Sözlünüz evde tekken sizi çağırdı gider miydiniz?

yine rahmetli duygu asena'nın bir sözü vardı

"Her tarafı ellenmiş bir tek zarları duran bakire kızlar" diye ne kaaa haklıymış

valla arkadaşlar benim lafımada çok takılmış bazı arkadaşlar sanırım benim tezcanlılığımdan kaynaklanıyor ben geri kafalı lafım için herksten özür diliyorum ağır olmuş evet herkes dilediğini yapsın vicdanına kalmış herkesin

walla o kadar çirkin lafın arasında geri kafalı lafı bu kadar on plana nasıl çıktı bende anlamadım :)
büyüklük yaptığın için tebrik ediyorum..

35 Sayfayı okumadım direkt başlığı okuyup yorum yazıyorum yazmadan duramıyorum.
Belki bir tartışma başlatırım ama genede yorum yapacağım.
Bu nasıl soru ya ?Sözlüm beni evine çağırsa gidermiyim giderim, gideyim mi diye kimse ye de sormam evlilik için söz veriyorsam birine nereye nasıl gideceğimede ben karar veririm.
En gıcık olduğum kız tipi de budur yapayımmı diye sorar? yap dersin bık bık bık anlatır şöyle olur böyle olur yapma dersin ama bık bık bık böyle olur diye savunur .
:olmaz:

bu tartışma ancak kadınların bellerinden yukarı çıkmayı her beraber başardığımızda biter ama şimdilik pek mümkün görünmüyor bu

Ohoooooo bayanlar Allah Aşkına ne oluyoo yahuuuu?? konunun dışına çıkmış birbirinize sataşır ve birbirinizin düşüncelerini yargılar olmuşssunuz.. Belkide konu sahibi çoktaaan gitti bile sözlüsünün evine???
Birde Şuvarkii Alan Memnun Veren Memnunsa Bizlere Ne Düşüyor Çok İyi Biliyoruz Öyle Değilmii??

Biz daha insan gibi konuşmayı beceremiyoruz.Birileri diğerlerine 2.3 el,bazıları da fahi..,bazısı da battı mı yönünde ucuz kelimleri sıkıştırıveriyor cümlelerinin arasına hiç düşünmeden.Elem vericiboshayallersmile

ya zaten her zamanki gibi konu sahibi konuyu acmış ve ortadan kaybolmuş..
önceki konularına da baktım dün..tedirgin olma sebebi belli oluyor ama nedense kendini ifade etmeden ortadan kaybolmuş..

oo yine mi tartışma... anlam veremiyorum şu işe. elalemin derdi kimseyi germesin bu kadar ya.... birileri yine namus abidesi olmuş da tokmakla milletin kafasına vuruyor.. komik yani....

KıM NEREYE gidiyorsa gitsin ne yapacaksa yapsın yaww ,bu ne amaaaannnn...

hem konu sahibi neden bize soruyorki onun yüzünden millet birbirine girecek yawww akannehir

walla ben olsam yınede edıtlerdım..bır lafım bu kadar ınsanı uzuyorsa bu kadar ınsanı sınırlendırdıyse bu kadar tartısma yarattıysa ben ınandıgım bır dusunce bıle olsa edıtlerdım..

Hayır canım editlemez, önce böyle uçlarda yorumlar yaptı isim vermeden genelleyip hakaretlerini etti, en sonunda da bu benim fikrim deyip çekildi, sizler burada tartışmaya devam ediyorsunuz, zaten amaç buydu polemik yaratmak..

Hani nerede bu arkadaş gelip açıklama yapıyor mu ama siz hala tartışmaya devam ediyorsunuz yazdıklarını, Allah aşkına böyle insanları kaale almayın, hani Cekhu diyorsun ya delinin bir kuyuya taş atıyor arkasından 12454678 kişi çıkaramıyor diye işte onlardan biri de sen olmuş oluyorsun, sen zaten yeteri kadar cvp yazdın, savunmanı yaptın, hala anlaşılmayı bekliyorsun ya bekaretin bu kadar tabu yapıldığı bir ülkede çok zor anlaşılman, ailen çevren seni bu konuda anladığına göre gerisi fasa fiso değil mi? o yüzden nasıl ve neden yaptığını bu kadar detaylı anlatmana bence gerek yok, kimseyi enterese etmez...

Konu sahibi de yok ortada, amaç zaten konunun bekarete gelmesiydi, zaten sözlünüzün evine gider misiniz diye soran bir kişi cinsellik yaşamaktan çekindiği için sorar bunu, yani konunun bekarete ve cinselliğe gelmesi gayet normal şu topikte gamyoncuiremsu

doğru diyorsun canım..
aslında farkındayım bende..ama saygısızlığa tahammülüm olmadıgı için saf saf laf anlatmaya çalışıyorum..doğru yani bana ne?anam mı babam mı?
yok zaten artık bu konuda bir daha polemiğe girmiycem,milletin ağzına laf vermekten başka bir ise yaramıyor..
dediğin gibi isteyen istediğini düşünsün istediğini yapsın bana ne..gözlerime parmaklarıma yazık..klavyeme yazık :))

benim en yakınımdan
arkadaşımın abisi öylesine çapkındı
çıkmadığı yatmadığı kız kalmadı
şu an yaşı 30 herkes evlen dio
verdiği cvp
eğlenecek çokta evlenecek yok
şimdi kız bulamıyor
güler misin ağlar mısın

burada asıl dikkat edilmesi gereken şu abi olayı. kendi kim ki başkalarını bu kadar acımasız eleştirebiliyo ve alt sınıflara koyabiliyo:uhm: asıl onunla evlenmek isteyecek saf kıza acırım ben, şerefsiz adamın teki..
Siz de kadınlığınızı nasıl bu kadar küçültebilirsiniz nasıl aptal bi zar parçasına öne atıp sayfalarca bu kadar geri cümleler kurabilirdiniz inanamıyorum! Ahh ahh işte böyle kendi kendimizi aşağılaya aşağılaya erkeklere yüz verdik. Allahın saçma sapan sapıkları kız beğenemiyo bi de şuraya bak! Seni kim beğensin!

hadi len ordan
evlenmeden el değmesine karşıyım ben
değemez kardeşim
önce nikah:olmaz:
ortalık malımıyım ben anam var babam var usulü var bu işlerin

o kadar iğrençsiniz ki madem bulandı! Nefret edilmek için yapıyorsunuz bunları! Çünkü hiç bir kadın kadınlığını bu kadar ayaklar altına alamaz!

Siz de kadınlığınızı nasıl bu kadar küçültebilirsiniz nasıl aptal bi zar parçasına öne atıp sayfalarca bu kadar geri cümleler kurabilirdiniz inanamıyorum! Ahh ahh işte böyle kendi kendimizi aşağılaya aşağılaya erkeklere yüz verdik.

niye bunları yazana değil o erkeklerle beraber olan kadınları aşağılamıyorsunuz , o adamlar o işi tek başına mı yapıyor ,adam kadar onunla beraber olan kadınlar da var bunu da unutmayalım .Ayrıca kendimizi aşağılaya aşağılaya değil , bu erkeklerle beraber ola ola kadınlar kendini aşağılıyor ,şimdi bunun suçunu da mı erkeklere atıyorsunuz yuh yani

o kadar iğrençsiniz ki madem bulandı! Nefret edilmek için yapıyorsunuz bunları! Çünkü hiç bir kadın kadınlığını bu kadar ayaklar altına alamaz!

neden iğrenç olsun ki ,bir insana hitap ederken saygılı olmanız gerekir ,iğrenç filan ,ne var gayet güzel bir düşünce ,yalan mı doğru da hem de yüzde yüz doğru ,her önüne gelenle aşna fişna yapan kadın mı iğrenç oluyor acaba yoksa bu gerçekleri söyleyen mi ...insanlar kendine gelsin biraz ve kelimeleri kullanırken de dikkat etsinler sonuçta ben de bu fikirleri paylaşıyorum bende mi iğrenç oluyorum ama doğru günümüzde ellenmemiş bayan kalmadığı için malesef bizim fikirlermiz iğrenç geliyor birilerine ...neyse sizi biraz saygıya davet ediyorum ..

evet doğru haklısınız. kadınlar sadece tek başlarına bu iğrençlikleri yaşıyorlar. ee ne de olsa "erkeğin kirlettiği"dir ancak kadın, bütün pisliklerini tek başına yaşar. Adam da evli değilken gönlünün çektiğiyle yatar kalkar sonra sadece ve sadece kadının namusu üzerine konuşulur. Yazık Duygu Asena'lara yazık Türkan Saylan'lara.. Kadının günahı=Erkeğin günahı, dinen bile bu böyledir, sizin artık tatlı canınız kabul eder ya da etmez..

Back
X