldım.. hem sözlunu hemde ailesini idare edeceksın yanı canım politik ol ascık.. ve mesafe her zaman için dıyorum mesafenı koru)
bizde nısanlıyken eşim bana fesat demıstı.. cunku ailesını kotuluyordum canıma yetmıstı artık.. haa dedım demek oyle..bidaha ailesi hakkında ne iyi ne kotu hiç bi yorumda bulunmadım.. o guden sonra bende eşime karsı ailenı çok sevıyorum imajı verdım.. onlar bana oyle yaptılar cunku..
suan sadece kaynanamı arıyorum,gorumcemı aramıyorum ama kaynanama soruyorum ablam nasıl napıyor die oda senı aramıyormu dedigi zaman hayır anne aramıyor dıyorum.. aradn bi hafta sonra gorumcem benı arıyor ama gayet isteksız konusuyor.. bende aynen ölee mesafeli konusuyorum..

canım sen daha yolun basındasın... belkı yolun basında bile değilsin.. bazı seylerı yasayarak tecrube edınceksın.. sadece aklını kullan diyorum ölee hırcınlayarak değil.. tatlı dılle altan alltan halledeceksın..
ben aşkımı sevmesem ,severek değilde gorucu usulu olsaydı kesın nısanı atmıstım..
amacım senı kıskırtmak değil canım.. siz nasıl oldu sözlunle aranız bılmıyorum
ama bu zamanda sabır - mesafe - yerıne gore davranmak diyorum

zuzu87 sözlun sana sinsi dedıyse belki o anlık sınırle yanı san akızmasada senden cıkarmıstır bunu pek dusunme , moralını bozma..
sözlünü sevıyorsan ailesının bazı yaptıgı yada soyledıklerını duymamazlıga geleceksın.. kımse bu yollardan kolay gecmıyorkı (ben gecmedım mesela.. aşkım için yerı geldi bi guzel cevapta verdım yerı geldi yaptıklarına,soyledıgı lafları duymamazlıga geldım.. hem sözlunu hemde ailesini idare edeceksın yanı canım politik ol ascık.. ve mesafe her zaman için dıyorum mesafenı koru)
bizde nısanlıyken eşim bana fesat demıstı.. cunku ailesını kotuluyordum canıma yetmıstı artık.. haa dedım demek oyle..bidaha ailesi hakkında ne iyi ne kotu hiç bi yorumda bulunmadım.. o guden sonra bende eşime karsı ailenı çok sevıyorum imajı verdım.. onlar benneyaptımkibenneyaptımkibana oyle yaptılar cunku..
suan sadece kaynanamı arıyorum,gorumcemı aramıyorum ama kaynanama soruyorum ablam nasıl napıyor die oda senı aramıyormu dedigi zaman hayır anne aramıyor dıyorum.. aradn bi hafta sonra gorumcem benı arıyor ama gayet isteksız konusuyor.. bende aynen ölee mesafeli konusuyorum..

canım sen daha yolun basındasın... belkı yolun basında bile değilsin.. bazı seylerı yasayarak tecrube edınceksın.. sadece aklını kullan diyorum ölee hırcınlayarak değil.. tatlı dılle altan alltan halledeceksın..
ben aşkımı sevmesem ,severek değilde gorucu usulu olsaydı kesın nısanı atmıstım..
amacım senı kıskırtmak değil canım.. siz nasıl oldu sözlunle aranız bılmıyorum
ama bu zamanda sabır - mesafe - yerıne gore davranmak diyorum

okadar haklısınki onlar nasıl beni sevdiklerini söyleyip böle politicek davranıyolar ama ben öle değilim böle yaptıkalrı için artık sevmiyorum gitmicem diye dan dan herşeyi söylüyorum sözlüme karşısında ben kötü oluyorum allahım işte hafta sonu gelmesinden korkuyrum işte yine yarın hafta sonu yine telefonlar özel kahvaltılar yine laf sokuşturmlar :(Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
bide artık yarın gidicem ailemin boşanmaısyla ilgili birsürü laf çekicem :(

bunları bende yasadım eşimin annesiyle[/görümcelerle bunların tek sebebi
oğullarını kaybetme korkusu ve kıskançlık çekememezlik
sakın kendini ezdirme ezdirmicem diyede çemkirme nazik ve kendinden emin
yapıştır cevabı ve ne olursa olsun sözlüne bana bunu dediler sunu dediler diye söylenme
sen kaybedersin onlar güzelce duygu sömürüsü yaparak kandırırlar çocuğu sen söyleyince adın kötü kalpliye çıkar unutma sözlün daha anasının evinde ve nisan falanda atma sakın o dangalakları sevindirme
evinide ayrı yerden tut herseyden önemliiiisssiiiii buuuu mutlaka ayrı terde otuuuurrrr sakın ama saaakııın
tecrübe tavsiyesi

fazla samimiyet tez ayrılık getirirmiş. sende bu söze örneksin uzak dur çok gitme gitsende iş yapma misafir gibi git 1 saatten fazla kalma ve mümkünse sözlünle ayrı odada oturun samimiyet kurma uzak dur ve arkadaşımında dediği gibi şimdiden ipleri kaptırma onlar sana laf atıyorsa cevaplarını ver otuttur daha sonra tepene çıkacaklardır benden söylemesi... kolay gelsin tatlım ..

kızlar mesela şöyle bişey oldu onlarda erkek baba ata falan her neyse çok değerli niyeyse... mesela ablasıda kuzeniyle evlenmiş aynı binadalar ben gidince aşağı beni görmeye gidemiyor kayınpederi izin vermeden falan yani bişey demezmiş ama izin istemesi ayıpmış gibi delikafadulden hiç anlamıyorum mesela kuzeni evlendi onlarda adetmiş hani gerdek gecesi çarşaf varya bunlar ona bakmazmış ama evlendikerli gece yüzkere aradılar kızla çocuğu onlar haber verirmiş inanamadım şok oldum bembeyaz oldum kadınlar toplandı el birliğiyle arıyolar çocuk msj çekti sonra biz iyiyzi diye yani demek istediki o iş oldu... birden kadınlr sevindi telaşla köyü aradılarr ordakilere haber veriyolar ay ben nasıl oldum kalbim çarptıı hemdee nasıl korkuyla... erkek biride erkeklere haber veriyorr ayy durmadım çokkk ayıp dedm ablasına ablası nasıl savunuyor bilmeleri lazımmışda ya yapasalarıd onlar yardım etceklermişde hayır dedim ilk defa inatlaştım çok ayıp millete ne köydekilermi gelip yardım edicek neyse başedemediler ama beni böle uzaylıymışım gbi gördüler bu neyse bu ayıp değil mişte kzıın hamile olduğunu babasına söylemesiii çoooooooooookkkkkkkk ayıpmış baba varken yada bir erkek asla kadıanın hamilieliği konu açılmaz bikere böle sarılarak oturuyoduk ablasıyla elim karnına gitti diye böle bir panik oldu babam anlicak diye ayy yok kfür edicem en sonunda

kızlar mesela şöyle bişey oldu onlarda erkek baba ata falan her neyse çok değerli niyeyse... mesela ablasıda kuzeniyle evlenmiş aynı binadalar ben gidince aşağı beni görmeye gidemiyor kayınpederi izin vermeden falan yani bişey demezmiş ama izin istemesi ayıpmış gibi delikafadulden hiç anlamıyorum mesela kuzeni evlendi onlarda adetmiş hani gerdek gecesi çarşaf varya bunlar ona bakmazmış ama evlendikerli gece yüzkere aradılar kızla çocuğu onlar haber verirmiş inanamadım şok oldum bembeyaz oldum kadınlar toplandı el birliğiyle arıyolar çocuk msj çekti sonra biz iyiyzi diye yani demek istediki o iş oldu... birden kadınlr sevindi telaşla köyü aradılarr ordakilere haber veriyolar ay ben nasıl oldum kalbim çarptıı hemdee nasıl korkuyla... erkek biride erkeklere haber veriyorr ayy durmadım çokkk ayıp dedm ablasına ablası nasıl savunuyor bilmeleri lazımmışda ya yapasalarıd onlar yardım etceklermişde hayır dedim ilk defa inatlaştım çok ayıp millete ne köydekilermi gelip yardım edicek neyse başedemediler ama beni böle uzaylıymışım gbi gördüler bu neyse bu ayıp değil mişte kzıın hamile olduğunu babasına söylemesiii çoooooooooookkkkkkkk ayıpmış baba varken yada bir erkek asla kadıanın hamilieliği konu açılmaz bikere böle sarılarak oturuyoduk ablasıyla elim karnına gitti diye böle bir panik oldu babam anlicak diye ayy yok kfür edicem en sonunda

Enteresan bir aile..şakkıdı
Konunun tamamını okumadım..
Sonuçta sözlünüz bu kültürde yetişmiş,evlilik hiç kafanız karışmıyor mu?:delphin:

canım bunlar senı bi guzel sındırmeye calısıyorlar..
sen hee heee de yine bıldıgını oku bosver sen onları yaaa..
baba ayagına yatıp aslında dıyorlarkı buyuklere karsı bız boleyızdır...
haa ondanmı evlendıklerı akrabalarının kızlıgını bu derece ulu orta yayıyorlar.. bılmıyorum canım ama sacma geldi.. sende pek usteleme.. yoksa sana cullanırlar.. hee dee gec.. bunlar adam olmaz bu saatten sonra..
sözlunun yanında ailesini kotuleme adın sınsı-fesata çıkar , biz ne desek bosa sonucta kendı ailesi toz kondurmak istemez bu adamlar.. kendiside farkında olsa bile biz deyınce suclu oluyoruz...
hırclınlasma ailesine karsı ozellıkle sozlunun yanında bunu hiç yapma.. eger sozlunun yanında yaparsan bundan sonra agzında kuşta tutsan yaranamazsın :delphin: :delphin:
bence canım yarın ailesının yanına git sozlunle hepten aran açılacak yoksa :(( ordada melek yuzlu seytanı oynamayı unutma , laf sokusturma olursa sende gayet rahat ve gulerek sende laf sokustur bole yaparsan ilk basta anlamıyorlar sen laf sokusturdunu sırnaşık şey
annenede bişey diyemezler onlar sizin aile meselenız.. kendileri senı aile meselelerine karıstırıyorlarmıkı ?? sen sadece sozlunun ailesınde satafatlı konuları bılıyorsun ,diğer olumsuz seylerı bılıyomusun ??

ben cevremdekı butun arkadaslarımada dıyorum bugun anlamıyorum bız kızları bu kadar cok sevgılımısın veya nısanlımısın evıne gıtmekten ne anlıyoruz ya bız ne kadar yakınlık gosterırsek onlar o kadar bızı ezmeye avuclarının ıcıne almaya calısıyorlar 23 yasındayım ve suanna kadar boyşe sorunum olmadı cunku evlerıne gıtmem

bugün kaçıncı aile konusudur bu:S
allah sana sabır versin canım

Enteresan bir aile..şakkıdı
Konunun tamamını okumadım..
Sonuçta sözlünüz bu kültürde yetişmiş,evlilik hiç kafanız karışmıyor mu?:delphin:

aahh birde benima ilemi görseniz ahh ahh annem babam çok medenidir bu yaşıma kadar mini şört giyip gezdim artık herşeyden hevesimia ldım için bundan sonra giymesemde olur birde sözlümüü görseniz hiç o aileden değil gibi kendini çok geliştirmiş aşmış patronumuz diyoki o burda bizimle yetişti küçüklükten dünyaya bakışı değişti bizimle birlikteydi çünkü diyor

yaaaa ilk geceyi merak ediyorlar ayıp değil
ama hamile olunca ayıp söylenmez ne saçma bişey bu yaaa

Back
X