Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun Soma da yasadigim bir olayi paylasmak istiyorum.. Bir ninemiz doksan yaslarinda var elinde Kurani Kerim Yasin suresini okuyor durmaksizin.. Su verelim nine dedim icmedi iki oglum yerin dibinde onlar öldü ben nasil su icerim dedi.. Benim hatam ana olamadim doktor muhendis yapamadim onlari dedi. Ne desem bos cok bos...
Manisa Somadaydik bugun... Kelimeler anlamsiz sozun bittigi yer.. Yuzlerce binlerce insan sadece bekliyor..Hayati yerin altinda gecmis insanlarimizin cogu oradan sag cikamayacak biliniyor ve herkes bir umut bekliyor sadece.. Evimize yeni esya alalim son model araba alalim vs vs diyoruz ya bugun bogazima düğümlendi ve ne anlamsiz seylerin pesindeyiz anladim. Cok zor durum tahminlerden cok cok cok kotu ve Allahim sabirlar versin.. Hele babalarini bekleyen o cocuklar beni mahvetti... Keske herkesin esit duzeyde hayat standarti olsa Allahim..keske.. ve daha yuzlerce kayip olacak Somaya ailelere Turkiyeye bizlere basimiz sagolsun diyorum.. Basimiz sagolsun da lutfen herkese esit yasam hakki sunulsun onlar da sagolsun.. sadece cok uzgunum..
Bugun Soma da yasadigim bir olayi paylasmak istiyorum.. Bir ninemiz doksan yaslarinda var elinde Kurani Kerim Yasin suresini okuyor durmaksizin.. Su verelim nine dedim icmedi iki oglum yerin dibinde onlar öldü ben nasil su icerim dedi.. Benim hatam ana olamadim doktor muhendis yapamadim onlari dedi. Ne desem bos cok bos...
orda olmayı o kadar isterdim ki! evde kendi kendime acımı yaşamak yerine orda insanların acısını paylaşabilmeyi. inanın şanslısınız