- Konu Sahibi Someone7485
-
Canım ben de şunu sormak istiyorum sana ortam gerginleştiğinde sen ne yapıyorsun mesela sesini yükseltiyormusun konuşurken? Neden soruyorum, çünkü onun yapısında bellı ki var ama sen alttan almayı biliyorsan, hanımefendiliğini korumaya tercih ediyorsan, sert tepkiler vermiyorsan, bir şeyin çok fazla üzerine gitmiyorsan belki de bu hallere girmez o da ne bilim işte. Kesinlikle bana gore ters hareketler bunlar, bende senin yerinde olsaydım aynı düşüncelere kapılırdım ve inan kendini en iyi sen tanıyorsun,kendine sorman lazım acaba ilerde ne olabilir ,sinir kavga iyi şeyler değildir,şimdiden bunları yaşamanız da hoş değil elbette. Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse Allah yaşatsın.
hahahha kıyamaaam buda seni korkuttu tabi:) bişicik olmaz korkma.. şiddet eğilimli olsa orda 2 tanede sana vururdu... :) bazıları dicektir ki bugün duvara vuran yarın sana vurur :) peki bugün iyi huylu olup yarın evde ne yapcağına garanti varmı yok:)
korkma sen :)))))
İlk defa böyle bir şey yaptı genelde bağırıp çağırırdı ama bilemedim ki. Bugüne kadar 2 yıldır hiçbir yanlışı olmadı aslında bana o anlamda
Merhabalar. Bir şey paylaşmak istiyorum. 1 ay önce 2 yıllık erkek arkadaşımla sözlendim. Sinirlendiğinde ağzından çıkanı kulağı duymayan bir insan. Siniri geçince çok pişman oluyor yaptıklarına, dediklerine ama ben dünkü olaydan sonra ürkmeye başladım. Önemsiz bir konuda tartışırken birbirimizi anlayamadık ve konu biraz uzayıp büyüdü. Bağırıp çağırıyordu ve bir anda duvara yumruk attı şu anda kolu alçıda çatlamış bilek kemiği..
Sizce şiddet eğilimi olabilir mi? İleride evlendiğimizde bana da şiddet uygulayabilir mi diye düşünmeye başladım.. Bugüne kadar bana bir kere bile el kaldırmışlığı yok en fazla bağırır çağırır ama şüpheye düştüm. Siz ne dersiniz? :/
Oto kontrolüne sahip olamayan insanlar şiddete eğilimlidir...
Şiddet diyince akla ilk gelen dayak,dövme geliyor fakat,kendine zarar vermek sözlü şiddette hiç hafife alınacak şeyler değil.
ay ben korktum canım ya alçıya alıncak kadar sert vurdu demek duvara
bi gün duvara öbür gün kapıya derken dikkat et yanlışlıkla! sana gelmesin o yumruk
2 yıldır kolumdan bile tutmadı sertçe demişsin ama evlendikten sonra kuduruyo bazı erkekler aman dikkat
Eger durum sadece anlattiklarindan ibaretse bi sorun yok bence tatlim, cunki benim kocisim de ayni :) Cok tatli ama bi okadarda sinirli bi anda parlayan bi insan. Ama bana hic bi zarari dokunmaz anca kapiyi duvari tekmeler okadar :) Bence korkulacak bisey yok ortada size mutluluklar :)
inş seninkide benımki ve burda yazan çogu arkadasın ki gibidir:) yanı sinirini cansız varlıklardan çıkartıyorudur.. benim eşim trafıkte sinirlenince direksiyona vurur, telefonu atar kırar ama 2 bucuk senedır evlıyız 5 senedırde sevgılyız daha şimdiye kadar 1 kere bile bana eline bile kaldırmadı ki bence o el bikere kalkarsa mutlaka iner ama allaha şükür hiç sert davranmaya yeltenmedı bile:) inş senınkıde öyledır..
Benim eşimde aynı destekte aldı banamısın demedi adama ilk evlendiğim yıllar herşeyimiz kırık Yada çizikdi onun evdeki aksesuarları fırlatıp atardı mobilyalar çizik doluydu ama kesinlikle bana doğru değildi başka yöne atardı tedavi gördü yine devam etti son geçen yıl söylemesi ayıp laptop aldık ne yapıyorsun bu laptopla onla evlenseydin dedim şaka amaçlı kızdı duvara bir attı paramparça valla 2 bin dolara paşa paşa ödedi bide ben aldırdım yeni bide onun taksidi totoduna tuzlu gelince bıraktı çok şükür ama asla ve asla hiç bir canlıya zarar vermez tüm zararı eşya ve kendineydi hatta kadınlara şiddete hayır protesto olsa ilk benim koçiş katılır çok kızar kadına kalkan ele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?