- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi EzgininAnnesi
-
Hem ilaçları hemde e viramini , keciboynuzu kürü, bal polen ari sutu propolis karışımı vs bunları araştırıp bir süre degerlendir canm inşallah şifa olur . Umudumuzu kaybetmeyelim artan bir-çok kişi var .
Benim eşim inde değerleri sizinki gibiydi.direkt tüp bebek dediler
Klomen kullandı fayda etmedi. Emodex imprly kullandı. Böylece 1. 5yıl geçti. Ben aşılama yaptıralım dedim yaptırdık tutmadı. Sonbahar a tüp bebek düşünüyoruz.
İşallah sizinki olur. Kısmet bu işler.
Ama ben çok yoruldum kullandığım vitaminleri bile bıraktım. Bebek görmek istemiyordum ağlama krizlerim oluyordu. Şimdi saldım çok rahatım
Bizimde imtihanımız bu. Millet bencilce 3.olursa aldırırım diyo karşımda. Ki durumumu biliyor. Rabbim isteyen herkese versin işallah sizinde olur.ben devlette yaptırayım diye düşündüm daha az masraflı olur diyeBu ilaçlarıkullanması 3 ay dedi. Bende çok rahattım ama 9 yıl oldu evleneli daha fazla gecikmem istemiyorumInşallah tutar. Tüp Bebek masrafl❤ı ama yapacak birşey de yok Herşeyin hayırlısı
Bizimde imtihanımız bu. Millet bencilce 3.olursa aldırırım diyo karşımda. Ki durumumu biliyor. Rabbim isteyen herkese versin işallah sizinde olur.ben devlette yaptırayım diye düşündüm daha az masraflı olur diye
Burda sizin yaşınız önemli bizde aynı çelişkide kaldık ama üroloji doktoruda ilaçla artması bide hamile kalıp kalamıcan belli değil oda bi zaman derken en iyisi tüp bebek dediler bizde denedik kimyasal gebelik oldu bi kaç ay sonra dondurulmuş embriyo larımız var onları denicez inşallah... size tavsiyem yaşınız kaç yumurta rezerviniz nasıl ona göre ilaç kullanın derimMerhaba Arkadaşlar;
Araştırmaktan beynim çatladı.
9 yıllık evliyim.
Bebek düşünmeye 2 yıldır başladık.
Önceden dr kist var filan derdi.
En son Elazığ Ünv Hastanesinde muayne oldum dr şenlik problem yok dedi ve eşim muayne oldu ve ondan kaynaklandığı belirlendi.
Eşimin değerlerini yükledim.
1. Spermiyogram
2. Ve 3. Tes Genetik testi
1 hafta önce de Zeynep Kamil e Üroloji ye gittik.
Dr değerlere bakınca pat diye Tüp Bebek dedi.
Ben değerleri arttirmanin tedavisi yok mu deyince Klomen ilaç Yazdi ve proxeed verdi.
3 ay kullan sonra gel tekrar test ver bakalım dedi.
Korkuyorum 3 ayın da boşa gitmesinden.
Bu yüzden hiç vakit kaybetmeden tüp bebek mi denesek yoksa ilaçları mi denesek kararsız kaldıkBöyle bir durum yaşayıp fikirlerini paylaşan arkadaşlar olursa çok sevinirim.
Eki Görüntüle 2283304
Burda sizin yaşınız önemli bizde aynı çelişkide kaldık ama üroloji doktoruda ilaçla artması bide hamile kalıp kalamıcan belli değil oda bi zaman derken en iyisi tüp bebek dediler bizde denedik kimyasal gebelik oldu bi kaç ay sonra dondurulmuş embriyo larımız var onları denicez inşallah... size tavsiyem yaşınız kaç yumurta rezerviniz nasıl ona göre ilaç kullanın derim
Yaşı 30 ise bence vakit kaybetmeyin yumurta rezerviniz nasıl bilmiyorum ama yaş geçtikçe rezerv azalıyor sonra bir de sizin yumurta sıkıntınız olmasın ..Yaşım 30 eşim 31. Değerlerde artma var ama bilemedim ya
Artma varsa biraz daha kullanın bence tabi doktorunuz ne diyor buda önemli benim yaşım 36 eşim 35 biz onun için beklemedik yumurtalarda azalma vardı çünküYaşım 30 eşim 31. Değerlerde artma var ama bilemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?