- 20 Mart 2008
- 141.932
- 213.857
- 1.423
- 60
Canlarım ben biraz geç kaldım sonradan yetişebildim karlada yol boyunca mesajlaştık aslında geldim sizleri gördüm tabi kimseyi tanımadığım için kalabalığa girdim patdon kadınlar kulubumu düye ocank annelleri dedi bir arkadaş tabi hem heyacan hem sizleri görmek merakı bunlar değil dedim arkadaşımada
Dağıttık biz aldıklarımız sonra tekrar ben sorucam diyince tamam bunlarmış dedim arkadaşa ben yanınızaa geldiğimde herkes tabak hazırlıyordu harıl harıl merhaba dedim yardım için ne yapabilirim dedim yaptımda en son pasaklımla görüştüm toplu olarak fotoda çektirdik hatta ama kim kim bilmediğim için sessiz kaldım sanırım
Gerçekten mi abla?:90:
Bu arada az once bana bir uyari geldi ben toplu foto cekilirken bizi cagirmadilar ondan fotolarimi sildim dedim malum kisiye oda yahu dedi cagirdilar sende hayir dedin ya dedi. Inanin agirdan sanirim yanlis anlamisim : ( Lakin yinede fotolari paylasmassaniz sevinirim zira gecmiste hos olmayan olaylar yasadik. En aizndan benimkileri Curly'nin fotolarini ona sorun : )
Bir diger uzuldugum konu biz gidiyoruz dedik aslinda oturup bir yerde topluca cay kahve icerken sohbet edebilirdik biz bugunu size ayirmistik ama gene aksiyon yaratamadik acikcasi hadi bir yere gidelim oturup cay kahve icelim demeye cekindik sanirim.
Bir diger konu keske esini bekleyen kisileri sonuna kadar bekleseydik esleri geldiginde en son biz orayi terketseydik aklimiza hep sonradan geldi.
neyse sanirim heyecandan : )[COLOR=""]
[/COLOR]
Bu arada az once bana bir uyari geldi ben toplu foto cekilirken bizi cagirmadilar ondan fotolarimi sildim dedim malum kisiye oda yahu dedi cagirdilar sende hayir dedin ya dedi. Inanin agridan sanirim yanlis anlamisim : ( Lakin yinede fotolari paylasmassaniz sevinirim zira gecmiste hos olmayan olaylar yasadik. En aizndan benimkileri Curly'nin fotolarini ona sorun : )
Bir diger uzuldugum konu biz gidiyoruz dedik aslinda oturup bir yerde topluca cay kahve icerken sohbet edebilirdik biz bugunu size ayirmistik ama gene aksiyon yaratamadik acikcasi hadi bir yere gidelim oturup cay kahve icelim demeye cekindik sanirim.
Bir diger konu keske esini bekleyen kisileri sonuna kadar bekleseydik esleri geldiginde en son biz orayi terketseydik aklimiza hep sonradan geldi.
neyse sanirim heyecandan : )[COLOR=""][/COLOR]
[COLOR=""][/COLOR]
[COLOR=""][/COLOR]
Bu arada az once bana bir uyari geldi ben toplu foto cekilirken bizi cagirmadilar ondan fotolarimi sildim dedim malum kisiye oda yahu dedi cagirdilar sende hayir dedin ya dedi. Inanin agridan sanirim yanlis anlamisim : ( Lakin yinede fotolari paylasmassaniz sevinirim zira gecmiste hos olmayan olaylar yasadik. En aizndan benimkileri Curly'nin fotolarini ona sorun : )
neyse sanirim heyecandan : )
Geldiğinden haberimiz olsaydı keşke ya üzüldüm şimdi ama neyse bir başka sefere inşallah diyelim
Oyle bir çalışma vardı ki biiyorsun sende dediğin gibi bir dahaki sefereniklerinizi bilmesemde hepinizi gördüm ya oda bana yeter bir daha direk dalarım konuya
Teşekkür butonum bitmiş gerçekten hepinize ayrı ayrı teşekkürler
Oyle bir çalışma vardı ki biiyorsun sende dediğin gibi bir dahaki sefereniklerinizi bilmesemde hepinizi gördüm ya oda bana yeter bir daha direk dalarım konuya
Teşekkür butonum bitmiş gerçekten hepinize ayrı ayrı teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?