Sozumuzun yarisini tuttuk....

bencede şahanesiniz alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu konuda emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum alkisalkisalkis a.s. :enbuyukkk:

süper katılamasamda süperrrr...bizimle gurur duyuyorum....:))
çok mutlu olucaklar....

Bencede bizde resimlere bakıp mutlu olacağız inşallah:)

Harikasınız!!!!!alkisalkisalkis
Gönlümle yanınızdayım!!!opuyorumnanaktan
Seviyorum KK'yı!
Seviyorum hepinizi!!!Şeniz

katılamasamda gitmiş kadar mutlu olacağım üye olduğum bu kulübün böyle güzel bi etkinlik yapacağı için :enbuyukkk:

Evet arkadaşlar herkes mutfağa... pasta börek ne marifetleriniz varsa dökünüz:lepi: birliğimizi beraberliğimizi bir kez daha gösterelim:enbuyukkk: dün çok güzeldi bir şey başarabilmenin mutluluğunun yarı hazzını tattık diğer yarısını da hep beraber tadalım:enbuyukkkpuyorumnanaktan

emeği geçen,koşuşturan uğraşan herkesten Allah razı olsun.

umarım bu gibi daha bir çok projeye imza atar K.K.

Bir gün önce yani 5 kasım akşamı İstanbula doğru yola çıkıyoruz bizde.Eğer olursa bende kızımı ve kayınvalidemi alıp gelebilirimalkisalkisalkis

alkisalkisalkis :lepi: alkisalkisalkis

hepinizi kutlarım kazen ve emeği geçen herkesi alkisalkisalkis
istanbulda yaşamıyorum katılmak isterdim...çok güzel bir olay bayram öncesi olması ayrı bir özel emeğinize sağlık.

Bunları duymak çok güzel,gönülden katılıyorum sizlere ,
emeği geçen herkesi kutlarım :))

ayakta alkışlamaktan başka elimden birşey gelmiyor maalesefalkisalkisalkis

eminim ki amcalarımızı, teyzelerimizi cok memnun edeceksinizopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
tebrik ediyorum herkesi cok güzel bir organizasyon olcak teske istanbulda olsaydım gelirdim kalbim sizinle resimleri bekliyorum

Harikaniz !alkisalkisalkis
Emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler !opuyorumnanaktan
Turkiye'de olup katilmak isterdim : ( Fotograflara bakip avunacagim artik :asigim:

Emeği geçenleri kutluyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis :enbuyukkk:

İnşallah İstanbul a geliş tarihime uyar olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…