Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herhalde artık bizim gibi kimseyle cinsel ilşki yaşamamış kızlar dışlanacak.Gidişata bakılırsa böyle görünüyOr.Neredeyse siz daha kimseyle o işi becermezdiniz mi sorularına maruz kalacağız.Ne yapalım şimdi arkadaşım senin cinsel yaşantını?Ortaya dökmüşsün de.Sizleri de 2.ve ya 3.sınıf (onların tabiriyle)görenleri bu kadar önemsememeniz lazım.Ben de kendi adıma konuşayım birçok şey ailede başlar.Yine kendi adıma benim mezhebim herkezin ki kadar geniş değil !!!
Kesinlikle dışlamalarına müsaade etmem kendimi..
Forumda her daim bekareti savundum..Zamanında kötü kelimelere maruz kalsam da düşüncelerim aynıdır..Her iki farklı düşüncede birbirine saygı duymak zorunda.lmaz:
bıktım yaa elalemın bacak arası muhabbetınden bıktıım
bakın bakalım bır kısı bakırelere laf soylemıs mı su forumda???????bakıre tü kaka demıs mı?????
ama yoook bakıre degılım dedın mı mezhebın degıl miden genıs olcak!!!!genıs olcak ki,şişme bebek yerine konucaksıın suscaksın,2. el olcaksın suscaksıın,fahıse olcaksın suscaksın,senı seven erkek arkdasına bıle mezhebı genıs denıcek sen yıne suscaksın,yericekler seni suscaksın,asaglıycaklar suscaksın....bakıre degılsın ya sus anasını satayım..senın konusmaya hakkın yok..tü kaka..
yok oyle yagmaaa arkdasım yooooook!!!!!!!!!
mooncum zaten problem buradan kaynaklanıyor..
kımse soruya cevap vermıyor..herkes ılla bırıne comak sokmaya calısıyor...
ılk sayfalara bak ne guzel herkes yorum yapmıs konu hıc bır yere sapmadan...
sonra bırı cıkmıs ben erkek olsam el degmemıs kız ısterım demıs...ne alaka?ne alaka yanı?sorduk mu sana erkek olsan nasıl kız ıstersın dıye??hayır eee ne deşiyorsun ne karıstırıyorsun???
arkdasın bırı kadının adı sızın gıbıler yuzunden yok demıs bu kısıye cevap olarak,bende yıne bu kısıye cevap olarak kalırım da ederım de sana ne dedım gercekten kadının adı yok dedım,bana sen boyle yaparsan sana cok guzel ad koyarlar dıyor..bu ne yaa???bunları hangı mıde kaldırır!!!!
Ne bu sinir yahu?bilmiyorumkismile
siz ve sizin gibi düşünenler insanlara hakaret ediyorsunuz . ( mezhebi geniş gibi mesela..) sonra insanlar kendini savununca suç oluyor. bu kadar basit bir durum bu.. bundan dışlanmayı nerden çıkardınız anlamadım.
merak etmeyin bir kişinin ortalığı bulandırmasıyla dışlanmazsınız.
ne cüret kendi değerleri adına bekareti savunan birini ya da birilerini dışlamak. öyle bir şey yapmaya çalışan da yok.burda özel yaşamalrı, tercihleri yüzünden fahişelikle suçlanan insanlar kendilerini savunmaya çalışıyorlar. bu kelimeden hoşlanmıyorum ama bakire olmama ragmen ben de bu insanları savunuyorum. çünkü fahişenin kelime anlamının bilincindeyim.
evet canım maalesef işin en sıkıcı boyutu da bu. konu sahibi bekaretle ilgili bişi sormamış ama konu illa oraya çekilmiş. aklımz fikrimiz apış arası çünkü. cinselliğe düşkün olan kocasıyla ve ya sevdiğiyle yaşar, olmadı fantazi kurar. sorun bu da değil. çomak sokulmak istenen yer kendi cinsellğimiz değil ki başkasının ki.. hani mini etekli bir bayan geçer; arkasından yurdum delikanlıları 2.5 saat sohbet çevirir, mahallemize boşanmış bir bayan taşınır, bütün gözler onun üstüne çevrilir, bir erkeğe selam verse,vurun kahpeye denir. örümcek beyinli hanım teyzenin biri çıkar dekolte giyen kadın tecavüzü haketmiştir diye konu komşuya demeç verir.. buna benziyor bu işte..
evet canım maalesef işin en sıkıcı boyutu da bu. konu sahibi bekaretle ilgili bişi sormamış ama konu illa oraya çekilmiş. aklımz fikrimiz apış arası çünkü. cinselliğe düşkün olan kocasıyla ve ya sevdiğiyle yaşar, olmadı fantazi kurar. sorun bu da değil. çomak sokulmak istenen yer kendi cinsellğimiz değil ki başkasının ki.. hani mini etekli bir bayan geçer; arkasından yurdum delikanlıları 2.5 saat sohbet çevirir, mahallemize boşanmış bir bayan taşınır, bütün gözler onun üstüne çevrilir, bir erkeğe selam verse,vurun kahpeye denir. örümcek beyinli hanım teyzenin biri çıkar dekolte giyen kadın tecavüzü haketmiştir diye konu komşuya demeç verir.. buna benziyor bu işte..
hangi dizide var bu sahneler bende seyredeyim:hulya: