Sözlümün şiddet eğilimi olabilir mi?

Ben başlarda sakin kalıyorum ama o bağırdıkça benimde sesim yükseliyor istemeyerek.. Ama haklısınız onun kişiliğine karşın benim sakin kalmam mantıklı.. Çok teşekkürler

Çok teşekkür ederim samimi cevabın için canım :)) Dediğin doğru iyi dediklerimizden de neler neler çıkmıyor ki..

öyle olsaydı duvara değil sana vururdu bence demekki sinirini eşyalardan cansız nesnelerden alıyo

İlk defa böyle bir şey yaptı genelde bağırıp çağırırdı ama bilemedim ki. Bugüne kadar 2 yıldır hiçbir yanlışı olmadı aslında bana o anlamda

Oto kontrolüne sahip olamayan insanlar şiddete eğilimlidir...
Şiddet diyince akla ilk gelen dayak,dövme geliyor fakat,kendine zarar vermek sözlü şiddette hiç hafife alınacak şeyler değil.

ay ben korktum canım ya alçıya alıncak kadar sert vurdu demek duvara
bi gün duvara öbür gün kapıya derken dikkat et yanlışlıkla! sana gelmesin o yumruk
2 yıldır kolumdan bile tutmadı sertçe demişsin ama evlendikten sonra kuduruyo bazı erkekler aman dikkat

ayni seyleri benim erkek arkadasimda yapiodu sonra pisman oluyodu haata bu konuyla ilgili topik bile actim neler neler dendi ayrica o sagi sola vurmalar firlatmalar devam etti banada vurmaya basladi düzelmek istiyorum dedi doktora bile gtti ama nafile düzelmedi

Benim babamın sinirlendiğinde televizyon, kumanda, bilgisayar hatta masa bile kırmışlığı vardır. Ama ne bana ne anneme bir kez bile el kaldırmadı.

Eger durum sadece anlattiklarindan ibaretse bi sorun yok bence tatlim, cunki benim kocisim de ayni :) Cok tatli ama bi okadarda sinirli bi anda parlayan bi insan. Ama bana hic bi zarari dokunmaz anca kapiyi duvari tekmeler okadar :) Bence korkulacak bisey yok ortada size mutluluklar :)

Oto kontrolüne sahip olamayan insanlar şiddete eğilimlidir...
Şiddet diyince akla ilk gelen dayak,dövme geliyor fakat,kendine zarar vermek sözlü şiddette hiç hafife alınacak şeyler değil.

Evet doğru söylüyorsunuz bunu kendisi de farkettiği için pazartesi günü için psikiyatrdan randevu aldık

Evet bende bundan korkuyordum ama burda çoğu bayanın eşinin ve babasının da böyle davranışları olduğunu ama bundan öteye gitmediğini duyunca rahatladım biraz. Birde sözlüm kendi isteğiyle bu konuda psikiyatra gitmek istediğini söyledi :)

Size de çok mutluluklar inşallah.. İçim rahatladı yorumunuzu okuyunca benim sözlüm de aynı sizin eşiniz gibi :)

inş seninkide benımki ve burda yazan çogu arkadasın ki gibidir:) yanı sinirini cansız varlıklardan çıkartıyorudur.. benim eşim trafıkte sinirlenince direksiyona vurur, telefonu atar kırar ama 2 bucuk senedır evlıyız 5 senedırde sevgılyız daha şimdiye kadar 1 kere bile bana eline bile kaldırmadı ki bence o el bikere kalkarsa mutlaka iner ama allaha şükür hiç sert davranmaya yeltenmedı bile:) inş senınkıde öyledır..

Benim eşimde aynı destekte aldı banamısın demedi adama ilk evlendiğim yıllar herşeyimiz kırık Yada çizikdi onun evdeki aksesuarları fırlatıp atardı mobilyalar çizik doluydu ama kesinlikle bana doğru değildi başka yöne atardı tedavi gördü yine devam etti son geçen yıl söylemesi ayıp laptop aldık ne yapıyorsun bu laptopla onla evlenseydin dedim şaka amaçlı kızdı duvara bir attı paramparça valla 2 bin dolara paşa paşa ödedi bide ben aldırdım yeni bide onun taksidi totoduna tuzlu gelince bıraktı çok şükür ama asla ve asla hiç bir canlıya zarar vermez tüm zararı eşya ve kendineydi hatta kadınlara şiddete hayır protesto olsa ilk benim koçiş katılır çok kızar kadına kalkan ele

İnşallah canım ya zaten ilk defa böyle bir şey yaşadık daha öncesinde sadece kızar bağırırdı ama bu sefer hakim olamadı herhalde..

Çok zor bir durummuş Allah yardımcınız olsun eşyaya zarar vermekte zor yani. Ama size el kaldırmadığını okuduğumda kocaman bir oh çektim. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…