Sözlümün üniversite okumamış olması!

• Konu Sahibi Konu Sahibi annakarenine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnsanların ne dediğine çok fazla takılmamak lazım. Herkes her zaman konuşacak birşeyler bulur.
Üniversite okumuş olsa bu seferde başka bir şey bulur yine konuşurlar.
Siz anlaşıyorsanız başkalarının ne dediğine kulak asmayın.
Mutluluklar..

Bak ne güzel o seni herşeye herkese karşı koruyormuş sen de onu koru, insanlara üsluplu bir şekilde cevap vermekten çekinme.. O senin eşin olacaksa kimseye söz söyletme, üniversite okumakta ne var ki açıktan iki yıl okuyan da üniversite mezunu, okur bitirir, mühim olan insan olmaksa bu da sözlünde varmış zaten.. Ayrıca o konuşanlar var ya tam bu düğün zamanı üreyen canlılardır, cevapları uygun bir şekilde verilmediği ortamlarda daha hızlı ürerler...Ve konuşacak bir şey mutlaka bulurlar..

Yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkürü borç bilir ve minnetlerimi sunarım

masallah,allah mutluluğunuzu daim etsin..insanlar her seye konusur.. hıc bır zaman herkesı bırden memnun edemezsın konusacak bırılerı mutlaka cıkar.. ben bu ınsanları anlamıyorum kıme ne.. eger ortada mutluluk varsa evınızı gecındırecek sıze yetecek para da varsa gerısı teferruat.. bu devırde dıplomalı bulmak kolay adam gıbı adam bulmak zorr..sana su kadar soyleyeyım esımın ne mezunu oldugunu bılmıyorum babasının işleri yuzunden bıraktıgını bılıyorum bugune kadar konusunu dahı acmadım üzmemek için cunku umurumda bıle değil demem o kı bu mevzular mutluluk yoksa göze batar

aynı durum bende de var benim için hiç sorun olmaz çünkü ben ailemden böyle gördüm ama şeylerle karşılaşınca onunla bu konuyu konuştum ve o bana senin iyi bi işte çalışmandan ben sadece gurur duyarım ne sıkıntısı dedi ve ben okula gitmek istemediğimde onun zoruyla gidiyorum bazen. o yüzden hiç takma kafana üniversite okumuş yüksek lisans yapmış birini bulursun ama seni umursamaz bile her gün üzebilir hiç belli olmaz insanlık diplomayla olmuyo sen mutluluğunu düşün ve bütün söylenenlere kulağını tıka canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…