Sözlünüz evde tekken sizi çağırdı gider miydiniz?

buna anlayış gösteririm haklısın cnmbuyrunnnnnnnnn

sağol canımzemuszemus
ben anne ve babanın görüşüne önem veriyorum bu konuda..ben nişanlıyken mesela,dışarda istediğimiz gibi görüşüyorduk ve bundan ailem rahatsızlık duymuyordu,ama ev konusundaki tavırlarını hiç söz konusu olmasa da biliyordum.ha başka şehirlerdeydik,gitsem ruhları dahi duymazdı ama onlar bana biçok konuda anlayış gösterirken ben de onlardan gizli bişey yapmak istemedim.(yanlış anlama bişeyden kastım o şey değil:))yani sadece eve gitmek,aile bu taktı mı takabilir olaya)

Ben olsam giderdim... Sözlü olduysak zaten o kişi benim için inanılır güvenilirdir. Hatta birlikte vakit geçireceğimiz için sevindirik olurdum... :)
ama senin şüphelerin var gibi gönlün rahat değilse gitme...

walla giredim gitmesine deeeeeeee...
gittim diim daha ne tolsun
çoook gittim de
öyle otur kalk yemek ye oturla bitmio haberiniz olsun hahahahahah

nicko nan bi de herkese siz bilmem neler peşindeyken ben odam da oturdum diodun hee
az değilmişsin yavrım sen desempatiksalakcinni

soruya gelecek olursak
adamdan şüphen varsa istemedğin şeyleri sana zorla yapacak biri gibiyse zaten sözlenmeseydin keşke.
he sözlendin evlenene kadar gitmeyi ver kaç adamdan da başına bişi gelmesin.
bu devirde artık öpmek falaln masum kalıyor
ama hayatımın hatası diyip sonradan pişman olacağın birşeyin başına gelmesinden çeiniyorsan gitmezsin.
ben sevgliyken gittim sözlüyken de gittim
ama güveniyodum
biliodum bişi olmicağnı istemediğim hiç birşeyi yapmayacağını
haklı da çıktım
adam var adam var
korkun çekincen varsa gitme

Güvenmediğin adamla sözlenme zaten. Öyle görücü usulü tanımadan etmeden bir haftada söz iki haftada nişan iki ayda düğün şeklinde yapılan evlilikleri hiç tasvip etmiyorum. Önce bir flört dönemi olmalı taraflar birbirini iyice tanımalı güvenmeli anlaşmalı ancak ondan sonra söz nişan gibi şeyler yapılmalı bence. Ama tanımadığın adamla sözlendiysen zaten güvenemezsin tabiki.O yüzden önce tanı sonra sözlen.

hahaha lepuşka olum
ben benimkini bulana kadardı o
hahahahhaah

buldum ondna sonra saldım çayıra

Gitmem abi niye gideyim ki, gelin ata binmiş ya kısmet demiş.
Evde başkası varken eve çağırmayan, kimse yokken çağırıyorsa durup bir düşünürüm.

ateşle barut yanyana durmaz arkadaşım... uzun lafın kısası budur... genelde başbaşa kalınınca uslu duran sırnaşıp koklaşmayan arkadaşlar varmıdırki ha vardır ama varsada nadirdir... ben uygun bulmam böyle şeyleri. ben deil dinimizde müsade etmiyor... kendimden biliyorum... gelin ata binmiş ya nasip demiş...

walla giredim gitmesine deeeeeeee...
gittim diim daha ne tolsun
çoook gittim de
öyle otur kalk yemek ye oturla bitmio haberiniz olsun hahahahahah

üstteki yorumlara katılıyorum bu işe bu kadar masumane bakmanın mantıklı bir yanı yok kadın ve erkek ateş ve baruttur öyle masumane yemek yenilip tv izlenecek bir durum varmış gibi anlatılması da çok komik yani kadın ve erkek işte yalnızsalar olacak olan bellidir hem neden yalnızken çağırıyor anlamış değilim anlaşılan oki fırsat oluşturmak istiyorum bu gibi durumlardan mağdur olan çok genç kız var ben sana dikkatli ol ve gitme derim tedbiri elden bırakmamak gerekir iş işten geçtikten sonra ii niyetli olmanın da bi manası kalmaz ona göre

ya ne alaka canım..
senin istemedigini bişey neden sana yapsın ki... eee nasıl tanıcan karşındakini...
veya tanıyosunda zaten bilirsin tavrını

evet insanlar birbirlerini çok tanıdıklarından bin türlü dünya hali genç kızların başına geliyor ,birbirlerini çok tanıdıklarından evlendikten iki gün sonra boşanmaya kalkıyorlar ,birbirlerini çok tanıdıkları için 5.gün birbirlerini aldatma yoluna koyuluyorlar öyle değilmi ,lütfen gerçekçi olun bir insanı aynı evde yaşamadıkça tanımanız mümkün değil hatta ve hatta karı-koca iken bile tanımadığınız bin türlü hali ortaya çıkabiliyorken sadece sözlünüz olması onu tanıdığınız anlamına geliyor ve hiç bir tedbir almadan davranabiliyorsanız bence sizde sorun var demektir ( siz derken sizi kastetmedeim genel için konuşuyorum siz bu konuya değindiğiniz için sizden alıntı yaptım yanlış anlaşılmasın )

Kimin ne yapacağı belli olmaz ailesi varsa giderdim ben.Güvenle ilgisi yok bu işin...
Bir de dinen günah diyenler olmuş da ne ilgisi var ayıp olarak karşılanabiir bazılarınca ama sözlüsünün evine gitmek neden günah olsun ki:a.s.:

Son düzenleme:
ah be hayaticim
söyle be kuzum

yalandan tribe girmeden hahahaha

nickolaberigele,ne güzel nikin var yaaaakaydirigubbakcemile

esra kendi nickinden de güzel
içi daha bir güzeldir onun

tatlı nikoş güzel nikoş
esmer bomba

olumunekankayizsmile

esra nikim yaptığımdan mütevellit hahaha

laf ola beri gele işte hahahahahahahahah

mölbiş beni geç
mohterem beyin evine gider miydin gitmez miydin onu söyle

bak yalan söleme çarpılırsın ahhaha

ayol adamin tecavuz edecek hali yokya.

valla bak o hiç belli olmaz
işanlımsın zaten evlencez diyip üstüne atlasa gücün yetmez bile kurtulmaya
adamına bağlı herşey

hahaha lepuşka olum
ben benimkini bulana kadardı o
hahahahhaah

buldum ondna sonra saldım çayıra

sen böle dememiştin nikoşsempatiksalakcinni

esra kendi nickinden de güzel
içi daha bir güzeldir onun

tatlı nikoş güzel nikoş
esmer bomba

olumunekankayizsmile

niko mu güzellsempatiksalakcinni

AKLIMA GELDI NISANLIYKEN ESIMLE YANLIZ KALMA HEVESIYLE SINAVA GIRMEYE KARAR VERDIM ANKARAYA GELECEKTIM SINAV ICIN. KOCAMLA YANLIZ BIR GUN GECIRECEKTIM ARTIKIM EVINEDE GIDERDIM :kedi: TUM PLANLAR SINAV ZAMANI ANNEM OLMAZ OLE SEY SENI YANLIZ GONDEREMEM DEMESIYLE SUYA DUSTU (YERSE DIYE KORKTU HERALDEmafoldumben) KAYINVALDEMDE HEP BIRLIKTE GIDELIM DEDI AYY CÜMBÜR CEMAAT TOPLANDIK GİTTİK. ANNEM KAYNANAM KAYINBABAM BİDE HER DONDAN ÇIKAN GÖRÜMCEM KIZIYLA BİRLİKTE ORTADA DA BENkaydirigubbakcemile3
HALA GULUYORUM

Back
X