- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Aminnn :) ben de öyle istiyorum annem konussun ben bidaha konusmuycam sanirimBen senı cok takıdır ettım bukadar herşeyın normal gören ınsan ılerde neler yapmaz sakın onların senı kandırmasınada ızın verme yok erkektır yapar bırsey olmaz falan fılan gıbı Allah kalbıne göre versın ınşallah o gıtsınkı daha hayırlısı gelsın amınayrıca kv ve kp senın hı acıklamas yapmana hıc lüzum yok annenız sızın adınıza anlasamadıhınızı ısınamadıgınızı. desın onlara sen muhatap olma sakın
Herkes şükret babanin evinden beter olursa diyor.. sizinle ayni fikirdeyim ben yapmamissam karşımdaki de yapmasin"erkektir yapacak tabi" anlayışında olmadığınız için tebrik ediyorum. eğer bir kadın bekliyorsa- ki beyefendilerin sandığı gibi sadece onların cinsel ihtiyacı yok- erkek de bekleyebilir. soğumanızı çok iyi anlıyorum. ben olsam ben de soğurdum. allah karşınıza sizin gibi hassas birini çıkarsın. malesef toplum öyle iğrenç bir hale geldi ki böyle bir şey düşünmek ayıplanıyor...
bu arada size tavsiyem eviniz huzursuz bir ev diye evlenmeyin. daha huzursuz bir eve düşmeyeceğiniz ne malum?
Tesekkurler insallahSevgi olmadığı için bir kalemde silip alabiliyorsunuz eger sevseydiniz sizden önceki yaşamı sizin için cokta önemli olmayacakti.Mantik evliligi olacagi için mantiga ters birsey oldu mu anında bitti. Hakkınızda hayırlısı olsun . İnşallah gercekten sevdiginiz biriyle bir evlilik aşk evliliği yaparsınız.
Değil mi, ben ilk beni eşim öpsün isterken bizimki uçmuş bileHerkes geçmişi geçmişte bırak muhabbetine girmişte, sen bu anı özel bilip kendini evleneceğin insana saklamışsan, bunu karşındakinden beklemek en doğal hakkın.
Kesinliklegeçmişe bakmamak biçok konuda mantıklı ve anlaşılır olabilir ama onun geçmişi senin bugün yaşamak istediğin şeyin önünde engelse tabiki geçmiş önemlidir, bu durumda olduğu gibi, kadın bakire erkeğin de bakir olmasını bekliyo bu da onun hayattan beklentisi ama adam geçmişinde biriyle birlikte olarak bu kızın hayaline ket vurdu bile
Ona ayri sinirlendim kendimi zor tuttum cevap yazmamak icinCanım sana saygılı olmak zorunda..ne o yoksa sen gerikafalı misin da ne demek
Bu sefer de ben kötü olurumEwet cok hakli 23 yasinda saglikli bi bireyse yasanmislihi 1 degil pek cok defa olabilir. Ayrilmak ayrilmak sze kalmis fakat size durustce soyledigi biseyi ailesine tasimA saygisizligini yapmamiza gerek yok. Istemiyor der cekilirsiniz. Illa bi sebep gosterceksrniz gercek nedenini soyleyin sevemedim isinadim deyin. Bu daha durustce
Sebep sormakta israr ederlerse mecbur soyluycemSözü atmak istemekte haklı olabilirsiniz.
Ama onun sizle paylaştığı özel mevzuları ailesine anlatırsanız, çok büyük ayıp edersiniz.
süpersiniz. Büyük ihtimal o kârhaneye gitmedi sevgilileriyle yaptı. Şimdi onlarla evlenir mi hayır tabiki. Çünkü onlar kirli. Ama benle evlenir ben bakireyim. Kendisi zaten pipiye sahip olduğu için doğuştan temiz
bizde genelde bu olağan değilmi arkadaşlarHa ha super bi yorum yaa
ne var bundada diyebilirler:)Sebep sormakta israr ederlerse mecbur soyluycem
Resimden gördüğüm kadarıyla hemseriyiz tüm güzellikler seninle olsun.Tesekkurler insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?