Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Fikir ve yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var. Ben üniversite son sınıftayım yaza nişan düşünüyoruz. Bu arada aile arasında da sözlüyüz iki yıldır. uzatmadan konuya geleyim. Ben Sözlümü çoook seviyorum ve o mükemmel bir insan Allah her kıza öyle bir eş nasip etsin. O kadar kusursuz ki, 4 yıldır birlikteyiz beni her zaman el üstünde tutar herkese karşı korur kollar ve dahi bir lafımı şu güne dek ikiletmedi. Yapmak için ağzımdan çıkacak bir cümleye bakıyor. Bu aralar çevremden pek çok insan sen üni okuyorsun y.lisans yapıcaksın o üni okumadı bu ciicim ayları geçer ileride büyük sorunlar yaşarsınız dediler ve diyorlar. Bu benim çok canımı sıkıyor, sanane deyip geçemiyorumda hatırı sayılır kişiler. Benden ne yapmamı bekliyorlar bilmiyorum ayrılayım mı?!!! bu denli beni seven ve benimde sevdiğim adamdan sırf üni okumadı diye resmen ayrılmamı bekliyorlar. Çok üzülüyorum bu duruma ve sözlüme de söyleyemiyorum, dün üni okusana sende aşkım dedim olur dedi ve bugün üni sınavına başvurdu. İmkansızlıktan dolayı okuyamamış şuan çok istiyor. ama insanlara bunu anlatmak imkansız. Lütfen bana sizce doğru olanı söyleyin çok bunaldım. Şimdiden teşekkür ederim.