sözümü attık içim yanıyor yardım edin ne olur

Ayni kesinlikle:) eski sevgilim de odalara kapanirdı.Tepkisini boyle çocukca seylerle gosteriyordu.Fare dağa küsüyordu yani:) Ben de abla faktorüde cok fazlaydı.Karişik ya Ama anne hiç ikna olmadı.Annesi bi ara yazlıklarina kacip eve bile kapadi kendini:)))Babasi peşinden gitti filan.ooohoo biz 6 senenin yaklasik son 2 senesini böyle oyunlarla geçirdik.3 gün mutlu 30 gün ağlamalikli.olmuyoooo olmuyooo

şaka gibi ya sizinki cidden o kadarda değil vallahi bizimki odalarda kapatmaz ağlamaz ama kimseyle konuşmaz sadece kendı halınde kendını cezalandırır

Acımazlarda hiç.Senelerce sevgili olmuşlar demezler.Etraf duymuş ne konuma düserler demezler.Oğlumuz yüz ustu birakti demezler.O zaman o kati dindarlıktan eser kalmaz.Kendine musluman tam bu insanların tanımıdır.Allahı mi kandiracaklar böyle?tovbe tovbe ya..Ama işte kandiracaklarini dusunuyorlar demek ki.Böyle dindar olunmaz! Merhamet etmeyene de merhamet edilmez...Beddua etmeye de gerek yok Allah çok büyük..Ahh sinirlendim bak

Odalara kapanır ve kimseyle muhattap olmazdi benim ex.Diger abarti seyleri yapan annesi.Yanlış anladin sanırim:)yazliga giden annesi.eşi peşinden gidiyor kadınin

ya bizimki mücadele etti 2 ay süreklide srdu sorun varmı anne sıkıntı çıkartma sonradan vs kadın hiçbişey demedi nolucak ne sıkıntısı vs gibi konuştu hep ama hareketleri öylemi bayılıo kahvaltı yapmıo diğer gun yemek yemiyor çocuk eve geliyor tesbıh cekıp ağlıyor e bu çocuk görüyor bunları etkileniyor illaki günah değilmi elale ne der diyorsun fotoğrafi grunce e bende genc bir insanım demiyormusun bu kız için ne derler demiyormusun bu kız çeyiz aldı evinde duruyor bu kız salon tuttu nişana hazırlanıyor ama lafa gelince dinciyiz namaz kılarız kuran okuruz

Demiyor işte:)Demiyecekte.Olduda evlendiniz bunun milyon katı gariplikler yapacak ve canın bin kat aciyacak.Sen de inatçisin.Bu yola hayirsizda olsa baş koymuşsunda,olmuyor işte.Olmus gibi görunsede olmuyor.Zamanla daha iyi analiz edeceksin durumu eminim.:)Çekilecek çile değil bir ömur boyu..Bir an önce kabullenmeye bak.Ben de yaşadim bak anlattım.Havadan atmiyorum yani.Yapabilirsin.Yapılabilir:)

zaten yaşadıklarımız birebir aynı vallahi :) gün gelip belki gülüp geçerim belkide ağlarım hatrlayıp ama şu anda 10 gün oldu ve ben hala mala bağlamış durumdayım aptaldan farkım yok bugunde çeyizi avm ye geri yolluyorum yerine başka bişiler alcam mecbur iadede yok elimde patladı pofff

Doğru şu an çok erken.Haklısın.Evet konunu ilk okudugumda şok olmuştum:)Çok benziyor yaşadiklarimiz.Ben de o yuzden yazmak istedim.Bak bunu yaşadim.Bunu tercih ettim.Sonuç bu gibisinden:)Bu arada burçlarinizi sorsam:)))

ben terazi o koç :)

Yumrugunu masaya vurup, ben bu kizi istiyor um tartisma bitmistir diyemeyen adamlar evlenmesin bi zahmet.

kendıne güvenmiyorsan evlenme heleki anneni tanıyorsan hiç evlenme ..ben annem için dunyayı yakarım iyide herkesi anasını sever bi sen misin o zaman kimse evlenmesin

bu oğlan annesini çok şımartmış

vallahi bişe diyimmi ana oğul ilişkisi yokki ben ne otorup sohbet ettiklerine şahit oldum nede beraber bir lokma yediklerine ölü gibi bir ev bu bi yere gidilcekse alır evdekileri götürür gecer koltukta oturur sohbet yok muhabbet yok evde..

Yuuuuh be hatun bu bile aynı.yok yok bu tesadüf olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…