Sözüm olacak ama yapmam gerekenleri bilmiyorum artık her kafadan bi ses cıktı yardımmmmm edin

nasslycan

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
11
0
6
Merhabalarrrr
Muhtemelen ocak ayında olacak söz mü nişan mı daha belli olmayan saçma bir işin içindeyim sevgilimin annesiyle alışverişe cıkacam annem olmadığı için bir akrabamız gelecek ben ne yapılır edilir bilmiyorum artık herkesten bi ses cıktı kafam karıstı artık
-Söz/Nişan olduğu zaman ne yapılmalı (ogün için)
-Anneyle alışverişe cıktıgımda neler almalıyım
-Bohça yapacak mıyım?
-Söz/Nişanda dağıtmak için tıpalı camlarda çiçekler hazırlayacağim fakat o canlı çiçekleri nasıl bozulmamasını sağlarım cam şişede?
-Yiyecek içeçek konusunda neler hazırlamalıyım?
-Evim küçük yaklaşık 50 kişi gelecek nasıl sığdırırım?
-Tıpalı cam şişeleri nerden bulabilirim?
-Nasıl bi elbise giymeliyim bulamadım bulamıyorum?
akrabalardı yakınlardı herkesten farklı bi ses çıkıyor yardım edin :KK17::KK17::KK17::KK17:
indir.webp

ayrı büyük bir nişan yapacak mısın?
- Eğer yapmayacaksan çok abartılı olmayan fakat yinede özel bir elbise giymen gerek diye düşünüyorum. Çünkü fotoğrafların olacak o güne dair. Renk olarak kırmızı seçme bence :) açık mavimsi ya da lila tonlarında çok abartılı olmayan ama dantel detaylı elbiseler tercih edebilirsin. Saçlarında yapay çiçekli taçlar kullanabilirsin.
- Nişan için 50 kişi olacaksa hepsine servis yapmak zor olacaktır daha pratik ve tek bsey olabilir. tatlı nişan pastası vs. içecek olarak kola, sarı gazoz vs gibi klasik şeyler .
- nişan alışverişinde gecelik takımı makyaj malzemleri gibi şeyler alınıyor (bunlar senin alamayacağın şeyler değil çok abartmayabilirsin )
- Nişan bohçası eğer karşı taraf yapacak ise ufakta olsa bir şeyler hazırlayabilirsin. Kaynanan ve görümcelerin için
-Tıpalı cam şişeleri İstanbul'da yaşıyorsan çok kolay bulabilirsin (ben İstanbul'da değilim yerini bilemicem)
-gerçek çiçek saklama konusu biraz riskli olabilir sonuçta çürüme kurtlanma vs olsun istemezsin :) riske girmeden daha pratik hazırlayacağın şeyler kulanabilirsin. Nişan kıyafetine uyumlu renkleri tercih edebilirsin.

Back
X