Sözü bozduk, sinir krizi geçirdim..

Ailen Çok Baskıcıymış Ya Eee Nasıl Oluyorda Sözlünle Bir Başına Dışarı Çıkmana İzin Veriliyor Onu Anlamadım

Dışarı Çıkabilmek için Onunla Berabermişsin Okudum Az Çok Konuyu da Yani Tuhaf O Sözlüye Nasıl Bu Kadar Güveniyor Bu Ailen?

Yani bu kadar değil ama bende 19 yaşında ailem istiyor diye bir evlilik yaptım bır ara ayrıldım ama ailem çok istedi evlenmemi şöyle böyle
evlendim aşık olmadım ama zamanlada sevdim evlendiğim kişi bana aşıktı
3 sene evli kaldık evlendiğimiz ilk günden son güne kadar hep ağladım bazı seylere tahammül edilemiyor
sanırım fiziksel olarakta begenmiyorsunuz benim eski eşim 100 kilonun üstündeydi bende o dönemde 45-50 filan herkez dalga g eciyordu ne buldun bu adamda diye
neyse bir bebeğimiz olduğunda o çirkin adamın beni evlilik boyunca aldattığını öğrendim neyse insan geri dönüp bakıyor bunca acı yaşadım ama kim için işte o zaman neden zamanında kararlı olamadığıma kızıyorum

2.evliliğimi yaptım şimdilerde ve aşık olarak evlendim

size anne diyebilirmiyim :) (en fazla 35 36 gösteren hoş bir bayansınız)
şaka bir yana. Yorumlarınızda haklısınız ama bazen insan hayatı mecburiyetlerle yaşayabiliyor.asilik agrasiflik kimseye helal değil tabiki ama yaşanmışlıkları sorgulamadan davranışları yadırgamayalım.bence kimse sınanmadığı günahın masumu yada suçlusu olamaz.aile yapısı çok karışık konu sahibinin akıl karşıklığını normal karşılamaya çalışalım. :2:

Sorununu ve verdiğin cevapların hepsini okudum. Belli ki sadece okumak için sözlendiğini söylüyorsun ama sevmediğin bir adamında seninle alay etmesi seni sinirlendiriyor ve zoruna gidiyor.

Sözlenmeye yada evlenmeye mecbursun veya değilsin o konuya girmeyeceğin ailen yapın farklı olduğu için. Herkes ailesinden yana şanslı olamayabiliyor.

Eğer bu kişinin sana yaptıklarından rahatsızlık duyuyorsan sende ona o şekilde davran. Seninle dalga geçiyorsa dalga geç, seni rezil ediyorsa sende rezil et. Zaten sevmiyormuşsun. Bu nedenle rahatsızlık da duymazsın..

Martı kaşlı bodurhanla niye sözlendiniz ki, sevmiyomuşsunuz hem

Sevdiğin biriyle neden yapmıyorsun bunu
O zaman yaşadıklarınız 'gerçek' olur en azından
Şimdi ikinizde birbirinizi maske olarak kullanmış oluyorsunuz

Ailen çok tuhaf yalnız
Seni dinlemiyo da
Çakma sözlün olunca mı dinliyolar

yavrum bu martı kaşlı seni bırakmaz ki...bulmuş senin gibi kızı ....dikkat et başına bela sardırmayasın....riskli bir iş bu(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…