special K 2 hafta 2 öğün 2 kase diyeti

selcan3534

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
28
10
3
43
arkadaşlar 24.01.2015 itibariyle bu diyete başladım.günün herhangi 2 öğünü 1 kase special K tüketiyorum.Aralarda meyve-özllikle elma-mutlaka proteinli besinler tüketiyorum. 3.gün sonucunda verdiğim kilo 1,8. tabi günlük yürüyüşümü de yapıyorum.2 haftam bitene kadar buradan her kilom değiştiğinde bilgi vericem.Umarım başarılı olurum.

sabah itibariyle kilom 64,8 :) gram gram da gitse ben zorlanmadan gidiyor.bu arada başta yazmayı unutmuşum.başlangıç kilom 66,8 kg

MERHABA.BENDE BUGÜN BAŞLADIM SPECİAL K'YA.SİZ HANGİ ÖĞÜNLERİNİZDE YİYİYORSUNUZ VE BAŞKA BİRŞEYLE DESTEKLİYORMUSUNUZ DİYETİ...

MERHABA.BENDE BUGÜN BAŞLADIM SPECİAL K'YA.SİZ HANGİ ÖĞÜNLERİNİZDE YİYİYORSUNUZ VE BAŞKA BİRŞEYLE DESTEKLİYORMUSUNUZ DİYETİ...
slm.bugün sabah tartıya çıktım 64.4 diyodu. sanırım iyi gidiyorum. sabah ve akşam 20.00 gibi yiyorum special K yı. onun dışında ara öğünlerimde elma portakal kivi ;akşam yemeklerinde ise mutlaka et/tavuk/köfte yiyorum. bolca yoğurt yeşillik ve günde 1 kase yeşil mercimekli çorbamı da içiyorum.yani hiç aç kalmıyorum inanın. sık atıştırıyorum bu şekilde. düşme sorunu ve arkasından gelen yeme krizini de engellemiş oluyorum böylecek. sanırım bu işi kafamda mantığımda oturttum ben.9 mayısta düğünüm var. Hedef 56 kilo olmak. o zamana kadar ara ara yazıcam buraya. size de bol ve sağlıklı kilo vermeler.

Off off benimde 3 ve16 Mayıs'ta düğünüm var 55kiloyum ve 5kg vermem lazım. bende yarın speacial k alıp başlıcam çalışıyorum baska diyet proğramlarına uyamıyorum en azından kahvaltımı ve öğle yemeğimi bu sekilde aradan çıkarmış olurum 2haftada kaç kilo veriliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…