Erkek İnfertilitesi Sperm analiz sonucu kızlar lütfen yardımcı olur musunuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Lavanta_kokusu

minik mucizem kötü günlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2017
2.124
1.485
48
IMG_1356.webp

Canim hiz iyi morfoloji 5 zaten 4 ustu normal.yani Allah in izni ile sorun görünmüyor kac aydir bebek dusunuyorsunuz sizin bir hastaliginiz var mi neden test verdiniz ?Bize yardimci olur musun

Canim hiz iyi morfoloji 5 zaten 4 ustu normal.yani Allah in izni ile sorun görünmüyor kac aydir bebek dusunuyorsunuz sizin bir hastaliginiz var mi neden test verdiniz ?Bize yardimci olur musun
Canım sorun bende varmış şimdiye kadar hep korunduk Ağustos ayında reglim gelmeyince doktora gittim fsh Yüksek amh değerim 0,34 adet olduğumda doktor 4 yumurta gördü şuan kist var adet olmayı bekliyorum adetim gelirse tüp bebeğe başlayacağız eşimden de istedi doktor bir sorun var mı diye şükür onda yokmuş

Esinin bu degerleri korumasi icin beslenmesine dikkat edin canim tup bebekte de onemli erkegin sperm kalitesi hazir gidalardan uzak tut.cepte telefon tasimasin uyudugunuz odada tel olmasin ve laptop almasin kucagina .Benim esimin degerleri cok kotu duzeltmek icin cirpiniyoruz.

Esinin bu degerleri korumasi icin beslenmesine dikkat edin canim tup bebekte de onemli erkegin sperm kalitesi hazir gidalardan uzak tut.cepte telefon tasimasin uyudugunuz odada tel olmasin ve laptop almasin kucagina .Benim esimin degerleri cok kotu duzeltmek icin cirpiniyoruz.
Tavsiyelerin çok teşekkür ederim canım umarım eşininde sorunu biran önce düzelir sağlıcakla gelir bebişiniz

Back
X