Sozun bittigi yerdeyiz

Eşini, babanı, abini vs vs vs işe gönder aradan 2 3 saat geçsin haber al
''Somada maden ocağında facia!! '' diye..
Ne acı.
Bugün izlerken bile ağlamamak için zor tutup kendimi.
Hala içeride olanlar var.
Kim bilir nasıl bi can çekişme yaşanmıştır.
Kim bilir biz nasıl ölücez.
Ya içerideki akrabalarımızdan biri olsaydı.
Oraya canlı girip ölüsünü elimize alsaydık :50:
Akrabamız olmadığı halde içimiz bu denli yandıysa ya akrabası olanlar.
Orda babasının çıkmasını bekleyen çocuklar..
Ne kadar zor ya.
Çocuklar her gün babasını bekleyip bulamıcaklar.
Babaları olmadan devam edicekler hayatlarına.
ALLAH yardımcıları olsun ya dayanma kuvveti versin.
İkiz kardeşler ölmüş.
Abi kardeş ölmüş.
Daha yüzlerce ölen var.
Sağ çıkanlar bile ne kadar insanlar.
Helal olsun.
Bez parçasına ne kadar değer veriyorlar.
Ama ülkemizde insanlara o işçinin beze verdiği değer kadar bile değeri olmayanlar var..

Madenciler ölmeye mahkum sayılıyor.
Ne acı..
Herkes ölmeye mahkum ama kimse pişkinliğe vurmayıp acıyı gerçekten yaşamalıydı ama.. Olmadı..

ALLAH hepsine yardım etsin yerin altındakilerede dışındakilerede vefat edenlerede...

Bugun Soma da yasadigim bir olayi paylasmak istiyorum.. Bir ninemiz doksan yaslarinda var elinde Kurani Kerim Yasin suresini okuyor durmaksizin.. Su verelim nine dedim icmedi iki oglum yerin dibinde onlar öldü ben nasil su icerim dedi.. Benim hatam ana olamadim doktor muhendis yapamadim onlari dedi. Ne desem bos cok bos...

Gecenin bu saatinde çok ağladım ninenin şu ana olamadım sözüne:-(:-( uzulme ninem inşallah şehit annesi oldun:-(:-(

Ben cok etkilendim dunden beri yerdemiyim goktemiyim belli degil. Yurtdisindayim televizyondan pek haber alamasamda internette haberlerde okuyorum oturdum agladim Allahim kimseye yasatmasin cok zor bir durum. Masum insanlar alninin teriyle para kazanmaya gidip hayatlarini kaybediyorlar. Kac yavru oksuz kaldi kac ananin bacinin esin gozu yasli. Allahim sabir versin onlara bir daha hic kimseye yasatmasin. Hic iyi degilim cok uzuluyorum

Ağlamaktan gözlerim şişti başım çatlıyo dünden beri...Hamileyim izlemiyim diyorum,dayanamıyorum ki...Rabbim sabır versin...Bizim halimiz ne ki ordakilerin hissettikleri yanında...Al işte dünya hırsı bu...

Aşk, siyaset, futbol hiç birisi yok bugün.
Ufak ufak yağmur serpiştiren kara bulutlar var sadece..
Gözyaşları yağmur gibi yağıyor, çığlıklar gök gürültüsü gibi yankılanıyor yüreklerde. Bugün hiçbir konu yok, sadece hüzün var, mutsuzluk var, çaresiz bekleyişler var. Ailesini doyurabilmek için ruhunu teslim edenler var.
''Çizmelerimi çıkartayım mı? Sedye kirlenmesin'' diyebilen temiz yürekler var. İçi yanarak ağlayan insanlar var.
O yüzden hiçbir şey yok bugün.
Sadece kara bulutlar var...

Manisa Somadaydik bugun... Kelimeler anlamsiz sozun bittigi yer.. Yuzlerce binlerce insan sadece bekliyor..Hayati yerin altinda gecmis insanlarimizin cogu oradan sag cikamayacak biliniyor ve herkes bir umut bekliyor sadece.. Evimize yeni esya alalim son model araba alalim vs vs diyoruz ya bugun bogazima düğümlendi ve ne anlamsiz seylerin pesindeyiz anladim. Cok zor durum tahminlerden cok cok cok kotu ve Allahim sabirlar versin.. Hele babalarini bekleyen o cocuklar beni mahvetti... Keske herkesin esit duzeyde hayat standarti olsa Allahim..keske.. ve daha yuzlerce kayip olacak Somaya ailelere Turkiyeye bizlere basimiz sagolsun diyorum.. Basimiz sagolsun da lutfen herkese esit yasam hakki sunulsun onlar da sagolsun.. sadece cok uzgunum..

Keşke canım keşke :14: Allah'ım herkesin yardımcısı olsun. Yakınlarına sabır versin. Çok kötü çok acı... Allah gani gani rahmet versin tüm kardeşlerimize. Kimseye yaşatmasın bu acıyı. Başımız sağolsun..

hiç birşey içimden gelmiyor bugün. biz sadece ekran başındayız... sadece bilgisayarlarda üzüldük çok üzüldük yazabiliyoruz...

paylaşım sitelerindeki bazı arkadaşlar; şuraya gittik burada keyif çattık resimlerini yüklemişler.

bazısı siyaset yapıyor... (yanlış anlaşılmasın hem mualefet hemde devlet yanlısı olarak)

bazısı akşam sıcacık evlerinde dizi izledi...

ne acı... biz bölemiydik. nereden nereye geldik... nasıl böle olduk...

birsürü evlat gitti.. bir sürü baba gitti... İnşallah Rabbim katında hepsi şehit olarak kabul edilir.

birde burada ne konular açtık değil mi.. derdimiz var diye... utanıyorum....

Insanlik demek insan canina kiyamamaktir,halbuki onca cana kiyan caniler yillarca nicin zirvede kalabiliyor?
Gözler acilamadigi icin ve onlar gibi bu katillere göz yumanlardan ötürü.

Linc ettsinler böyle olur biter diyenleri....

Gerçekten sözün bittiği yerdeyiz, ocaklar yandı kavruldu, listelerde vefat edenlerin isimleri okunuyor, resimleri gösteriliyor. Allah’ım nasıl dayanılır bu acıya. Vefat edenlerin mekanı cennet olsun, ailelerine yakınlarına, sevenlerine sabır yağdır yarabbim.

Bugun Soma da yasadigim bir olayi paylasmak istiyorum.. Bir ninemiz doksan yaslarinda var elinde Kurani Kerim Yasin suresini okuyor durmaksizin.. Su verelim nine dedim icmedi iki oglum yerin dibinde onlar öldü ben nasil su icerim dedi.. Benim hatam ana olamadim doktor muhendis yapamadim onlari dedi. Ne desem bos cok bos...

orda olmayı o kadar isterdim ki! evde kendi kendime acımı yaşamak yerine orda insanların acısını paylaşabilmeyi. inanın şanslısınız

Aynen cnm bende gidebilmek bi nebze acilarini paylaşmak isterdim iki gundur iyi degilim biz boyleysek pnlar nasil yaniyolar kimbilir .

Ah teyzem ya ellerinden operim bide diyomus mühendis yapamadim offf evlat acisi rabbim kimseye yasatmaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X