Hanımefendi niye konuyla alakasız yorum yapıyorsunuz okumadan etmeden? Bilmem kaç zamandır sevgili değilim daha bir senedir tanıyorum. Sonuç olarak evlenmeye karar verdim ama ezelden beridir tanımıyorum tanısam bile kendini yıllarca gizleyen insanlar var. Kaldı ki zaten erken ve yanlış bir evlilik kararı olduğunu anlamış bulundum. Dayıma böyle bir şey de söylemedim babamla aralarında böyle bir konuşma geçmiş araştırıp soruşturalım mı diye sonunda zaten gerek yok gençler anlaşmışlar deyip kapatmışlar. Onların lafıyla ayrılacağımı kim söyledi. Onlara da teşekkür ediyorum beni böyle erken bir evlilikten döndürdükleri için. Bu kadar normal buluyorsanız kızınıza yarın damadınız baban dayın ne b.k yerlerse yesinler derse herhalde ilişkisine devam etme yönünde telkin vereceksiniz
Konuyla alakasız olduğunu sandığınız yorumu size yapmadım farkındaysanız. İnsanlar birbirine cevap yazarken konu sahibinden icazet almak zorunda değiller burada
Tanımadığınızı düşündüğünüz adamla hangi mantıkla evlenmeye karar verdiniz peki? Normal süreç tanışma, hoşlanma, daha çok tanıma, sevme ve evlenmeye karar verme şeklinde ilerler çünkü.
Ama maalesef bizim gibi toplumlarda bu süreç "yaşım geldi, evleneyim. Ha burada bir adam varmış, eli yüzü de düzgün. Hadi evlenip 50 senemi bu kişiyle geçireyim ve boy boy çocuk yapayım" şeklinde saçma bir mantıkla ilerliyor.
Sonra da böyle, adamın iş arkadaşlarından, komşusundan gelen bilgilerle adamı tanımaya çalışıyorsunuz; evlendikten sonra sohbet edecek 2 konu bile bulamıyorsunuz.
Dayınız sevgilinizin aile hayatını, hayat görüşünü merak etmiş. Çok merak ediyorsa size sormalıydı bunları.
Evlilik kararını geçtim, ilişki nasıl yürüyor bunları bilmeden? Bunları bilmiyorsanız evlenip ne yapacaksınız?
Ayrıca madem babanız ve dayınız böyle bir şey konuşup sonra vazgeçtiler, neden gidip anlattınız ki bunu? Amaç neydi yani? Karşıdakine gözdağı vermek ister gibi, çok anlamsız.
Bence de dönün bu evlilikten. Hayat görüşünü bile bilmediğiniz bir adamla evlenip de konu komşuyu, mahalle bakkalını vebal altında bırakmayın