• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ✨ OLACAK OLACAKKKKK ✨

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok yakında diye bende teselli ediyorum kendimi..
7 yıl geçmiş olsada :KK70: :KK70: yakında Hatice yakında.. Allah yar diyorum 🥰🤗🤲
Başka türlü teselli olmayınca daha zor geçiyor kuzum napalımm🤗 yakında tabii Haticem Kayseri sana uğurlu gelecek bakk görr😍

Yaa inşallah canisi güzel dusunelim güzel olsun ♥️ sen ordsmiydin kız ayrildinmi yoksa?
Ben Kayseri’de 4.5 sene doğumhane de çalıştım sonrada şimdi 2yıl ücretsiz izindeyim.1yılım kaldı Yurt dışındayız eşimin işi sebebiyle 😘 sonra tayinimiz çıktı doğuya gideceğiz çiçeğim

Ben Kayseri’de 4.5 sene doğumhane de çalıştım sonrada şimdi 2yıl ücretsiz izindeyim.1yılım kaldı Yurt dışındayız eşimin işi sebebiyle 😘 sonra tayinimiz çıktı doğuya gideceğiz çiçeğim
Bizde doğudan dönüyoruz inşallah hayırlı şeylerle karşilasirsin 💐💐

Hos buldum cnm cok şükür hamileyim ben bulantilarla savaşıyorum bi haftadır💚
Ayyy sen ciddimisinnnn
Allahım ya bu harika bir haber çok şükür nasıl sevindim bilemezsin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🤲🏻👶🏻🤲🏻 bir Olacak Olacakkkkk annesi daha o zaman 🎊🎊🎊

3senedir deniyorum canım aşılama oldum 2 kez olumsuz oldu
buayda normal yolla olmazsa
allahın izniyle tüp bebeğe geçeceğim
Zamanını bekliyor annesi 🤲🏻👶🏻🤲🏻💕💕💕
11 canım bugun. İnşallah artar kuzum ya önemli olan artması dimi
Hayırlısı ile artacak canım merak etme değerin 11.güne göre çok iyi kız maşallah 🧿🧿🧿

Back
X