Saygısız olmasına katılıyorum
Lakin sizler de haksızsınız. Karşınızda bir insan var, satılık mal yok. Ailesi dıdısı şusu busu özel hayatı sizi hiç ilgilendirmez. Adam söylemek istiyorsa gelir size söyler. istemiyorsa da saygı duymak zorundasınız.
Ayrıca diyelim ki bazı tatsız durumlar oldu geçmişte misal babası metres tuttu, annesini aldattı. Bunu ortaya çıkardınız eee adamın ne suçu günahı var, başka birinin yanlışının ceremesini neden çeksin bu adam? Karşınızdaki kendisi olarak görmicekseniz, babası yanlış yaptıi annesi onu yaptı diye yargı dağıtacaksınız, adamı yargılayacaksanız zaten bu işten değil evlenmekten toptan vazgeçin. Karşıdakiyle evleniceksiniz, onunla yuva kurucaksınız. Bu kadar aileci olmayın biraz bireysel düşünün. Ben adamın yerinde olsam beni ailemle yargılayacak aileci kafada biriyle evlenmezdim. Karşımdaki erkek bana baktığında beni görmeli, net. Ailemle degil benimle evleneceginin bilincinde olmali.
Siz de ayrıca boşboğazlısınız niye gidip adama böyle bir şey söylüyorsunuz amacınız nedir? Nişanlım bana seni araştırcam gözüm tutmadı derse defol git şurdan tam o zaman beğenmeyen küçük oğluna almasın derim. Evet adam terbiyesizce söylemiş ama haklı net şekilde. Onun bunun hayatını araştırma soruşturma hakkını nasıl kendinizde buluyorsunuz, dedektif misiniz? Saçma sapan işlere kalkışırsanız hakareti yersiniz hak etmişsiniz ailecek. Adam memur galiba zaten güvenlik soruşturmasıyla işe alınmış, ee terörist çıkacak hali yok ya üstüne neyi araştırcaksınız o da apayrı bir mesele.