Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar.Ben sözlüyüm ve ilk defa sözlümün evine misafirliğe gittim.Ailelerini tanımak için. Ben tek çocuğum sözlüm ise 3 kardeş. 2 tane kendisinden küçük kız kardeşi var. Birisi evli birisi bekar. Bekar olan 19 yaşında.
sözlümle bi şakalaşmalar bir espriler ilk başlarda anlatamam. Sonuçta herşeyin dozajı var.Sözlüm sert görünümlü ama hiçte öyle biri değil. Ben misafir olarak gitmişim evlerine. Kardeşiyle o kadar şakalaşması normalmi?
ya da ben mi kıskançlık yapıyorum anlayamadım. Bende kıskanç biriyim. Banada ilgi gösterdi ama televizyon izliyoruz yorumunu kardeşinin yüzüne bakarak yapması normal mi? ben bunu sözlümle paylaştım beni yanlış
anladı.Ben sanada ilgi gösterdim neden böyle yapıyorsun diyor.Bende mutsuzum ne yapmam lazım?? Ama kardeşinin abisini benden kıskandığı aşikar. Ben sözlümün biraz daha ağır olmasını istiyorum .
Konu sahibi abartmış ama düşünüyorum bizim eve bi misafir gelse konuşurken diziyle ilgili yorum yaparken kardeşimin degil misafirin yüzüne bakarak konuşurum kim olursa olsun. Bide duşunun ilk defa sözlünüzün evine gidiyosunuz heycanli diken üstüne ne konusucaginizi bilmiyosunuz. Sözlünüzün sizinle konuşması, konusucak konu acmasini en cok sizinle muhattap olmasını istemez mısınız?
Slm kızlar.Ben sözlüyüm ve ilk defa sözlümün evine misafirliğe gittim.Ailelerini tanımak için. Ben tek çocuğum sözlüm ise 3 kardeş. 2 tane kendisinden küçük kız kardeşi var. Birisi evli birisi bekar. Bekar olan 19 yaşında.
sözlümle bi şakalaşmalar bir espriler ilk başlarda anlatamam. Sonuçta herşeyin dozajı var.Sözlüm sert görünümlü ama hiçte öyle biri değil. Ben misafir olarak gitmişim evlerine. Kardeşiyle o kadar şakalaşması normalmi?
ya da ben mi kıskançlık yapıyorum anlayamadım. Bende kıskanç biriyim. Banada ilgi gösterdi ama televizyon izliyoruz yorumunu kardeşinin yüzüne bakarak yapması normal mi? ben bunu sözlümle paylaştım beni yanlış
anladı.Ben sanada ilgi gösterdim neden böyle yapıyorsun diyor.Bende mutsuzum ne yapmam lazım?? Ama kardeşinin abisini benden kıskandığı aşikar. Ben sözlümün biraz daha ağır olmasını istiyorum .
Konu sahibi arkadaşım kesinlikle haklısın. Şöyle belirtmişsin ki bi espriler bir şakalaşmalar falan... Herkes kendisinden pay biçmiş, ama herşeyin de yeri zamanı vardır. Kardeştir tabi ki sevecek tabi ki şakalaşacak ama evine bir misafir gelmiş, şakalaşmanın yeri ve zamanı değilmiş. Zaten dozunu da aşmışlar, göze batmışlar ki arkadaş rahatsız olmuş. Nispet yapar gibi...
Hoş olmamış.Sonuna kadar haklı buldum rahatsız olmanı.
![]()