Sözü bozmaliyimiyim:(

şimdiden size küfreden bir adam hemde hiç olmayacak sebeplerden dolayı bu adamın kendi ile ilgili problemleri var galiba kafasında birkaç tahtası da eksik olabilir..
kendini üzme bırak gitsin böyle adamla bir ömür geçmez...

sonradan başka yüzlerinin çıkması ne acı bilirim..
ilerde daha büyük sorunlar yaşamaktansa yol yakınken dön derim
bende sözü attım bir kamyon aldığımız eşyamızı da yolladım
hiçbişeyin önemi kalmıyo olmuyo
huzur mutluluk yoksa onca şeyin önemi nedir ?

Söz nedir ki anlayamıyorum. Nişan desen bir adımdır evliliğe ama söz nedir? Neyi ne zamana kadar temsil eder? Kız gelir istenir nişana kadar söz alınır ve bu süre uzun sürmez. Eğer sözlü kalma olayı uzun ve kendi aranızdaysa bana evliliğe temsili atılmış bir adım gibi geliyor.
Bir kere küfür varsa saygı yok. Saygı yoksa sevgi hemen biter. Çok çabuk tükenir.
İkincisi inat var gurur var. 20 gün az bir zaman mı nasıl dayanıyor? Madem sözlüsün. Ben olsam çoktan yol verirdim.

canm bilmiorm sorununu çözebildin mi?? ama birkaç şey de ben söylemek istiyorum, benim ilişkim 6yıldır dewam ediyor ilk dönemler bizde farklı sorunlardan solayı büyük kawgalar etmiştik insan hem gururuna yediremiyor hem sewdiği için silip atamıyor.. hele ki şimdi nişan söz dönemi olduğu için malum toplum baskısı falan derken 1 kere değil 1000 kere düşünüyor. ancak sana tawsiyem, önce bi kağıda sözlünün iyi, seni memnun eden, ewlenince dewam edecek, sürekliliği olan, seni ona bağlayan, aklına gelince gülümsediğin, öptüğü sewdiği her türlü güzel anını huyunu yaz.. sonra başka bi kağıda onun en nefret ettiğin en sinir olduğun huylarını dawranışlarını, tel kapamasından nefes alışwerişine kadar tüm gıcık olduğun şeylerini we ewlenince olabilecek en kötü senaryoyu düşünerek yaz.. bakalım hangisi daha çok çıkıyor?? bu konu o kadar kolay çözülecek we bi sözle bitecek bi mesele değil.. tabiki bi insan ilk başta ne yapıyorsa sonra da aynısını yapıyor ( tecrübeyle sabittir ) ama sen yine de ölç tart we iyi yönleri o kötüleri tolere edebiliyor mu bi bak.. allah kolaylık wersin canını da çok sıkma lütfen

Beş para etmez. Şimdi böyle deyince iki para ettiği düşünülebilir. Onu da etmez.

Sözlünüz mesajı vermiş "sizin tarafın erkekleri large" diyerek, bugün eniştenizle şakalaşmanızı yediremeyip 20 gün aramaz, yarın erkek kuzeninizle sohbetinizi yediremez.

Sözlünüz kendine güvenmediği için aşırı kıskanç ve siz bu kıskançlığa hak verip alttan aldıkça, verdiğiniz her taviz yeni tavizlere ve sözlünüzün size yasaklar koymasına zemin hazırlayacaktır, üstelik küfür ediyor yani sinirli biri, bu sinir sözlüyken telefonda küfür, evliyken dayak olarak gösterir kendini.

İnsan sevdiğine küfür etmez, insan sevdiğini 20 gün aramamazlık yapmaz.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...

Yorum yapıp yapmama konusunda çok düşündüm..
Olumsuz yorum yapmaktan tamamen kaçınan birisiydim burada
ancak işler öyle yürümüyor ne yazık ki..
Bildiğim,

burada kim ne derse desin bildiğinizi yaşayacaksınız
10 gün olmuş konu açılalı fakat sizden ses yok durumlar değişmiş/karışmış olabilir
ASLA ASLA devam ettirmemeniz gereken bir ilişki (evlenince her şey çok daha kötüye gider)

kesinlikle katılıyorum.. konu sahibini tenzih ederek söylüyorum bunu, burda aldatıldığını söyleyen çoğu bayan ne yapayım nasıl ayrılayım diye konu açıyor ve ben de dahil bir sürü insan iyi niyetimizle yardımcı olmak için kafa patlatarak, zaman harcayarak yönlendirmeye calısıyoruz. iki gün sonra bi geliyolar biz barıştık kızlar herkese teşekkürler yazıp gidiyolar.

yani biz burda destan destan yazsak da esas oğlanın ağzından çıkacak iki kelimeye bağlı hersey :)

Eniştenle samimiyetin ne durumda bilemem
Ama cidden ona ters geliyosa bile, ben bunu kaldıramıyorum der olur biter
Küfür bambaşka bişey, her sorunda küfürü basacak demek ki
Sende gidip niye arıyosun ki, küfür eden o küsen yine o

At bence sözü
Her sorunda küfür duymak istemiyosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…