• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlümün kardeşiyle şakalaşması

olabilir belki de:26: biz de aramızda yüzük taktık ama kimseye sözlüyüz demiyoduk valla, tanıyanlar duysa aileleriniz biliyomu ki sözlüyüm diyosunuz diye gülerdi valla:9:
tamam aramızda söz vermiş oluyoruz kendi aramızda yüzük takarak ama artık liseliler bile yüzük takıyor, yüzüğün de bi anlamı kalmıyor bazı durumlarda:31:

aynen katılıyorum canım bızde takmıstık ama sözluyuz demıyoduk yanı arkadasta zaten konuyu acmıs gıtmıs sanırım cevap vermıyo yazılanlara baksana.

kardeşinin yüzüne bakarak yorum yapacak tabii ne yapacaktı seni göklere çıkarıp kardeşine ilgisiz mi davranacaktı. şakalar yaptığı samimi olduğu öz kardeşi adamın. görümcen seni değil sen görümceni kıskanıyorsun ve bu çok yanlış sözlünün yerinde olsam iki kere düşünürdüm evlenirken.

Çok gereksiz bu duruma bu kadar takılman.. Benimde bir abim var,ve aramıza mesafe koymayı gerektirecek bir "yengem" yok. Daha doğrusu öyle bir durum yok..
Kaç yıldır birlikte aynı evde aynı şeyleri paylaşmışız abimle,bana karşı mesafeli olması çok saçma olurdu. Ve yengem böyle bir şey düşünse "pes" derdim..

sözlümün evıne ılk defa mısafırlıge gıttım aılelerını tanımak ıcın dıyo canım eger sozluyse zaten aılesını tanıyodur yanı ıstemeden vs falan.

ben aile ortamını tanımak için dedi dıye düşünüyorum

bik bik sozlu olup olmamasini bile didikliyorsunuz sonra konuyu acti gitti diyorsunuz.Allah askina lafmi yetistirilir size?
Siz olsaniz hic bozulmazsiniz sanki
hepiniz Polyannasiniz.Ondan zaten bu forumda hic gorumce konulari yok.

bik bik sozlu olup olmamasini bile didikliyorsunuz sonra konuyu acti gitti diyorsunuz.Allah askina lafmi yetistirilir size?
Siz olsaniz hic bozulmazsiniz sanki
hepiniz Polyannasiniz.Ondan zaten bu forumda hic gorumce konulari yok.

canım eger buraya konu acıyosa butun yorumlara acık olmak zorunda kusura bakma eger yorumlara ve elestırılere acık degılse burdan yardım almak ıcın konu acmayacak yanı kendısı fıkır almak ıcın konu acmıs ve bızde fıkırlerımızı acıkca söleyebılırız dıye dusunuyorum.

böyle düşünürsen sözlünün ailesinin senden soğumasına sebeb olursun...
benim eşimin bizden yaşca büyük bekar amca kızıda durup dururken öper sarılır,ablasıda aynı şekilde hiç aklıma böyle bişey gelmemişti...

Sözlü mü? Ne sözlüsü ya, yok abart da kocam de bari. Altı üstü sevgilisiniz.
Her şeyi bu kadar basite indirgemekten ne anlıyosunuz anlamıyorum.

Ayrıca gayet de normal,kardeş onlar. Bi de ne yapmalıyım demiş, hay allahım ya. İnsan içine karış muhabbet et.

bence arkadaşın kastettiği bu değil, o sonuçta misafir o evde haliyle ona daha yakın ilgi gösterilmesi gerekir

ki ben de olsam ben de sinirlenirim. adam beni evine çağıracak misafir diye sonra da yok ananla ilgilen yok bacınla ilgilen ben zaten kimseyi tanımıyorum bostan korkuluğu gibi oturayım orda sus pus öyle işe ben de ayar olurum.

valla kız ya da erkek kardeşlerimi yalar yutarım öper koklarım içime sokarım ne yenge ne enişte ne de eş buna karışamaz.. Can onlar.. valla benim için iç organlarım..:))

Slm kızlar.Ben sözlüyüm ve ilk defa sözlümün evine misafirliğe gittim.Ailelerini tanımak için. Ben tek çocuğum sözlüm ise 3 kardeş. 2 tane kendisinden küçük kız kardeşi var. Birisi evli birisi bekar. Bekar olan 19 yaşında.

sözlümle bi şakalaşmalar bir espriler ilk başlarda anlatamam. Sonuçta herşeyin dozajı var.Sözlüm sert görünümlü ama hiçte öyle biri değil. Ben misafir olarak gitmişim evlerine. Kardeşiyle o kadar şakalaşması normalmi?

ya da ben mi kıskançlık yapıyorum anlayamadım. Bende kıskanç biriyim. Banada ilgi gösterdi ama televizyon izliyoruz yorumunu kardeşinin yüzüne bakarak yapması normal mi? ben bunu sözlümle paylaştım beni yanlış

anladı.Ben sanada ilgi gösterdim neden böyle yapıyorsun diyor.Bende mutsuzum ne yapmam lazım?? Ama kardeşinin abisini benden kıskandığı aşikar. Ben sözlümün biraz daha ağır olmasını istiyorum .
kendisi diyor ilgi gösterdi diye.. sadece şakalaşması ve tv ile ilgili konuda yorum yaparken kardeşini yüzüne bakması rahatsız etmiş konu sahibini.

Son düzenleme:
kendisi diyor ilgi gösterdi diye.. sadece şakalaşması ve tv ile ilgili konuda yorum yaparken kardeşini yüzüne bakması rahatsız etmiş konu sahibini.

Vaaay, yenge tahta oturmak istiyo demek ki. Nasıl kardeşinin suratına bakarak yorum yapar, yanında karısı varken:30:

ne demiş ünlü düşünür hakkı abimiz..
henüz 3 yaşında bir kardeşim var ..seni ondan bile kıskanıyorum...
olay buna dönmüş..

Vaaay, yenge tahta oturmak istiyo demek ki. Nasıl kardeşinin suratına bakarak yorum yapar, yanında karısı varken:30:

Bazen hemcinslerimi gerçekten anlayamıyorum?
Kardeşten de kıskanılıyorsa ciddi bir problem var demektir, kardeş bu ya adı üstünde kardeş!
Ağırlık istemekle olacak birşey değil, bu saatten sonra adamın karakteri mi değişecek ki bahsedilen şeyler gayet normal şeyler.
Demek ki bizi görse konu sahibi sinir krizlerine girerdi. :1:

Benimde 17 yaşında erkek kardeşim var,birbirimize şakalarda yaparız,sarılır öperizde yan yana uzanıp gecenin bir yarılarına kadar pc de film de izleriz oyun da oynarız yan yana uyudugumuz bile olmuştur. bunun içinde kimseye hesap vermek zorunda degiliz insan kardeşiyle şakalaşmasın da kiminle şakalaşsın dışarıdan yabancı biriylemi şakalaşsın ben babamada şaka yaparım annemede şaka yaparım bunun neresi yanlış bunun cidden anlamadım.

Bende tek çocuğum

Ama sevgilimin kız kardeşi ile şakalaşması çok hoşuma gidiyor.Sanki o yaşayamadığım kardeşliği tadıyorum onlar öyle olunca.
İçimi acıtan şey kıskançlık değil keşke benimde bir kardeşim abim olsaydı hissi:31:

Çok hoş bir şey demek ki ailesine değer veriyor ilişkileri gayet iyi.Öyle abiler de biliyoruz ki höt höt biri bi şey demeye korkar.Kardeşlerini hizmetçi olarak görür böylesi daha mı iyi

Bence bu kıskançlıktan vazgeçin çok yıpranırsınız..

Kardeş onlar, şakalaşırlar, dozajını sana soracak halleri yok. Sen kendi kıskançlığının dozajını ayarla bence...

Back
X