çocuğum kadar mı?
şimdi bak evladım, sen bir konu açmışsın, tavrın ve ifade şeklin çoooook yanlış ve çirkin..
Olayı başka ne şekilde yorumlayabilirim? Kullandığın kelimelere baksana..tanımadığın insanların namusuna dahi dil uzatmışsın.
şu aynayı çevir hele bir kendine..
Olayı yorumlamam gerekirse de; bu tür çıkar ilişkilerinde mutlu ve huzurlu olan kimseyi görmedim..
Sen "adam olabilmek" için başkasını kullanıyorsun, bence de adam olabilmek, kafaya koyduktan sonra her şeyi tek başına göğüsleyebilmektir..kimseyi kullanmadan, kimseye tamah etmeden.
Her anlamda yanlış yoldasın...
Kimse beni anlamıyor, zaten evlenmek istemiyorum ki ben. Büyük baskı altında yaşıyorum, ailem eğitim konusunda desteklemiyor, anca sözlüm olunca bu yol kolaylaşıyor benim için, o desteklediği için ailem de ses çıkarmıyor, bakkala giderken bile koşa koşa git gel diyen bir ailem var, boğuldum artık. Onun sayesinde nefes alıyorum.. Anlamadığım ablalarım böyle şeyler yaşamadılar.. Hayatım o kadar zor ki.. Burada birçok kişi bana gard aldılar, yok çıkarcı yok bilmemne.. Sıkıldım artık..Bitirsem ne okuma ne çalışma hayatım ev temizleyip koca beklemekle geçecek.. En azından Söz nişan vs bunlar bana zaman kazandıracak, kpssydi önlisanstı hangisine karar vereceksem işlerimi yoluna koyar bu kapıyı çekip çıkabilirim.. Başka ne şekilde aileme rest çekeceğim ki ben? 5 kuruş param ve güvencem olmadan.. Öneriler varsa bekliyorum.. İçimi dökmüş oldum.. yorumunuz için çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?