A
annakarenine
Ziyaretçi
- Konu Sahibi annakarenine
-
Hiç anlatmaya bile çalışma canım, he de geç...Herkesin her hususta bir fikri, hepsinin de mükemmel evlilikleri var zaten. Pöfff
Sen sözlün ne kadar olgun, saygılı, dürüst ve sorumluluk sahibi ona bak. Eğer onun bu eğitim hususunda kendi kompleksi yoksa hiçbir sorun olmaz. Sen de elalemden etkilenip başına kakmıcan bu durumu zaten, di mi?
Keşke adam olmak diploma almak kadar kolay olsaydı. Bunun eğitimle hiçbir alakası yok malesef...
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Fikir ve yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var. Ben üniversite son sınıftayım yaza nişan düşünüyoruz. Bu arada aile arasında da sözlüyüz iki yıldır. uzatmadan konuya geleyim. Ben Sözlümü çoook seviyorum ve o mükemmel bir insan Allah her kıza öyle bir eş nasip etsin. O kadar kusursuz ki, 4 yıldır birlikteyiz beni her zaman el üstünde tutar herkese karşı korur kollar ve dahi bir lafımı şu güne dek ikiletmedi. Yapmak için ağzımdan çıkacak bir cümleye bakıyor. Bu aralar çevremden pek çok insan sen üni okuyorsun y.lisans yapıcaksın o üni okumadı bu ciicim ayları geçer ileride büyük sorunlar yaşarsınız dediler ve diyorlar. Bu benim çok canımı sıkıyor, sanane deyip geçemiyorumda hatırı sayılır kişiler. Benden ne yapmamı bekliyorlar bilmiyorum ayrılayım mı?!!! bu denli beni seven ve benimde sevdiğim adamdan sırf üni okumadı diye resmen ayrılmamı bekliyorlar. Çok üzülüyorum bu duruma ve sözlüme de söyleyemiyorum, dün üni okusana sende aşkım dedim olur dedi ve bugün üni sınavına başvurdu. İmkansızlıktan dolayı okuyamamış şuan çok istiyor. ama insanlara bunu anlatmak imkansız. Lütfen bana sizce doğru olanı söyleyin çok bunaldım. Şimdiden teşekkür ederim.
eşinin mesleği ne? sen ne okuyosun ilerde ne iş yapacaksın?
o da sorun etmeyecektir belki ama ilerde sana söylenilenler gibi onada ima edilmeye başlanırsa sorun sdc senin sorunun olmaktan çıkabilir.
bi arkadaşım marmara sinema tv mezunu nişanlısıda ilkokul mezunuydu ama kız bunu asla sorun etmedi. mesleğini değiştirdi kendine dükkan açtı. çocuk şuan açıktan liseyi bitiriyo. sırf kendini yetiştirebilmek için sürekli kitap okuyo, tiyatro biletleri alıyo..
erkeğe bunu hissettirmemek lazım. kaldırabileceği bi durum değildir. okusun die baskı yapma sakın insanların gazına gelip ama aşılmayacak çözülmeyecek bi durum değil ki kendiside hevesliymiş..
seni bu kdr sevip sahiplenen hırslı birini bulmuşken sakın insanlara kulak asma :) tembel üşengeç biri olmasın okul kapatılmayacak açık değil :)
O O özel bir şirkette çalışıyor maaşı da iyi şimdilik kpss ye girip memur olmayı düşünüyor(çok çalışkan bir insandır.). Bende öğretmenlik okuyorum ve üniversite kalmak istiyorum. Olursa akedemisyen olmazsa mesleğimi öğretmenlik yapacağım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?