Zaten sol elimde dedim iyi okursanız yaparken aceleyle kaydı kör bide nası girdi anlamadım eşimle temizledik tutmadı temizlikçi inada bindirdi ama daha fazla zarar etti. Eklem yermde sıkıntı yokmuş acilde bastırıp oynattılarEklem yeri sürekli hareketli olduğu için kaynaması zordur. Dikiş daha iyi olabilir herhalde...
Taşınma işini bu kadar takmayın kafanıza. Eşiniz temizlik yapacak birini bulsun. Olduğu kadar yapsın. Harç kalıntılarını sonradan eşiniz kazır yavaş yavaş.
Benim anlamadığım spatula elinizden kayıp nasıl diğer elinize geliyor, ben hep tek elle yaparım diye tarz şeyleri.
Sağol canım. Ciddenn çocuk gibi ağladım acilde deliye döndüm kan görünce zaten korktum ama yaptırmadım doktor da kapanır da atsak daha çabuk kapanır dedi ama attırmadımKemik göründüyse kapanmaz orası ve eklem yeri olduğu için de kaynamasını bekleme bence dikiş arttır. Geçmiş olsun.
Zaten sol elimde dedim iyi okursanız yaparken aceleyle kaydı kör bide nası girdi anlamadım eşimle temizledik tutmadı temizlikçi inada bindirdi ama daha fazla zarar etti. Eklem yermde sıkıntı yokmuş acilde bastırıp oynattılar
Sen iline geleni görmüşğn inşaat sptauladını al bivgün uğraştamam mıben çare arıyorum canım benim sana inandırmayamı uğraşacam ben yazmışım sende bana mümkün değil diyosun ee napiyim yani sana elimi mi çekip atıyım senle mi uğraşıyım inan diye varsa bidiğin çare yaz yoksa bana ne diye dolaylı yoldan geliyosunnGayet iyi okudum ama yine anlaşılmıyor nasıl olduğu. Spatula ile kazıma şu şekilde yapılırEki Görüntüle 1981143 Eki Görüntüle 1981144 Eki Görüntüle 1981145
Hiçbirinde de diğer el ortada yok gördüğünüz gibi. Böyle yaparken spatula elden kaysa da herhangi bir yere zarar vermez.
Gayet iyi okudum ama yine anlaşılmıyor nasıl olduğu. Spatula ile kazıma şu şekilde yapılırEki Görüntüle 1981143 Eki Görüntüle 1981144 Eki Görüntüle 1981145
Aynen böyleydi büyüktğ işaret parmağımla sürterken elim üstünden kaydı orta parmağımı kesti
Hiçbirinde de diğer el ortada yok gördüğünüz gibi. Böyle yaparken spatula elden kaysa da herhangi bir yere zarar vermez.
Sen iline geleni görmüşğn inşaat sptauladını al bivgün uğraştamam mıben çare arıyorum canım benim sana inandırmayamı uğraşacam ben yazmışım sende bana mümkün değil diyosun ee napiyim yani sana elimi mi çekip atıyım senle mi uğraşıyım inan diye varsa bidiğin çare yaz yoksa bana ne diye dolaylı yoldan geliyosunn
Sen konu sahibinin güzel okunaklı yazısını gayet iyi anlamışsın ama o senin karmaşık yazını anlayamamış biraz daha düzgün yaz :))))İnanmıyorum demiyorum, yanlış kullanıyorsunuz bundan sonra dikkatli olun diyorum. Spatulanın cinsi farketmez, hepsi aynı işi yapıyor nihayetinde...
Tek elle tutup diğer elinizi spatuladan uzak tutun. Elinizle yerden destek alıyorsanız dizinizin yanında tutun spatuladan korumak için. Ben de inşaat sonrası harç kazıdım evimde ama dediğim gibi yaptım ve sorun yaşamadım.
Yok ben bütün samimiyetimle anlatıyorum ama buraya ne zaman bi konu yazsam sürekli ters konuşan oluyo. Halbuki ben başına gelen varsa belki bende yaşadım diyen biri varsa korkumu yenmek içib aöa siz ısrarla olması olamaz yanlış diyosunuz insan aceleyle sağını solunu unutuyo o yğzden sorgulamak yerine işe yarar cevap verinİnanmıyorum demiyorum, yanlış kullanıyorsunuz bundan sonra dikkatli olun diyorum. Spatulanın cinsi farketmez, hepsi aynı işi yapıyor nihayetinde...
Tek elle tutup diğer elinizi spatuladan uzak tutun. Elinizle yerden destek alıyorsanız dizinizin yanında tutun spatuladan korumak için. Ben de inşaat sonrası harç kazıdım evimde ama dediğim gibi yaptım ve sorun yaşamadım.
Sen konu sahibinin güzel okunaklı yazısını gayet iyi anlamışsın ama o senin karmaşık yazını anlayamamış biraz daha düzgün yaz :))))
Bu kadar detaycı olmanızı kutlarımSen konu sahibinin güzel okunaklı yazısını gayet iyi anlamışsın ama o senin karmaşık yazını anlayamamış biraz daha düzgün yaz :))))
Yok ben bütün samimiyetimle anlatıyorum ama buraya ne zaman bi konu yazsam sürekli ters konuşan oluyo. Halbuki ben başına gelen varsa belki bende yaşadım diyen biri varsa korkumu yenmek içib aöa siz ısrarla olması olamaz yanlış diyosunuz insan aceleyle sağını solunu unutuyo o yğzden sorgulamak yerine işe yarar cevap verin
İnanmıyorum demiyorum, yanlış kullanıyorsunuz bundan sonra dikkatli olun diyorum. Spatulanın cinsi farketmez, hepsi aynı işi yapıyor nihayetinde...
Bence burdİşe yarar ne cevap verelim canım?
Dikiş attır desek attıramam diyorsun. Ama elim bu haldeyken nasıl taşınacağım, nasıl temizlik yapacağım diyorsun.
Temizlikçi çağır diyorum, eşim inat etti diyorsun. Ne diyeyim başka?
Adresi ver, ben temizleyeyim istersen?
Elinin acısından sinirlerin bozulmuş, benden çıkarmaya çalışıyorsun sinirini.
Yemin ederim bu kadar olmaz yani abi ben bi konu açtım dıdının dıdısı yazmamı beğenmedi biri inanamadı olay yaof ne çok uzatmışsınız kesmiş işte kadın. sanki inşaatta maraba bu kadın şöyle kullan böyle yap.
tövbe yarabbim.
konu sahibi sen de git diktir elini. biz ne yapalım buradan. anestezi yaparlar. kemiğimi gördüm diyosun şakaya gelmez.
of ne çok uzatmışsınız kesmiş işte kadın. sanki inşaatta maraba bu kadın şöyle kullan böyle yap.
tövbe yarabbim.
konu sahibi sen de git diktir elini. biz ne yapalım buradan. anestezi yaparlar. kemiğimi gördüm diyosun şakaya gelmez.
Kestiğim gün gittim çok kötü olsaydı zaten dikiş atmadan göndermezdi bakrı ben korktum dikişle daha çabuk geçer dedi bende olsun dedim çünkü o dikişi bide aldırmak var doktor pansuman yaptır hergün dedi yapıyorum yani sadece yaranın üstü açık gazlı bezle temizleyip pansuman yapıyorum ilacımda var enfeksiyona karşı.napıyorsunuz siz?? parmağınızdan mı olacaksınz? açık yarayla günlerce gezilir mi?? Allah korusun enfeksiyon falan kapar. hemen gidin doktora. genel de yapıştırıyorlar. güzel bir hastaneye gidip yapıştırma isteyin. benim de parmağım derinden kesildi. temizleyip bantladım 2. güne yapışmıştı. geçmese hemen giderdim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?