Sözü bozmaliyimiyim:(

böyle ömür geçmez kıskanç ve konuşarak anlaşmayı bilmeyen bi insan için hayatını karartma ararsa arar aramazsa da hiiiç oralı olma o yine eskisi gibi olacak sanıyordur aklı sıra sen de aklını kullan alınan eşyaları vs düşünme evlilik ömürlük olsun deriz şimdiden böyle yapan bi insanla bile bile lades deme..

Eger olay kiskanclik olsa sizi ENiSTENiZ'den kiskanmasinin ne kadar cirkin ve sacma oldugunu bilir,kiskanmaz.
Ama olay sapik dusunceleri olunca karsinizdaki kisi enisteniz de olsa bir baskasi da olsa fark etmez.
Bu zihniyet meselesi. Ailenizdeki erkekleri genis olmakla suclarken kim bilir aklindan ne sapikliklar geciyor.

ortalık ruh hastası dolu valla nolucak böyle bılmıyorum artık...kıskanclık trıplerıne gıren adamın kesınlıkle kendıne olan guvenı eksık!

Dar görüşle alakası yok ki bunun.

Nie kmse cocuga hak vermiyo ben onu anlamadim . Kskanmakta hakli bence

Imm düşünüyorum düşünüyorum konu sahibi kıskandıracak derecede ablasının eşi/eniştesiyle ne akdar samimi olmuş olabilir bulamıyorum. En fazla iki espri yapıp karşılıklı gülüşmüşlerdir yani. Niyet önemli samimiyetinizden ister istemez rahatsız oluyorum demekle geniş demek başka şeyler.

Bunun için daha şimdiden genişsiniz diyebilen bi'adam sence neden haklı?
:44:

ilk seferkinde sen aradığın için yapıyor
kesinlikle arama
değer veriyorsa arasın
yine sen ararsan kendini asla hatalı görmez
ailen ile paylaş durumu

iki kıçı kırık beyaz eşya için ömür boyu bu dengesız adamı çekmeyi düşünmüyosundur umarım.... böyle adamlar var oldukca kadın nesli huzur bulmayacak....

öncelikle sakın bi daha geri atma....... yani barışmak için sen arayıp sorma haksız olan o........tamam enişten bi nevi yabancı sayılabilir onun gözünde ama bunu düzgün bi şekilde söylemesi gerekir küfür olayı başka boyutlara varabilir ilerleyen zamanlarda........ ayrıl ya da devam et demek bize düşmez ama bana kalırsa çok dikkat et..

Boz yada bozma diyemem ama şahsen ben böyle bir insanla birlikte olmazdım Zira. Kıskançlığıda abartmış hastalık derecesinde uzak dur derim. Hakkında hayırlısı olsun.

daha başındayken iyi düşün derim ben. Tamam kıskançlık olabilir ama bunu dile getiriş şekli hiç hoş değil ayrıca aşırı kıskançlıkta hiç iyi bişey değil benim eşimde aşırı kıskanç biridir ve bi süre sonra insanı boğuyo emin ol. Çıkarken nişanlıyken filan eve akrabalarım gelirdi hep sorun çıkartırdı sen içeri gitme kimseyi öpme erkek kuzenlerimin hiç biriyle konuşamazdım hiç bi akrabama gidemezdim dışarı çıkamazdım insan sevince gözü bişey görmüyo ama hayatın ellerinin arasından kayıp gidiyo şuan evliyim ve hala aynı tek başıma bi yere gidemiyorum ekmek almaya bile.. ayrıca o küfür konusunda da değişir diye bekleme mümkün değil değişmez ve evlendikten sonra bu daha da ağır gelmeye başlar sana sıkıntı çıkar

Bu erkekler ergenlikten cikamiyo sanirim...
Aramazlar ararsin naz yaparlar.. Artik onlar naz yapar oldu kizlarda erkeklerin gorevini ustlendi, hersey degisir degistirirsin ama insan oglu degismez helle bu erkekse!
Burunlarindan kil aldirmazlar boyle bulunmaz hint kumasi sanki. Ayy sinirlendimmmmm .

Evlenince hiçbir şey düzelmeyecek.
Ve hatta artık karısı olduğun için eniştene selam vermene bile karışacak. Giyim tarzında onun kontrolünde olucak. Belki dışarı bile çıkarmayacak seni.. Evlilik kurtarıcı melek değil sorun çözmez, külü alevlendirir..

Bir ömür diken üstünde yaşamak istiyorsan evlen .
Lakin hayatı kendine zehir etme .
Bir şans daha ver ona ama aramamaya devam eder çocuk gibi trip atarsa bitir derim .

Ben kimseye "ayrıl, ayrılma" diye net cevaplar vermezdim ama kk'da öyle konular okuyorum ki aklımdan geçen tek şey "kesinlikle ayrılmalısın!!" oluyor. Bu da o konulardan biri.

Kıskançlık başka, insanlara "geniş" diye hakaret etmek başka. Sinirlenmek başka, küfür etmek başka. Ne demek küfür etmek? Hangi hakla? Sana küfür eden bir adamla evlenip aynı yatağı paylaşabilecek misin gerçekten? Bugün ortada bir şey yokken küfür eden adam yarın bir gün daha önemli sorunlar olduğunda ne yapacak sence? Hele ki artık evlendiyseniz? Hadi onu geçtim çocukların bu adamla büyüyecekler. Kocan hem sana hem onlara küfür edecek, yarın bir gün kendi çocuğun sana küfür edecek. Bu böyle bir silsiledir. Burada bir konuda okumuştum sanırım, eşinden şiddet görüp boşanmayan birisi, oğlu kendisine vurup "erkekler vurur" dediğinde boşanma kararı almıştı.

İyi düşün derim, yıllar geçince pişmanlık bir işe yaramıyor.

Evlenince düzelir diye sakınnnnnnnn ama sakınnnnnn düşünme ...
Umarım anladın ne demek istediğimi

Güzelimm çok afedersin ama hayvanlaşmaya başlamışş sözlünüzz
Tamam kıskanç olabilirsin ama küfür etmek niyee..
Sana uygun bir dille ablanın kocasıyla (eniştenle) şakalaşmalarınız hoşuma gitmiyor dikkat eder misin bundan sonra diyebilirdi..
Sizinde ona bu konuşmanızdan sonra karşı çıkıp hayır diyeceğinizi düşünmüyorum..
İki tarafta anlayış warsa o ilişki yürür..
Ama işin içine hakaret küfür girdiyse, ben bu ilişkiyi sağlam göremiyorum güzelim kusura bakma..
İster beyaz eşyanı al, ister koltuğunu, bu insan bi kere böyle olmaya başladıysa ewlenince bi kawganızda ahandaa yedin küfürü hemde yüzüne karşıı gözlerinin içine bakıp.. Ozaman o ewlilikten ne saygı beklicen.???
Saygının olmadığı yerde sewgide olmazz unutmaaa !!!!

Son düzenleme:
hic bi sey sozlunun sana kufur etmesini hakli cikarmaz ama meraktan soruyorum neticede adam 20 gun aramamis ve sen onu hakli da bulmussun. tam olarak nasil bir sakaydi bu?

Ne olursa olsun,bak her ne olursa olsun,istersen bütüüüünn suçlar senin olsun karşındaki erkek küfrediyor.KÜFREDİYOR ve seni 20 gün aramayıp sen arıyorsun hala sözü bozmalımıyım diyorsun.Eniştenle şakalaşman hoşuna gitmiyorsa bunu insanca söyleyebilir.

sizin ailenin erkekleri large mı değil mi bilmem ama, onun terbiyesiz olduğu kesin.,
Bu ne arkadaş ya küfreden küfredene bu erkekler bu yüzü nerden buluyor.
daha evlenmeden iki kere küfür eden adamın sana değer verdiğini düşünüyorsan buyur evlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…