- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
- Konu Sahibi sevgiherseydemek
-
Arkadaslar iki yildir tanidigim 8 aydirda sözlu oldugum insan iki defadir bana kufur ediyor.ablamlara yemege gittigimizde enistemle sakalasmalarimizi kendine yedirememis sonrasinda tartismistik ben hakli oldugunu soylerken sinirlenip kufur etti teli kapatti ve 20 gun aramadi ben aradim bir sekilde baristik enistemle beni samimi buluyormus buna kiziyor.dun telde konusurken sizin tarafin erkekleri large fln dedi bende terbiyeni takin dedim sonra sesini yukseltme deyip yine kufurler edip teli kapatti ve bidaha aramadi.napicam bilmiom bugune kdr pek fevri hareketini gormedim ama bunlar sasirtti beni simdi yine aramicak eminim.beyaz esyamizi ve kucuk ev aletlerimizide birgun onceden almistik.napmaliyim
Arkadaslar iki yildir tanidigim 8 aydirda sözlu oldugum insan iki defadir bana kufur ediyor.ablamlara yemege gittigimizde enistemle sakalasmalarimizi kendine yedirememis sonrasinda tartismistik ben hakli oldugunu soylerken sinirlenip kufur etti teli kapatti ve 20 gun aramadi ben aradim bir sekilde baristik enistemle beni samimi buluyormus buna kiziyor.dun telde konusurken sizin tarafin erkekleri large fln dedi bende terbiyeni takin dedim sonra sesini yukseltme deyip yine kufurler edip teli kapatti ve bidaha aramadi.napicam bilmiom bugune kdr pek fevri hareketini gormedim ama bunlar sasirtti beni simdi yine aramicak eminim.beyaz esyamizi ve kucuk ev aletlerimizide birgun onceden almistik.napmaliyim
kesinlikle katılıyorum.. konu sahibini tenzih ederek söylüyorum bunu, burda aldatıldığını söyleyen çoğu bayan ne yapayım nasıl ayrılayım diye konu açıyor ve ben de dahil bir sürü insan iyi niyetimizle yardımcı olmak için kafa patlatarak, zaman harcayarak yönlendirmeye calısıyoruz. iki gün sonra bi geliyolar biz barıştık kızlar herkese teşekkürler yazıp gidiyolar.Yorum yapıp yapmama konusunda çok düşündüm..
Olumsuz yorum yapmaktan tamamen kaçınan birisiydim burada
ancak işler öyle yürümüyor ne yazık ki..
Bildiğim,
burada kim ne derse desin bildiğinizi yaşayacaksınız
10 gün olmuş konu açılalı fakat sizden ses yok durumlar değişmiş/karışmış olabilir
ASLA ASLA devam ettirmemeniz gereken bir ilişki (evlenince her şey çok daha kötüye gider)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?