Sözlünüz evde tekken sizi çağırdı gider miydiniz?

tam olarak söylemek istediklerim. sizi tebrik ederimvereliniortak

Niye asalayalimki arkadasim? Bu hakki bize kim veriyor?
Hangi sifatla onlari asalama gibi bir lüksümüz olabilir?

Allah (C.C.) bile kullarini asalamiyor, hatalarini, günahlarini yüzlerine vurmuyorda biz kimizde buna hakkimiz olsun.benneyaptımki

Ben sonuna kadar bekareti savunan bir insanim, dini inancim, ailem, yetistirilmem ve cevremden dolayi bunu dogru buluyorum, ama bir baskasini bu yüzden yargilayip asalamak ne kadar dogru olabilir sorarim sana?

Inanamiyorum bazen, nasil bir cesaret bu...? Nasil böyle büyük konusabiliyorsunuz?
Hicmi kinadigim ile yargilanirim diye düsünmüyorsunuz?:1no2:

Yapmayin arkadasim, lüften! Evlatlarimiz var, kardeslerimiz var, akrabalarimiz var.....ne malum onlarda yarin öbür gün böyle birsey yasamicak? Allah dogru yoldan sasirtmasin cümlemizi....:Saruboceq:

Birdaha söylüyorum....Kalpleri bilen Allahtir, bu konuda kimi nasil ne sekilde yargilayacaginida o bilir....biz kulugmuzu yapalimda, Yaradan zaten yargilayacak vesselam.:hulya:

hadi len ordan
evlenmeden el değmesine karşıyım ben
değemez kardeşim
önce nikahlmaz:
ortalık malımıyım ben anam var babam var usulü var bu işlerin

demek istediğin şey şumu evlilk önce ilişkiye girmem..
galiba bunu demek istedin..
bu devirde evlilik öncesi erkek eli değmemiş vücüt varmıki..
ne yaşanıyosa 2 taraf arasında yaşanıyor
istemiyorsan yapmazsın olur biter..
namustan söz ediliyorsa eğer, iki tarafında namusu var..erkeğinde kadınında namusu var..
kadın yapınca namussuz erkek yapınca namuslumu oluyor..çok yanlış

Son düzenleme:
Arkadaşlar sözlünüz evde kimse olmadığı zaman sizi eve çağırsa ne yaprdınız gidermiydiniz

yaklaşık 1 yıldır sözlüyüm ve bir çok kere sözlümün ailesi evde yokken evine gittim.
ben istemedikten sonra bişey olmaz.
inşaallah 14 şubattada sözleneceğiz.. sonra sözlüm askere gidecek..:gitme:
5 ay çabuk geçermi:gitme:

hem evine gitmeye cesaret edemediğim kişiyle niye sözleniyimki

burası gene reyting olmuş yavv
alan razı veren razı..sinaycığım evlilik öncesi vermek hoşlarına gidiyor.Şeniz
kapatın konuyo tartışmayın yeter yavvv..
bune yaaaa..
tartışma olmuş gene burası..

yurt dışındaydım bi iş görüşmesi için 2 hafta kadar yoktum nete giremedim..
bi giriyim kadınlar kulübüne dedim bide ne görüm bu topik kendinden geçmiş yavvv
yapmayın kızlar..
herkesin doğrusu kendisine.
birileri evlilik öncesi vermeyi ister normal görür..birileride evlilik sonrası vermeyi ister normal görür.. birbirinizin fikrine saygı duyun..
birbiriniz yorumlarınada sataşmayın yav

Sevişmenin bir diğer anlamı "vermek" değildir..
Belki daha önce hiç sevişmemiş olabilirsiniz ama ben açıklıyayım,hiç kimse bir zımpıtı alıp vermiyor o esnada..
Gerçekten bir hemcinsime hiç yakıştırmıyorum bunu..
Birilerine saygı duymayı aşılarken lütfen kendi kelimelerimizi de bu çerçevede seçelim olur mu?

Çoğu topikte abla dediğim insanlar nekadarda küçük düşürücü konuşmuşlar burada... çok şaşırdım okuduklarıma...
Ama şunu merak ediyorum sözlünüzün yada sevgilinizin evine sadece farklı şeyler yaşanmak içinmi gidilir?
Niye tek düşünceniz bu?
ınsan gibi oturup sohbet edip film izlenmezmi...hayatınız niye sadece cinsellik üzerine kurulu ?
Tartışmak için kimse sataşmasın bana çünkü ben düşüncelerime sonsuz inanıyorum... insanların polemik yaratmak için yaptıkları saçma muhalefetlere cevabım yok

çok gittim, giderim de..
aşkıma hep güvendim, güveniyorum..
ben istemedikten sonra bişey olmaz, benim fikirlerime de saygılıdır..
insan sözlendiği kişiye güvenemiyorsa neden sözlenir ki...
ne zaman güvenecek bu kişiler?? bilmiyorumkismile

madem bu soruyu soruyorsun bısey var senı düşündüren ..

ben gıderdım

Niye söz dönüp dolaşıp kadının mahsurlu durumuna getirilyor anlamıyorum ?
Bunu yapan da hem cinslerimiz..
Nasıl bir zihniyet içerisindeyiz hala anlamış değilim..
Bu düşüncelerden sıyrılamadığınız için kadınlar her zaman ezilmeye mahkum pozisyona geliyor..
Bazı yorumları okuduğumda nasıl bir devirde yaşadığımı düşünüyorum ve cevap bulamıyorum...
Siz bulabiliyorsanız sizi tebrik ederim...
Yemin ederim utandım kendimden.. sevginin adı azılı olmuş neredeyse..
Bırakın artık şu erkektir yapar zihniyetini..
Allah herkese akıl fikir vermiş.. Kullanabilene ne ala..
Ezdirtmeyin kendinizi ve bazı erkeklerin aptalca düşüncelerini gelip burda tasvip etmeyin ..

Giden gider,isterse gitmeye de devam eder.Yaşadığını da yaşar.Çok da tınn aman yaa banane.Gitmeyene de alkış tutacak değilim.guclubacismile

siz sevişmeyi alışveriş gibi bir şey sanıyorsunuz zannedersem..
gün gelip seviştiğinizde eliniz boş kalırsanız şaşırmayın sakın, alınıp verilen birşey yok çünkü ortada..

Bu erkek ağzı resmen,hemde böyle sokakta gezen herkesle yatıp kalkıp sonra ona buna bana verdi diye anlatan erkek ağzı..
Vermek ne demek,bu lafı kadınlık onuruna nasıl layık görüyorsunuz.
Yarın eşinizle sevişince vermiş mi olacaksınız,neyi vereceksiniz..?
Kusacağım galiba akannehir

"vermek" :uhm: bu kelimeyi kendinize, hemcinslerinize yakıştırabiliyor musunuz? saygıdan bahsetmişsiniz bir de :1shok: yarın kızınız olursa ve bunları yaşarsa bu tabirle mi yaklaşacaksınız ona da?

anlaşılan sen cok vermişsin!!!
oldumu?? hoşuna gittimii bu tabirim
bu konuşma tarzına bunu hakediyorsun maalesef
önce saygılı olkii saygıı beklee.

"vermek" olayına gıcık olduğumu belirttikten sonra.... konu başlığına döneyim ben giderdim ki erkek arkadaşımın evine gidiyorum birlikte yemek yapıyoruz tv izliyoruz o kadar eğlenceli ki... kaldı ki istemediğin bir şey olmasından korkuyorsan ve güvenemiyorsan eğer değil ilişkiyi resmileştirmek, devam etmen bile hata olur bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…