Erkek İnfertilitesi Sperm Arttırmak Mı? Tüp Bebek Mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

EzgininAnnesi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
2.912
7.353
358
Merhaba Arkadaşlar;

Araştırmaktan beynim çatladı.
9 yıllık evliyim.
Bebek düşünmeye 2 yıldır başladık.
Önceden dr kist var filan derdi.
En son Elazığ Ünv Hastanesinde muayne oldum dr şenlik problem yok dedi ve eşim muayne oldu ve ondan kaynaklandığı belirlendi.
Eşimin değerlerini yükledim.
1. Spermiyogram
2. Ve 3. Tes Genetik testi
1 hafta önce de Zeynep Kamil e Üroloji ye gittik.
Dr değerlere bakınca pat diye Tüp Bebek dedi.
Ben değerleri arttirmanin tedavisi yok mu deyince Klomen ilaç Yazdi ve proxeed verdi.
3 ay kullan sonra gel tekrar test ver bakalım dedi.
Korkuyorum 3 ayın da boşa gitmesinden.
Bu yüzden hiç vakit kaybetmeden tüp bebek mi denesek yoksa ilaçları mi denesek kararsız kaldık 😔 Böyle bir durum yaşayıp fikirlerini paylaşan arkadaşlar olursa çok sevinirim.
2283304

Son düzenleme:
Hem ilaçları hemde e viramini , keciboynuzu kürü, bal polen ari sutu propolis karışımı vs bunları araştırıp bir süre degerlendir canm inşallah şifa olur . Umudumuzu kaybetmeyelim artan bir-çok kişi var .

Benim eşim inde değerleri sizinki gibiydi.direkt tüp bebek dediler
Klomen kullandı fayda etmedi. Emodex imprly kullandı. Böylece 1. 5yıl geçti. Ben aşılama yaptıralım dedim yaptırdık tutmadı. Sonbahar a tüp bebek düşünüyoruz.
İşallah sizinki olur. Kısmet bu işler.
Ama ben çok yoruldum kullandığım vitaminleri bile bıraktım. Bebek görmek istemiyordum ağlama krizlerim oluyordu. Şimdi saldım çok rahatım

Benim eşim inde değerleri sizinki gibiydi.direkt tüp bebek dediler
Klomen kullandı fayda etmedi. Emodex imprly kullandı. Böylece 1. 5yıl geçti. Ben aşılama yaptıralım dedim yaptırdık tutmadı. Sonbahar a tüp bebek düşünüyoruz.
İşallah sizinki olur. Kısmet bu işler.
Ama ben çok yoruldum kullandığım vitaminleri bile bıraktım. Bebek görmek istemiyordum ağlama krizlerim oluyordu. Şimdi saldım çok rahatım

Bu ilaçlarıkullanması 3 ay dedi. Bende çok rahattım ama 9 yıl oldu evleneli daha fazla gecikmem istemiyorum 😔 Inşallah tutar. Tüp Bebek masrafl❤ı ama yapacak birşey de yok Herşeyin hayırlısı

Bu ilaçlarıkullanması 3 ay dedi. Bende çok rahattım ama 9 yıl oldu evleneli daha fazla gecikmem istemiyorum 😔 Inşallah tutar. Tüp Bebek masrafl❤ı ama yapacak birşey de yok Herşeyin hayırlısı
Bizimde imtihanımız bu. Millet bencilce 3.olursa aldırırım diyo karşımda. Ki durumumu biliyor. Rabbim isteyen herkese versin işallah sizinde olur.ben devlette yaptırayım diye düşündüm daha az masraflı olur diye

Bizimde imtihanımız bu. Millet bencilce 3.olursa aldırırım diyo karşımda. Ki durumumu biliyor. Rabbim isteyen herkese versin işallah sizinde olur.ben devlette yaptırayım diye düşündüm daha az masraflı olur diye

Bir de haftaya kadın doğum ile görüşeceğim. Ondan sonra tam karar vereceğim. Galiba en sağlıklısı bu. Yoksa işin içinden çıkılmıyor. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar da bizimle paylaşırlarsa en azından bize bi yol olur.

PicsArt_08-07-12.18.58.webp

1 aylık proxeed ve klomen + yan ürünlerin etkisi.
Sizce 2 ay daha yüklenmeli mi?
Yoksa başka yöntemler mi aranmalı?

Merhaba Arkadaşlar;

Araştırmaktan beynim çatladı.
9 yıllık evliyim.
Bebek düşünmeye 2 yıldır başladık.
Önceden dr kist var filan derdi.
En son Elazığ Ünv Hastanesinde muayne oldum dr şenlik problem yok dedi ve eşim muayne oldu ve ondan kaynaklandığı belirlendi.
Eşimin değerlerini yükledim.
1. Spermiyogram
2. Ve 3. Tes Genetik testi
1 hafta önce de Zeynep Kamil e Üroloji ye gittik.
Dr değerlere bakınca pat diye Tüp Bebek dedi.
Ben değerleri arttirmanin tedavisi yok mu deyince Klomen ilaç Yazdi ve proxeed verdi.
3 ay kullan sonra gel tekrar test ver bakalım dedi.
Korkuyorum 3 ayın da boşa gitmesinden.
Bu yüzden hiç vakit kaybetmeden tüp bebek mi denesek yoksa ilaçları mi denesek kararsız kaldık 😔 Böyle bir durum yaşayıp fikirlerini paylaşan arkadaşlar olursa çok sevinirim.
Eki Görüntüle 2283304
Burda sizin yaşınız önemli bizde aynı çelişkide kaldık ama üroloji doktoruda ilaçla artması bide hamile kalıp kalamıcan belli değil oda bi zaman derken en iyisi tüp bebek dediler bizde denedik kimyasal gebelik oldu bi kaç ay sonra dondurulmuş embriyo larımız var onları denicez inşallah... size tavsiyem yaşınız kaç yumurta rezerviniz nasıl ona göre ilaç kullanın derim

Burda sizin yaşınız önemli bizde aynı çelişkide kaldık ama üroloji doktoruda ilaçla artması bide hamile kalıp kalamıcan belli değil oda bi zaman derken en iyisi tüp bebek dediler bizde denedik kimyasal gebelik oldu bi kaç ay sonra dondurulmuş embriyo larımız var onları denicez inşallah... size tavsiyem yaşınız kaç yumurta rezerviniz nasıl ona göre ilaç kullanın derim

Yaşım 30 eşim 31. Değerlerde artma var ama bilemedim ya

Back
X