Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
merhaba kızlar herzaman katılmasam da zevkle okuyup takip ettiğimiz topikte tam ne olduğunu anlamadım fakat devam etmesini dilediğm için burayı açtım eğer site yoneticilerimiz de uygun görürlese burada devam edip tekrar buluşmak ümidiyle bütün arkadaşlarımızın her zaman her yerde paylaşamadığımız konuları burada konuşmak dertleşmek paylaşmak ümidiyle görüşmek üzere hoşçakalına.s.

aregonum nerdesin nasılsın canım kandilin kutlu olsun canım allah sana en kolayından güzel bi doğum nasip etsin canım :nazar

ne olduğunu anlayamadım.bi kaç gündür giremiyodum kk ya.şimdi topiğimiz kapandı mı.ama Allah razı olsun nureren tekrar açmış.herkesin kandili mubarek olsun.birbirimizi bırakmayalım arkadaşlar.topiğimize sahip çıkalım.

teşekür edim selcan senin de kandilin mubarek olsun sık sık görüşmek ümidiyle sevgilernazar:

aregonum nerdesin nasılsın canım kandilin kutlu olsun canım allah sana en kolayından güzel bi doğum nasip etsin canım :nazar

Sağol canım , siteyi açtım da kilitli olduğunu görünce şaşırdım , neden kilitlenmiş acaba , neyse yeniden başlığımızı açtığın için teşekkürler canım ,bugün kontrolüm vardı , benim prenses halen makat gelişinde, bir kaç hafta içinde dönmezse sonrasında dönmesi zormuş, sezeryan olma ihtimali var yani, NST maceraları başladı, bir türlü sevemedim bu aleti...

Arkadaşlar kandiliniz kutlu olsun, bu mübarek gecede birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim, sağlıklı ve hayırlı evlatlarımızın olması dualrıyla ...

canım benim daha erken döner telaşlanma senin stresin bile etkiler rahat ol herşey olacağına varır bizim yapabileceğimiz başka bişey yok :1hug:

aboooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv sen cok yasa emii nur ablammmmmmm

ama diger topikte coook guzel bilgilerimizz vardiii ayy bu basligi gorunce icim bayram ettii ayolllll
klara kara dusunuyodum nolcekk diyeee :teytey:

o topiğe her zaman dönüp bakabiliriz fakat mesajlaşamayız sanırım yeniden açılanı görmrdiğim için böyle düşündüm tabi ki yöneticilerimiz de uygun görürlerse enbuyukkk:

neden kitlendi topik.bilen varsa yazsın lütfen.

ben biliooommm
maaleseff gulnisa ablamm
sifirlatti mesajlarii
ben ve samiradaa baybchoice ile ilgili olanlari sildirdikk tadimiz kacmasin diyee
moderatorlerr baya dusunmuslerr
hem zaman kaybi bise hemde gereksizz diye kilitlemislerrrsenağlama

kizlar saygi deger mod ablamizdan mesaj varr
Biz en kisa zamanda incelemeyi bitirirz, haklisin yeni bir baslik olsa daha iyi olabilir, bu önerinide ileticem
Saniyorum yarina netlesir, yazariz size ya yeni baslik acmanizi duyururuz yada mesaj temizligine baslanir anlastikmi yerimseniben

bu sekil yazmiss silmeseler bariii guzel bilgiler vardii

kızlar ne oldu topiğimiğimize ya binlerin üzerinde sayfamız vardı ne güzel bilgiler kayıtlıydı.kızlar kaybolmayın sakın yere önceden evde sıkılırdım şimdi sizler varsınız herşeyimizi paylaşıyoruz başka topikte yazmaya devam ederseniz bana msj la bildirin olurmu?patlarım valla iyi alıştım size.hepinizi öpüyorum.iyi hafta sonları diliyorum.

civcivimm uzulmee bizi heecc biyere atamazlarr
bak yine toplastik diger kizlarda gelir insallahh
olsun bilgileri yenilerizz yadaa kopyalar yapistiririzz burayaaa

Günaydın benim güzel arkadaşlarım,,,a.s. hayırdır neler olmuş pek anlamadım ya:sm_confused:,,,, neden mesajlar hep silinmiş tartışma falanmı oldu da silindi herşey ,,,,,neyse her ne olduysa sağlık olsun gerçek dostluk ve paylaşım varsa yine bir araya geliriz ve güzel tecrübelerimizi saygı vesevgi çerçevesinde paylaşırız,,,,çünkü burda ben dahil çoğu arkadaşımızın gerek hastalık günlerinde gerek hamilelik günlerinde,,gerekse,,,sıkıntılı günlerinde dertleştiği ve yanlızlığını giderdiği bir topik olarak görüyorum ben burayı,,,,geçmiş KANDİLİNİZ de mübarek olsun Rabbim sıkıntı ve hatalık vermesin hiç birinize:Saruboceq:,,,

ayyy kizaar gulmektren oldumm ayol kokusunumùu aliyonuz yeni topiginnn
hosgeldin ebrulicimmm diger kizlaarr gelin uleyynn burayaaaa
yeni bilgiler esliginde yeni bebelere eriselimm allahin izniylee
hehehehehe

anaaaammm
nerdesiniz beeee
bakıyom bakıyom yok...
oh içim rahatladı kaybolmayın bi yerlere...
yine hepimiz burdayız ne güsel..

slmm kızlar ne mandır gelemiyodum bugün fırsat buldum yeni gelişmeler varmı yeni taktikler falan sileri çok özledim ama malesef bilgisayarım yok artık fırsat buldukca girebilicem ereke bebiş tutturuan varmı aranızdaa

Merhaba arkadaşlar,

Yeni sayfa açılmış hayırlı olsun,

Nasılsınız , benim ara ara başım ağrıyor okadar,:Saruboceq:

Çok şükür 8 gün evdeyim, çalışan için tatil velinimet oluyor,hihoyyyt

Bayılıyorum dışarısı soğukken kumandayı alıp yatarak tv seyretmeye,kaydirigubbakcemile3

Bugün kızım pıtır pıtır maşallah hareketliydi,:nazar:

kızlar nolmuş bu topiğe hiç bişi anlamadım biri bana anlatsın:?

Back
X