• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlümün ailesini anlamıyorum kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
son yazımı okumadın galiba arzucum maaleseff bitti artık ayrıldık istediklerini yapsınlar :(

son yazımı okumadın galiba arzucum maaleseff bitti artık ayrıldık istediklerini yapsınlar :(

okumadımıştım canım hayırlısı olsun ki öle olduğunada inanıyorum Allah çok daha iyilerini karşına çıkarsın canım:içelim:

bence malesef demeyin,kurtuldunuz,

olsa nasıl bir evlilik olacaktı ki ?

bir insanın bir eşi olur,o bile tahakküm altına alma hakkına sahip değildir,

bence ileride seçeceğiniz kişiyle ,aynı kültürden olmaya dikkat edin,

geçmiş olsun,kararındanda caymamanı tavsiye ederim...

iyi yapmışsın bunlar yarın öbür gün evede kapatırlar seni ne saçma canım
ne karısıyolar elbise seçimine sözlünde hakkaten pasif davranmış

bencee gtme yanlarına ayrıca muhattap ta olma...ekonomik özgürlüğünüz olmayacaksa evlendiğinizde evlenme...o insanlar sana ömür boyu rahat vermezler...görüyoruz burda anlatılanları...yol yakınken iyice düşünnn

aaa ayrılmışsın ...ne de iyi yapmışsın...allah herkesi korusun kötü insanlardan...

amin cnm hepimiz için hayırlısı olsun kızlarrr kısmet buraya kadarmış

boşver takma kafana hayatın güzel yanlarına bak mutlu ol...allahtan evlenmemişsin sonra çocuk oldumu insan sadece kendini değil çocuğuda düşünmeye başlıyor..Allah önünü açık etsin tatlım...

peki sözlün hemen kabullendi mi bu durumu?hiç arayıp sormuyor mu?

cnm ben okadar sinirliydimkiii ağzıma ne geldiyse söyledim küfür ettim bağırdım çağırdım yani artık içimi döktüm okadar ağır konuştumki geri adım atmasın diye ama o hala kabullenmedi gerçekten çok kötü mutsuz ama yapıcak başka bişey yok artık

Back
X