• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ✨ OLACAK OLACAKKKKK ✨

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy sen ciddimisinnnn
Allahım ya bu harika bir haber çok şükür nasıl sevindim bilemezsin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🤲🏻👶🏻🤲🏻 bir Olacak Olacakkkkk annesi daha o zaman 🎊🎊🎊
Cok şükür cnm rabbim nasip etti tekrar, İnş bu kez saglikla kucagima almayi nasip eder💙aynen ilk beni etiketlemissin bak ilk ben öğrendim 6 haftalik miniğim 💞

inşallah kuzum benim sen pekii ne durumdasınız seni ilkkez görüyorum da :KK68:
Kuzum benim 2 kızım var 👩‍👧‍👧 3.bebiş için uğraşıyorum 1 yıl olacak ama her ay da deneme olmadı bu süreçte. Dr kontrolünde hafif pko dedi 3 aydır ilaç kullanıyorum adetim çok düzensizdi en son 2 ay olmadım hiç ilaçla düzene girdi şimdilik inşallah bebişte gelir ama şimdi de eşim şehir dışında artık yuma denk gelirse bakalım 🙈 acelem yok hayırlısı olsun inşallah Rabbim elbet vakti saati vardır 🤗😘

Kuzum benim 2 kızım var 👩‍👧‍👧 3.bebiş için uğraşıyorum 1 yıl olacak ama her ay da deneme olmadı bu süreçte. Dr kontrolünde hafif pko dedi 3 aydır ilaç kullanıyorum adetim çok düzensizdi en son 2 ay olmadım hiç ilaçla düzene girdi şimdilik inşallah bebişte gelir ama şimdi de eşim şehir dışında artık yuma denk gelirse bakalım 🙈 acelem yok hayırlısı olsun inşallah Rabbim elbet vakti saati vardır 🤗😘
Maşaallahh sana canım benimm bide 3 cüyüde istiyorsun hayran kaldım sana :KK68:
kızların içinde allahh sahibine bağışlasın inşallahh erkek mi istiyorsunuz ondanmı üçüncü:KK33:

Maşaallahh sana canım benimm bide 3 cüyüde istiyorsun hayran kaldım sana :KK68:
kızların içinde allahh sahibine bağışlasın inşallahh erkek mi istiyorsunuz ondanmı üçüncü:KK33:
Aminn sağol teyzesiiii 💕💕
Erkek için değil canım 3 çocuk istiyoruz o yüzden ama erkek olursa da ballı lokma olur 💙💙💙 Rabbim kaderimize yazmıştır inşallah isteyen dileyen herkesle birlikte am ilk evvel anneliği babalığı tatmamış kardeşlerime nasip etsin inşallah 🤲🏻👶🏻🤲🏻

Aminn sağol teyzesiiii 💕💕
Erkek için değil canım 3 çocuk istiyoruz o yüzden ama erkek olursa da ballı lokma olur 💙💙💙 Rabbim kaderimize yazmıştır inşallah isteyen dileyen herkesle birlikte am ilk evvel anneliği babalığı tatmamış kardeşlerime nasip etsin inşallah 🤲🏻👶🏻🤲🏻
İnşallahh kuzumm benimm benim arkadaşım bitane de erkek olsun istedii ama 3 cüyüde erkek oldu yanii
nasipp buişlerr :KK33:

Back
X