Sözlünüz evde tekken sizi çağırdı gider miydiniz?

kızlar evet gittim ama şüpheliiym gittiğimde bazı şeyler oldu ateşle barut yan yana durmuyor haklısnız.2,kezde gittim yi,ne olmadı aramızda derin şeyler hariç bazı şeyler oldu.ama pişmanlık duuyorum bazen ama onu da çok seviyorum.napmalıyım bilmiyorum

alla alla sen bu adamı sevdiginden eminmisin?
insan sevdigi ile paylaşımda bulunmaktan pişman olurmu yaw
sadece mutlu olmalı

kızlar evet gittim ama şüpheliiym gittiğimde bazı şeyler oldu ateşle barut yan yana durmuyor haklısnız.2,kezde gittim yi,ne olmadı aramızda derin şeyler hariç bazı şeyler oldu.ama pişmanlık duuyorum bazen ama onu da çok seviyorum.napmalıyım bilmiyorum

harbi komik kızsın sen git git... :roflol:

annem istanbula gidiyor yarın.. bi hafta evde tekim.. çağirimmi benim yavru kuşu evime aklinialirimsmile hehehee... baktım naz ediyor gelmem falan diyor.. aşkım tek başıma korkuyorum diye duygu sömürüsü yaparım.. geldiğinde de gazozuna ilaç atarım =))) valla şaka bi yana yalnız kalmaktan korktuğum bir adam ne sevgilim olabilir ne sözlüm olabilir ne de kocam olabilir.. yok ayrılırız yok yüzük atarız yok bilmem ne olur diye de hesap kitap yapamam ben.. dört duvar arasında on dört duvar arasında sokakta dağda bayırda yalnız ya da kalabalıklar içinde yani her yerde yanımda olmasını istediğim adamdır benim sevgilim dediğim adam.. ayrılırsak da yaşanan hiç bişeyi hata olarak görmem.. allah korusun bi ayrılık durumunda da dert ettiğim şeyler aramızdaki ateşlik barutluk değil kaybettiğim sevgi.. kaybettiğim mutluluk kaybettiğim sevgilim olur....

ya bu neye benziyo biliyo musun? hergün haydar dümen'e haydar beyyy ben haftada bilmemkaç keç mastürbasyon yapıyorum ama sonra pişman oluyorum, diye soru soran insanlara benziyo?

sen yapıyosan haydar napsın, hadi yaptın pişmanlığına ne etsin?

ya git ya gitme o senin ve ailenin hayatı algılayış biçimiyle alakalı. biz ne bilek

ya bu neye benziyo biliyo musun? hergün haydar dümen'e haydar beyyy ben haftada bilmemkaç keç mastürbasyon yapıyorum ama sonra pişman oluyorum, diye soru soran insanlara benziyo?

sen yapıyosan haydar napsın, hadi yaptın pişmanlığına ne etsin?

ya git ya gitme o senin ve ailenin hayatı algılayış biçimiyle alakalı. biz ne bilek

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

çok ayıp etmişin sen gitmicektin o gelecekti
uhahahhahah
yaa ben şeyi merak ediyorum bu kızlar evleneceklerinde ne yapıyorlar
şaka bi tarafa sonuçta ben erkek olsam el değmemiş kız isterim yanii

yahu ben sürekli gidiyorum o da sürekli geliyor :) mesela yarın :) annem kapıdan benimki bacadan :)))
oof ne bu ya Nuri alço mu??

Çisil burada bile nohuttan bahsediyosun kaydirigubbakcemile3

ınsan sevdiği adamla yaşadığı şeylerden pişmanlık duyarmı yahu
ilginç

çok ayıp etmişin sen gitmicektin o gelecekti
uhahahhahah
yaa ben şeyi merak ediyorum bu kızlar evleneceklerinde ne yapıyorlar
şaka bi tarafa sonuçta ben erkek olsam el değmemiş kız isterim yanii

Sinay hanım ne demek el değmemiş
biz el mi değdik yani
ne yani biz ikinci el miyiz
ne yani bizi kocamız defolu mu aldı
sonuçta değdiyse de onun eli değdi alla alla kınıyorum sizi :dilcikar:

Gitmem abi niye gideyim ki, gelin ata binmiş ya kısmet demiş.
Evde başkası varken eve çağırmayan, kimse yokken çağırıyorsa durup bir düşünürüm.

aynen bunu demek istedim
iş sözlenmekle bitmio
hadi gittin diyelim bişiler oldu
bu olayın üstüne oldu ki ayrıldınız yada sözlünüze bişi oldu
ne yapacaksınız hadi buyrun şimdi ayıklayın pirincin taşını

Yav bişi dicem evli olan arkadaşlar sizden rica ediyorum kafama takıldı sözlünüz sizi eve çağrıdığınızda gittiğinizde illa bişemi oluyodu yani ??

Sinay hanım ne demek el değmemiş
biz el mi değdik yani
ne yani biz ikinci el miyiz
ne yani bizi kocamız defolu mu aldı
sonuçta değdiyse de onun eli değdi alla alla kınıyorum sizi :dilcikar:

hadi len ordan
evlenmeden el değmesine karşıyım ben
değemez kardeşim
önce nikah:olmaz:
ortalık malımıyım ben anam var babam var usulü var bu işlerin

bak hilalcim gidersin tabi
neden gitmeyesin ama illaki yanımda birileri olmalı yada sözlümün evinde birileri olmalı
benim o eve yalnız girdiğimi gören biri beni salla ailem için hiç hoş şeyler düşünmezler

el değmese ayak deyse olur mu sinay laelaelaelaelae

el değmemiş istiomuş ekmekmi alıon nan fırından kaydirigubbakcemile3

Back
X