Sözlümün şiddet eğilimi olabilir mi?

Someone7485

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
34
0
16
İstanbul
Merhabalar. Bir şey paylaşmak istiyorum. 1 ay önce 2 yıllık erkek arkadaşımla sözlendim. Sinirlendiğinde ağzından çıkanı kulağı duymayan bir insan. Siniri geçince çok pişman oluyor yaptıklarına, dediklerine ama ben dünkü olaydan sonra ürkmeye başladım. Önemsiz bir konuda tartışırken birbirimizi anlayamadık ve konu biraz uzayıp büyüdü. Bağırıp çağırıyordu ve bir anda duvara yumruk attı şu anda kolu alçıda çatlamış bilek kemiği..
Sizce şiddet eğilimi olabilir mi? İleride evlendiğimizde bana da şiddet uygulayabilir mi diye düşünmeye başladım.. Bugüne kadar bana bir kere bile el kaldırmışlığı yok en fazla bağırır çağırır ama şüpheye düştüm. Siz ne dersiniz? :/

İnşallah olmaz,ama sinirlerine hakim olamayan birisi ise,sinirlendiğinde gözü dönüyorsa yapabilir.Bu durumu onunla konuşun,korktuğunuzu söyleyin,sinirlendiğinde bulunduğunuz ortamı terk etsin,sakinleştiğinde sakin sakin konuşmanız daha mantıklı.

İnşallah olmaz,ama sinirlerine hakim olamayan birisi ise,sinirlendiğinde gözü dönüyorsa yapabilir.Bu durumu onunla konuşun,korktuğunuzu söyleyin,sinirlendiğinde bulunduğunuz ortamı terk etsin,sakinleştiğinde sakin sakin konuşmanız daha mantıklı.

İnşallah olmaz dediğiniz gibi. Kendisiyle konuşmanın vakti geldi ürktüm

Bence olabilir değil,zaten var.
Konuşarak anlaşmak yerine neden şiddeti tercih ediyorlar anlamıyorum,kelime dağarcığı düşük sanırım:34:

yapamaz öyle birşey merak etme .....o sınırını oyle etraftan camdan çerçeveden yada ortamdan uzaklaşmayla alır...sana kıyamaz

Merhabalar. Bir şey paylaşmak istiyorum. 1 ay önce 2 yıllık erkek arkadaşımla sözlendim. Sinirlendiğinde ağzından çıkanı kulağı duymayan bir insan. Siniri geçince çok pişman oluyor yaptıklarına, dediklerine ama ben dünkü olaydan sonra ürkmeye başladım. Önemsiz bir konuda tartışırken birbirimizi anlayamadık ve konu biraz uzayıp büyüdü. Bağırıp çağırıyordu ve bir anda duvara yumruk attı şu anda kolu alçıda çatlamış bilek kemiği..
Sizce şiddet eğilimi olabilir mi? İleride evlendiğimizde bana da şiddet uygulayabilir mi diye düşünmeye başladım.. Bugüne kadar bana bir kere bile el kaldırmışlığı yok en fazla bağırır çağırır ama şüpheye düştüm. Siz ne dersiniz? :/

iiyi düşünelim iyi olsun canım... vursa ordada vurabilirdi sana... adam etraftan çıkarıyor sinirini.. şiddet yanlısı değil ama enişte bey biraz biraz sinir hastası :))

Bnm esimde sinirlendiginde kapiya duvara vurur.Bakti ki olmuyor salonun ortasina kocaman kum torbasi takti.Ona vuruyor.Sinirini biryerden cikarmasi gerek.Arada bende vuruyorum:)
Ama seninkini bilemedim valla
En iyi karari sen verebilirsin

Bence olabilir değil,zaten var.
Konuşarak anlaşmak yerine neden şiddeti tercih ediyorlar anlamıyorum,kelime dağarcığı düşük sanırım:34:

İlk defa böyle bir şey yaptı genelde bağırıp çağırırdı ama bilemedim ki. Bugüne kadar 2 yıldır hiçbir yanlışı olmadı aslında bana o anlamda

Sozlunuzun psikolojik olarak tedavi olmasi gerek,en yakin zamanda bir psikiyatriye goturmenizi tavsiye ederim,sinirlenince duvarlari yumruklayan birisi ileriki yasaminda sizede siddet uygulayabilir.

Sozlunuzun psikolojik olarak tedavi olmasi gerek,en yakin zamanda bir psikiyatriye goturmenizi tavsiye ederim,sinirlenince duvarlari yumruklayan birisi ileriki yasaminda sizede siddet uygulayabilir.

Bunu dün kendi kendine söyledi bana. Sinirlendiğimde kendime hakim olamayıp kendime zarar veriyorum bi psikiyatra gitmem gerek diye. Bende destek verdim kendisine

bence bu hareketler tamamen sonrasının sinyalidir, üzülerek söylüyorum:50:
öfke kontrolü konusunda psikolojik destek alsa , sen de yanında eşlik etsen çok güzel olur:34: en azından erkenden önlem almış olursunuz

bence bu hareketler tamamen sonrasının sinyalidir, üzülerek söylüyorum:50:
öfke kontrolü konusunda psikolojik destek alsa , sen de yanında eşlik etsen çok güzel olur:34: en azından erkenden önlem almış olursunuz

Dün siniri geçtikten sonra kendi kendine tuğba ben sinirlerime hakim olamayıp kendime zarar veriyorum cuma günü psikiyatra gitmek istiyorum yanımda olur musun? dedi. Bende destek verdim :)

Canım ben de şunu sormak istiyorum sana ortam gerginleştiğinde sen ne yapıyorsun mesela sesini yükseltiyormusun konuşurken? Neden soruyorum, çünkü onun yapısında bellı ki var ama sen alttan almayı biliyorsan, hanımefendiliğini korumaya tercih ediyorsan, sert tepkiler vermiyorsan, bir şeyin çok fazla üzerine gitmiyorsan belki de bu hallere girmez o da ne bilim işte. Kesinlikle bana gore ters hareketler bunlar, bende senin yerinde olsaydım aynı düşüncelere kapılırdım ve inan kendini en iyi sen tanıyorsun,kendine sorman lazım acaba ilerde ne olabilir ,sinir kavga iyi şeyler değildir,şimdiden bunları yaşamanız da hoş değil elbette. Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse Allah yaşatsın.

Bunu dün kendi kendine söyledi bana. Sinirlendiğimde kendime hakim olamayıp kendime zarar veriyorum bi psikiyatra gitmem gerek diye. Bende destek verdim kendisine

Evet en kisa zamanda doktora gitmesi gerek,bugun sinirlendiginde kendine zaran veren yarin cevresindekilere zarar verir,sakin bana kiyamaz diye dusunme bir anlik ofke ile insanlar aklina gelmiyecek kisilere zarar veriyor,bu konuda sizinde desteginiz cok onemli.

Dün siniri geçtikten sonra kendi kendine tuğba ben sinirlerime hakim olamayıp kendime zarar veriyorum cuma günü psikiyatra gitmek istiyorum yanımda olur musun? dedi. Bende destek verdim :)

çok güzel o zaman:34: yaptığının yanlış olduğunun farkındaysa gerçekten sorunu çözmeye kararlı sözlünüz:38:

Son düzenleme:
Sinirli evet biraz ama öyle erkek kavgasına falan da hiç girmez biraz fazla sesi çıkar sadece dünde çok kızınca duvara vurdu adam :D

hahahha kıyamaaam buda seni korkuttu tabi:) bişicik olmaz korkma.. şiddet eğilimli olsa orda 2 tanede sana vururdu... :) bazıları dicektir ki bugün duvara vuran yarın sana vurur :) peki bugün iyi huylu olup yarın evde ne yapcağına garanti varmı yok:)
korkma sen :)))))

Senin adına çok mutlu oldum. Bazı arkadaşlar benden once soylemış zaten. Öfke kontrolü bir çok kişide sorunlu ve bunun farkına varıp psikoloğa gitmek istemesi iyi bir başlangıç. Senin de yanında olmanı istemesi sana değer verdiğinden sevdiğinden canım.

Back
X