sözümüzü tamamladık

ya kazen abii, kk nin facebooku yokmu? olsa da resimleri ordan alsak olmamıı??

bu güzel ve anlamlı gün'e emeği geçen tümarkadaşlarıma teşekkür ediyorum..
KAZEN resim çekilmeniz için ben sizi davet ettim ama gelmedinizayrıca ayris'in arabasını taşıdınız sağolun:)bu anı nasıl fotoğraflamadım ben ilerde kızıma bak seni koskoca kk'nin patronu taşıdı derdim
bir arkadaş bana daha önce demişti en büyük ihtiyaçları iç çamaşırı demişti bir dahaki sefere inş.bunları alalım..
ANK bende sabah marketten şeker alırken görevliye içinde kaç tane var yetermi darulaceze için dedim aynen öyle birbakış attıki yakınınızmı var dedi bende hayır arkadaş grubumuzla ziyaret dedim allah razı olsun sizi gibi insanlardan dedi..
görülen manzara insan'ın defalarca düşünmesine vesile oluyor,rabbim hayırlı evlat versin,hayırlı insanlarla karşılaştırsın,biz nasıl olacağız dedim onları görünce..içimde birşeyler koptu gitti bu ne çok yalnızlık dedim onların haline..
herkese tekrar teşekkürler..

Son düzenleme:
Çok duygulandım kimbilir ne hikayeleri vardır hepsinin,nerelerde ne yakınları vardır.Allah(cc) razı olsun hepinizden,tebrik ediyorum sizleri

yüreğimin derinliğinden gelen tüm sevgi sözcüklerini ve mutluluk dileklerimi bugün sana sunuyorum sizi seven her çocuğun ismi şeklindeydi=)

birgün kızımla öğretmenine ne yapabiliriz diye düşündük aklıma kolye yapma fikri geldi hediye ettik.öğretmeni şuncacık gibi görünen şey için özel olarak telefon etti..sonra 3 hafta kadar önce geleceğimiz beli olduğunda kızım bu ziyaretin ne anlama geldiğini bilmediği için ben anneanemle kalıcam dediğinde ama bak herkese sen ve arkadaşların bilezik yapabilirsiniz dedim.ilgisini çekti .ismini vermiyorum kızımın anaokuluna sonsuz sevgiler.sizler orada sadece toplu halde fotoları çıkan insanlarımı görüyorsunuz..ben ve kızım onlardan başkalarınıda gördük..[/IMG]
efe,ege,irem,muhammet,muhammed emin,zeynepkızım,ilke,elif,tuana,anıl,,alp,melih,selin,ayça,zeynep,berke,ferhat,edanur,ege,nisa,nehir,eylül,yağız,ayşe,cemre,aynur,efe berk, sudenazkaan,berk,merve,efe,metehan,beren,eylül,nil,erenay,ali bu arada bakmakla görmek arasındaki fark ancak sizin gibi fotoğraftan anlayan bir insana yakıştı ve bu hediyelere dikkat çektiniz çok teşekkür ederiz ..=)

Son düzenleme:

ecrin senin şekerler de güsel oldu yaa nası sevindiler çıkarıp çıkarıp yerler bikaç gün hepte akıllarında sen olursun, gerçekten duygu yüklü anlardı yataklarınızda bekleyin geleceğiz derken nasıl koşuşturduklarını ömrümce unutamam herhalde

Bende KAzenin taşıdığı bir bebek arabalı resim var ama sizin ki mi bilmiyorum.

BEnde olan resimleri burda yayınlamak istemiyprum zira yayınlanmasını istemeyen çıkabilir. Onlar için bir çözüm bulun size ileteyim.

Evden çıkınca migrosa girmiştim tabak filan aldım tekrardan yetmez belki diye elimdede torbalar vardı girişe bıraktım işimi hallettim torbayı yerleştiriyorum adamcağız hasteneye gidiyorsunuz herhalde dedi yok dedim darülacezye gidiyoruz ziyarete nasıl mutlu oldu ne kadar sevap işliyorsunuz böyle dedi keşke herkes sizler gibi duyarlı olsa dedi ..

Casmin arkadaşım bakmakla görmek dedin sana orada söylemeyi unuttuğum bir şey vardı o telaşta.. teyzelerden biri bileziğine bakıyordu bende ne kadar güzel bilezik dedim.. bilezik güzel değil o makarna baksana dedi..sonra ekledi.. bilezik güzel değil ama yazdığına bak dedi ... ne yazıyor görmedim dedim zaten eliyle kavramıştı kağıdı...
benim sevgimle mutlu ol yazmış benim mutlu olmamı istemiş kendi sevgisini vermiş dedi.. o an çok ama çok duyguandım..

benim aklıma ne geldi biliyormusunuz?bu gün teyzelerin amcaların çekilen
resimlerini çerçeve yaptırıp bir dahaki gidişimizde götürsek çokkkk sevinirler
diye düşünüyorum.

bencede süper bi fikir
hepimizin sanki bi yarısı kaldı orada daha fazla vakit geçirmek dertlerini dinlemek isteriz
bi ara toptan çamaşır alıp gidelim
en azından ben varım ve çokta ara vermeyi düşünmüyorum yeniden gitmek için

İsimler yazılıp kişiler deşifre edilmezse sorun olmaz diye düşünüyorum...

son söz daha ne eklenebilirki

evet arkadalar yeniden gidelim ve dediğinizg ibi zamanı uzatmadan..

Nasıl da sevgiye ilgiye muhtaçlar...
Offf çok kötü oldum

facebook açalımmm resimler orda paylaşılsınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…