Sözlümün küfrü :'((

dertli_simge

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
116
32
48
Ankara
kızlar, daha önce açtığım bir konuda sözlümle olan sorunlarımı paylaşmıştım. kısaca özetlemek gerekirse, daha önce çok nazik ve bana değer veren adam askerden geldikten sonra bambaşka biri olmuştu. çünkü onun askerliğinin son 3 ayını küs geçirmiştik. açık konuşmak gerekirse benim de hatalarım olmuştu, askerdeyken onu alttan almamıştım. neticede döndükten sonra en ufak kavgada bana hakaretler yağdırmaya hatta küfür etmeye başlamış, birkaç defa da vurmamış ama el kadırmıştı.

sözlümle ilişkim maalesef hala inişli çıkışlı şekilde devam ediyor. ben burda yazılanlardan da esinlenerek onunla oturdum konuştum, eteğimizdeki taşları döktük.. artık herşey süper olcak diye düşünüyordum ki, incir çekrdeğini bile doldurmayacak bir kavga sonucu bana "y...ak kafalı" diye küfretti! bu küfür üzerine kendime bir süre gelemedim, günlerce gözyaşı döktüm, acı çektim, bu küfrü bir türlü sindiremedim..

anneme bu küfrü anlatmaya utandım ama anlamıştı bozuk olduğumuzu. annem gitmiş birkaç tane hocaya rica etmiş, istihareye yatmışlar. hocaların dediğine göre bizim önümüz çok açıkmış, çok mutlu bir evliliğimiz olacakmış.. dini inancı yüksek biriyimdir, ister istemez etkilendim.

bir de annem bir hocaya daha gitmiş yıldız falı mı ne bakıyormuş adam. demiş ki eğer bu kız sözlüsüyle evlenmezse ilerde hiç evlenemeyecek. kısmeti kapalı, evde kalacak demiş. şimdi annem bana barış bak bu kadar hoca neler diyor diye baskı yapıyor.. kafam allak bullak ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. nolur bir akıl verin..

not: bu arada ben ayrılık fikrini ciddi ciddi düşünüyorum ama cesaretim yok çünkü aileler o kadar devrede ki! ailemle yaşıyorum. annem devamlı evlen baskısı yapıyor, "evlen artık yaşın geldi de geçiyor" diyor. söz atılırsa akrabalara rezil olcağımızı söylüyor, akrabaların komşuların vs. laflarını bana iletip duruyor. babam bile bana evde kaldın iması yapıyor. o derece bıktım ki bu durumdan.. sözlüm bana daha önce "or..u" küfrünü de etmişti bu küfrü ettiği zaman askerdeydi telefondaki kavgada etmişti.. bunu annemle paylaşmıştım ama annem "askerde morali psikolojisi yerinde değil" vs. diyerek beni barışmaya motive etmişti. ama artık dayanamıyorum ve onunla evlenmeyi hiç istemediğimi hissediyorum artık :(((

Son düzenleme:
kızlar, daha önce açtığım bir konuda sözlümle olan sorunlarımı paylaşmıştım. kısaca özetlemek gerekirse, daha önce çok nazik ve bana değer veren adam askerden geldikten sonra bambaşka biri olmuştu. çünkü onun askerliğinin son 3 ayını küs geçirmiştik. açık konuşmak gerekirse benim de hatalarım olmuştu, askerdeyken onu alttan almamıştım. neticede döndükten sonra en ufak kavgada bana hakaretler yağdırmaya hatta küfür etmeye başlamış, birkaç defa da vurmamış ama el kadırmıştı.

sözlümle ilişkim maalesef hala inişli çıkışlı şekilde devam ediyor. ben burda yazılanlardan da esinlenerek onunla oturdum konuştum, eteğimizdeki taşları döktük.. artık herşey süper olcak diye düşünüyordum ki, incir çekrdeğini bile doldurmayacak bir kavga sonucu bana "y...ak kafalı" diye küfretti! bu küfür üzerine kendime bir süre gelemedim, günlerce gözyaşı döktüm, acı çektim, bu küfrü bir türlü sindiremedim..

anneme bu küfrü anlatmaya utandım ama anlamıştı bozuk olduğumuzu. annem gitmiş birkaç tane hocaya rica etmiş, istihareye yatmışlar. hocaların dediğine göre bizim önümüz çok açıkmış, çok mutlu bir evliliğimiz olacakmış.. dini inancı yüksek biriyimdir, ister istemez etkilendim.

bir de annem bir hocaya daha gitmiş yıldız falı mı ne bakıyormuş adam. demiş ki eğer bu kız sözlüsüyle evlenmezse ilerde hiç evlenemeyecek. kısmeti kapalı, evde kalacak demiş. şimdi annem bana barış bak bu kadar hoca neler diyor diye baskı yapıyor.. kafam allak bullak ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. nolur bir akıl verin..

o her şeyi çok bilen hoca görünen köyü niye bilememiş
adam sana küfürler falan ediyo kötü davranıyo
yaşadığına değil de yaşamadığına hocanın dediğine neden inanıyosun ki..

görünen köy kilavuz istemez, hocaya gitmeye ne gerek. daha sözlüyken böyle ise evlenince o kalkan el inerde .
dayak küfürlü bir evliliktense evde kal daha iyi :27:(gerci evde kalacaginida sanmiyorum ya :37:)

ya canım önce şu hacı,hoca işlerini brakın.Çok dinime düşkünümdür diosun ama hacı,hoca,yıldız falı baktırmada ne işiniz var yada neden inanıosunuz.Hayret bişeysin yani.Sözlünle olan durumunuda ancak onunla çözebilirsin azcık göz dağı ver.Küfürlü konuştuğu an mesafe koy arana mahrum bırak kendinden bide böyle dene.

o hocaların haberi yok mu peki? GELECEĞİ ALLAHTAN BAŞKA KİMSE GÖREMEZ.

tamam biz de burada yorum yapıyoruz ama görünen köy kılavuz istemezden hareketle.

hoca seni nereden tanıyor ki gelceğini yorumluyor?

Ne kadar saçma sapan bir iş bu ya böyle.Hacıya hocaya inanmalar.Geleceği Rabbim'den başka kimse bilemez.Yok daha evlenemez yok önü açık falan.Hoca kimmişki geleceği biliyor,peygamber efendimiz bile bilemezken.Böyle şeylere inanmayın ya yazık.Madem inançlı birisin,bilmen gerekirki küfrün ve eşe el kaldırmanın dinimizde yeri yok.Bunları çekerim diyorsan evlen,çekemem diyorsan yol yakınken ayrıl.

ettiği küfürü söyleyipte sorsaydın.Hoca efendi önümüz gene de açık mıdır diye?:20:

Son düzenleme:
görünen köy kilavuz istemez, hocaya gitmeye ne gerek. daha sözlüyken böyle ise evlenince o kalkan el inerde .
dayak küfürlü bir evliliktense evde kal daha iyi :27:(gerci evde kalacaginida sanmiyorum ya :37:)

aslında böyle biri değildi askerden gelince böyle oldu. bana çok kinlenmişti askerde ona destek olmadım diye.

ben 28 yaşındayım bu yaştan sonra evlenemeyeceğimi maalesef biliyorum :(( erkekler genelde daha genç kızları tercih ediyorlar evlenmek için. ayrıca benim yaşımdaki erkekler hep evli. bir de ben çekingen sosyal ortamlarda pasif biriyim, sosyal çevrem yok gibi birşey. napıcam bilmiyorum büyük bir çıkmazın içindeyim.

ama bazen de "amann bütün ömür evlenmezsem nolcak sanki?? kafam rahat olur" diye düşünüyorum. ama bu sefer de bebek mutluluğunu asla tadamayacağım aklıma geliyor canım yanıyor. gerçi artık sperm bankaları var ama türkiye'de sperm bankasından çocuk yapmam mümkün mü? belki fransa'da yaşasam daha özgür olurdum ama türkiye'de eşin dostun akrabanın toplumun senin hayatına burnunu sokması sözkonusu maalesef :((((((((((

Son düzenleme:
ya canım önce şu hacı,hoca işlerini brakın.Çok dinime düşkünümdür diosun ama hacı,hoca,yıldız falı baktırmada ne işiniz var yada neden inanıosunuz.Hayret bişeysin yani.Sözlünle olan durumunuda ancak onunla çözebilirsin azcık göz dağı ver.Küfürlü konuştuğu an mesafe koy arana mahrum bırak kendinden bide böyle dene.

canım ben istihareye inanıyorum, sonuçta dinimizde istihareye yatma diye birşey yok mudur?

falcıya gelince haklısın. ama annem gitti ona. çok meşhur bir falcıymış, herşeyi biliyormuş vs. diye duymuş ve benim işimi sormak için gitmiş.

hacı,hoca senin geleceğini kısmetini bilemez bilselerdi kendilerini zengin olup olamayacağı iş dallarını da bilirlerdi ne yapar ne ederlerdi zengin olurlardı:1:Sözlüm diyemem bana biri öyle küfürler etse :ssz: Çok ayıp laflar onlar sen onun eşi olacaksın bence detaylı düşün koca bulmak zor değil artık adam gibi adam bulmak zor :21:

canım ben istihareye inanıyorum, sonuçta dinimizde istihareye yatma diye birşey yok mudur?

falcıya gelince haklısın. ama annem gitti ona. çok meşhur bir falcıymış, herşeyi biliyormuş vs. diye duymuş ve benim işimi sormak için gitmiş.

ama sende annene inanmışsın dinlemişsin onu aklını çalıştır kmseye inanma senden ii kmse karar veremez nişan olmadığı iiyi olmuş yerinde olsam katlanmazdım kocamdan 3 senedir hayatımda 1 aydır evliyim salak kelimesini duymadım katlanma derimm

ama sende annene inanmışsın dinlemişsin onu aklını çalıştır kmseye inanma senden ii kmse karar veremez nişan olmadığı iiyi olmuş yerinde olsam katlanmazdım kocamdan 3 senedir hayatımda 1 aydır evliyim salak kelimesini duymadım katlanma derimm

canım ne kadar şanslı birisin ya, inan çok imrendim. ben salak kelimesini bile duymaya razıydım ama bana y...ak kafalı, o..u küfürlerini etti :((( içim yanıyor resmen.

hacı,hoca senin geleceğini kısmetini bilemez bilselerdi kendilerini zengin olup olamayacağı iş dallarını da bilirlerdi ne yapar ne ederlerdi zengin olurlardı:1:Sözlüm diyemem bana biri öyle küfürler etse :ssz: Çok ayıp laflar onlar sen onun eşi olacaksın bence detaylı düşün koca bulmak zor değil artık adam gibi adam bulmak zor :21:

canım aslında çok iyi bir insan. annemler çok beğeniyorlar onu mesela. büyüklerine çok düşkündür, çok saygılıdır. bencil değildir ailesini düşünür devamlı maddi yardımda bulunur vs. bu küfürleri de olmasa çok iyi bir insan olacak ama.

bir de ben o küfür edince söylüyorum kızdığımı senin yüzünden diyor. sen ettiriyordun diyor. benim bir huyum vardır kendi doğrumu sonuna kadar savurunum esnek bir insan değiilim bu huyuma katlanamıyor.

canım aslında çok iyi bir insan. annemler çok beğeniyorlar onu mesela. büyüklerine çok düşkündür, çok saygılıdır. bencil değildir ailesini düşünür devamlı maddi yardımda bulunur vs. bu küfürleri de olmasa çok iyi bir insan olacak ama.

bir de ben o küfür edince söylüyorum kızdığımı senin yüzünden diyor. sen ettiriyordun diyor. benim bir huyum vardır kendi doğrumu sonuna kadar savurunum esnek bir insan değiilim bu huyuma katlanamıyor.

inşallah düzeltirsin onu ne diyelim seninde elinde biraz hep onun suyuna gtme tabi doğrundan şaşma seni olduğun gibi kabul etsin

büyüklerine karşı saygılı olablir ama size karşı olmadıktan sonra bunun hiç önemi yok. ben bu evlenme takıntınızı anlayamadım. evlenmeyi bir meziyet olarak görmeyin lütfen. mutlu olamadıktan , küfürler havada uçtuktan hatta belki gelecekte( ki bu bana oldukça mümkün gözüktü) dayak yedikten sonra evlenmenin hiçbir anlamı yok. zararın neresinden dönseniz kardır. ya bir psikoloğa gitmeye ikna edin evlenmeden ya da söylemesi size kolay diyeceksniz ama , bırakın gitsin.

hocayla falla olacak iş mi bu allah aşkına...:19:

falcıların dediklerini yaşasaydık zaten şuan evli 2 çocuklu biri olurdum:9:

böyle bir insanla evlenirsen, kendini bile bile ateşe atmış olacaksın...

mantığınla hareket et cnm, kimsenin lafına bakma sen..

büyüklerine karşı saygılı olablir ama size karşı olmadıktan sonra bunun hiç önemi yok. ben bu evlenme takıntınızı anlayamadım. evlenmeyi bir meziyet olarak görmeyin lütfen. mutlu olamadıktan , küfürler havada uçtuktan hatta belki gelecekte( ki bu bana oldukça mümkün gözüktü) dayak yedikten sonra evlenmenin hiçbir anlamı yok. zararın neresinden dönseniz kardır. ya bir psikoloğa gitmeye ikna edin evlenmeden ya da söylemesi size kolay diyeceksniz ama , bırakın gitsin.

canım ailem beni çok fiştekliyor evlilik konusunda.. annem bir an önce evlenmemi istiyor, babam da öyle.. sözden önceyken bana imalı laflar ederler dalga geçerlerdi. kaç defa duydum annemden "küflü" lafını.. babam da aynı şekilde.. şimdi bir de emekli oldu her gün evde bana sarmaya başladı. sözlümle kavga edince arada "bir ilişki yi yürütmedin dimi, beceriksiz, çocuk seni şutladı" diye laflar ediyor kafayı yiyecek gibi oluyorum. gözüm kararıyor intihar falan etmek istiyorum.

bunun dışında akrabalar filan da beni konuşuyormuş anneme göre. ne zaman evlenecek, ne zaman evleniyor diye sorup duruyorlarmış. hatta evde kaldığımı ima filan etmişler. bizim çevremiz öyle, evlenebilmek, evde kalmamak büyük başarı gibi görülüyor. şimdi ben sözü atarsam, ağızlara sakız olucam yine: ((( babam beni aşağılıycak. annem aşağılıycak. cesur olamıyorum bir türlü.

Son düzenleme:
Back
X